Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalio,nie chodziło mi o to, że jestem taka mądra, tylko że w bazie wiedzy i na różnych forach te informacje które mnie interesowały były opisane w tak przystępny i zrozumiały sposób, że w zasadzie nie czułam potrzeby, żeby dalej dopytywać. Trzeba tylko chcieć tam zajrzeć
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Reniu a u Ciebie co słychać ?? Wykresiku nie masz udostępionego a chciałam podejrzec
Agnieszka0812, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Z racji że strony 100 i 200 przeszły bez echa a ja dostałam super pyszny bułgarski koniaczek to będzie okazja otworzyć butelkę. A jak otworzę to muszę w miesiąc wypić, żeby nie wywietrzał jak by co
Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, s1985, monilia84, kehlana_miyu, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Z racji że strony 100 i 200 przeszły bez echa a ja dostałam super pyszny bułgarski koniaczek to będzie okazja otworzyć butelkę. A jak otworzę to muszę w miesiąc wypić, żeby nie wywietrzał jak by co
Renia wypoczywaj! W Kołobrzegu super prześlij nam tu fotkę morza wdychaj jod na ten cykl co się rozpocząłRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ufff..mialam się uczyc,a szukalam tez rodzicom last minute,chyba osiwialam,jak juz znalazlam genialna oferte to moja mama cos marudzila albi sie zastanawiala i uciekalo mi w 5 sekund..i tak w kolko..i wszystkie ciekawe oferry sie skończyły.
Jutro jak cos dorwe,to im kuoie zaplace i bedzie bez gadania,pojada i i tak beda zadowoleni jak ich znam;)
Nie lubię koniaku,chyba nie doroslam do tego..
Reniu wypoczywaj,L!Duzo jodu i duzo radosci z wolnego czasu!
Ciezarowki,mam nadzieje ze tez odpocYwacie w miare mozliwosci:)
Wiaterek, prawo bankowe -poezja..popatrz na wekslowe czekowe,budowlane i energetyczne;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja będę niedługo jadła pizzę Zachcianki w ciąży pełną parą
JA ostatnio zarezerwowałam nam pobyt nad zalewem Zegrzyńskim a mój Misiek chce stamtąd polecieć do siostry do UK. Lot już zabukował ale z hotelem chwile jeszcze czekamy... Boję się że się okaże coś z tą ciążą i że skończy mi się L4 albo coś... To już będzie 2 trymestr więc z lotem chyba okej, co myślicie? Aaa potem bym chciała jeszcze odwiedzić babcię w Łodzi - mam nadzieję że starczy nam czasu ;pAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Ufff..mialam się uczyc,a szukalam tez rodzicom last minute,chyba osiwialam,jak juz znalazlam genialna oferte to moja mama cos marudzila albi sie zastanawiala i uciekalo mi w 5 sekund..i tak w kolko..i wszystkie ciekawe oferry sie skończyły.
Jutro jak cos dorwe,to im kuoie zaplace i bedzie bez gadania,pojada i i tak beda zadowoleni jak ich znam;)
Wiaterek, prawo bankowe -poezja..popatrz na wekslowe czekowe,budowlane i energetyczne;)Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Ja będę niedługo jadła pizzę Zachcianki w ciąży pełną parą
JA ostatnio zarezerwowałam nam pobyt nad zalewem Zegrzyńskim a mój Misiek chce stamtąd polecieć do siostry do UK. Lot już zabukował ale z hotelem chwile jeszcze czekamy... Boję się że się okaże coś z tą ciążą i że skończy mi się L4 albo coś... To już będzie 2 trymestr więc z lotem chyba okej, co myślicie? Aaa potem bym chciała jeszcze odwiedzić babcię w Łodzi - mam nadzieję że starczy nam czasu ;pFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Z zachcianek korzystam na 100% Na ten wyjazd się cieszę i pewnie gdyby nie poprzednie poronienie to w ogóle nie myślałabym o tym że coś może się stać... No ale jak nie będę jakoś wyjątkowo się przemęczać to chyba będzie okej... No i ostatnią noc spędzilibyśmy w londynie Dużo zwiedzania nas czeka
Ale to jest typowe dla mojego M. Jak się zdecydowaliśmy na starania poprzednim razem to zabrał mnie na urlop do egiptu Teraz UK - chyba potrzebuje troche pobyć ttylko ze mną
A jak tam Wasi mężowie się spisują? Moniczka, jaktam? Twój już się trochę odzywa w temacie dziecka?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Ufff..mialam się uczyc,a szukalam tez rodzicom last minute,chyba osiwialam,jak juz znalazlam genialna oferte to moja mama cos marudzila albi sie zastanawiala i uciekalo mi w 5 sekund..i tak w kolko..i wszystkie ciekawe oferry sie skończyły.
Wiaterek, prawo bankowe -poezja..popatrz na wekslowe czekowe,budowlane i energetyczne;)
Rodzice tak mają z tymi wyjazdami ze im nie dogodzisz. Moi na szczęście sami sobie wybierają wycieczkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Natalka nie martw się ja przed poronieniem wgole nei znalam swojego cylku organizmu i do dzis zachodzę w głowę jak ja zaszłam w tzy ciąże ;p
Wiaterek, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18