Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Aga ten sklep ma boskie ceny!!
I mango suszone jest,yummy!
Aktualizacja:
Test na 4wiec 40% mam..
Taty auto naprawione,miałam czuja,żeby od razu z tym jechać..
Nastawienie juz lepsze,gdyby tylko tak nie bolalo..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To pięknie, gratuluję!
No z kodeksem to jednak trochę jest...
Ja miałam na studiach tylko prawo w ochronie środowiska-masakra, sto razy lepsze maszynoznawstwo -
lunadelrospo wrote:POŚ i dyrektywa unijna o lapaniu ptaków na lep...i te wszystkie orzecznictwa na pamiec...masakra;)Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Luna te Twoje bóle to niepokojące są, jedź może na izbę, albo co?
Wieczorem jak sie znowu zacznie,to z ttm pojade..
To tez oznacza,ze w ciazy nie jestem,bo w ciazy ten ból ustąpił -
do mojego egzamin na rzeczozanwce też 90 aktów prawnych z czego prawo bankowe jest chyba najnudniejszą rzeczą jaką czytałam. Ustawa o wodach też nic przyjemnego do życia nie wnosi Prawo Geodezyjne i kartograficznjest dosyć fajne ale dlatego, ze wszystko to znam z autopsji. Nie zazdrposzczę lunka
Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Lunka współczuję bóli...
A ja se kuźwa wylalam kawę na dywan i teraz mam oczywiście dodatkowe zajęcie bo trzeba wyczyścić... Nie ma to jak dodatkowa robota w ostatni dzień urlopu...s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No wiesz, a po co ma Ci się nudzić Ćwiczenia już zaliczone
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:do mojego egzamin na rzeczozanwce też 90 aktów prawnych z czego prawo bankowe jest chyba najnudniejszą rzeczą jaką czytałam. Ustawa o wodach też nic przyjemnego do życia nie wnosi Prawo Geodezyjne i kartograficznjest dosyć fajne ale dlatego, ze wszystko to znam z autopsji. Nie zazdrposzczę lunka
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Ja studiowałam chemię i technologię kosmetyków a n zajęciach z angielskiego uczyliśmy się systemów fotograficznych z przed 50lat! Jak się wywoływało negatywy, ciemnie, czarnobiałe fotofrafie - notabene na ten przedmiot chodziłam 3 lata mimo że był to przedmiot 1 semestrowy - za h*ja go nie mogłam zdać. W końcu debil zrezygnował z tego przedmiotu i od razu zdałam na 4,5. Mina profesorki że nie chciałam zdawać na 5 - bezcenna Mnie już 3 satysfakcjonowało
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...