Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie o tym mówię, ze z brzuszkiem lub z wózeczkiem. Przecież wiadomo, ze każde dziecko by chciało mieć mamę na swojej komunii.
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monilia84 wrote:To może to też zależy od ovu, bo cykle też masz 30dniowe, zagadka
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga, masz jakąś stronę ,z ktorwj zamawiasz te produkty?
Ja siedze u mechanika w samochodzie,wiązac moje auto na holu,dowalilam auto taty:(
I teraz u niego naprawa spora..
Od rana zalatwiam takie pierdoly,nic sie nie pouczylam,zla jestem..
Do tego mojw bóle nie ustępują, nie wiem czy dziś jak w nocy tak będzie bolalo,to jade na ostru dyzur..nie lubiw histeryzowac,ale przy moich schorzeniach ginekologicznych a mam wszystko chyba co sie da,to może być coś złego..
Kiedys mi lekarz powiedział, ze u mnie może peknac choćby ta endometrioza i dostane zapalenia otrzewnej..
Przepraszam,że tak marudze,ale dobija mnie to wszystko,wszedzie robi sie ciezko..na studiach,ze zdrowiem,samochod,a obowiazkow przybywa.. -
Lunka jak Cię boli to jedź do szpitala i niech sprawdzą czy wszystko ok. Pamiewtaj że żdrowie jest najważniejsze, reszta nic nie znaczy, bo egzamin na pewno zdasz a samochód to tylko rzecz - można go naprawic albo wymienic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 11:24
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ze zdaniwm nie jest tak łatwo, bo ucze się praktycznie od zera,a kodeks na pamiec musze znać i logicznje kazusy rozwiazywac tez..
Jesli nie zdam,to mam rok w plecy.
A ja teraz do domuw wróciłam a za pol godziny syn bedzie.
Przynajmniej teraz mi odpisali,ze z testu mam 4.0..jeszvze tylko opisowka..Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ze zdaniwm nie jest tak łatwo, bo ucze się praktycznie od zera,a kodeks na pamiec musze znać i logicznje kazusy rozwiazywac tez..
Przynajmniej teraz mi odpisali,ze z testu mam 4.0..jeszvze tylko opisowka..
No z kodeksem to jednak trochę jest...
Ja miałam na studiach tylko prawo w ochronie środowiska-masakra, sto razy lepsze maszynoznawstwoRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Ze zdaniwm nie jest tak łatwo, bo ucze się praktycznie od zera,a kodeks na pamiec musze znać i logicznje kazusy rozwiazywac tez..
Przynajmniej teraz mi odpisali,ze z testu mam 4.0..jeszvze tylko opisowka..
Lunka gratulacje, trzymam teraz kciuki za opisówkęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc