Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:
A jak tam Wasi mężowie się spisują? Moniczka, jaktam? Twój już się trochę odzywa w temacie dziecka?
Pucuś mój mąż raczej bez zmian w tym temacie, troszke mi przykro ale mysle ze on na wiesci z wizyty czeka, boi sie czy wszystko jest ok
Najwazniejsza jestem teraz ja i nasz maluszek a mąż myśle że jeszcze poczuje ten cud który noszę pod serduszkiem
Moja Klaudia nie dawno wróciła od kolezanki co ma roczną siostrę i mówi mi "mama jak mi smutno że Wiktoria nie urodziła się tzn urodziła ale umarła tak bardzo mi jej brakuje"Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
s1985 wrote:Natalka nie martw się ja przed poronieniem wgole nei znalam swojego cylku organizmu i do dzis zachodzę w głowę jak ja zaszłam w tzy ciąże ;p
-
Czasami wydaje Nam się że my przeżywamy i najbardziej w takim przypadku cierpimy ale ona tak długo czekała i widze ze jej siostry brakuje. Kupuje jej motylki na grób na wakacjach pamiątki
A ja jej ciągle tłumacze że Wiki jest przy niej cały czas czuwa bo ma swojegi aniołka stróża
I sie poryczałam mam nadzieję że mój mały cud mnie nie opuści nigdyAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ja moim rok temu wyszukalam Rodos all in 4* 15 dni, za 1500zl;)
I teraz wszyscy w rodzinie pytaja,czy im coś ogarne;)Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj miałam rozmowę w pracy, no i niestety się rozstajemy, więc spędziłam sporo czasu szlifując CV i przeglądając oferty. Rozmowa z szefem była całkiem przyjemna i rozstajemy się w przyjaznej atmosferze, spodziewałam się takiego rezultatu mojej depresji od maja, więc nie przeżyłam szoku. Dogadaliśmy się, że jeszcze na październik przedłużam L4, spokojnie szukam pracy, a jak coś znajdę, rozwiązujemy umowę za porozumieniem stron. Mogło być gorzej.
W zasadzie jedyną rzeczą, którą trochę się martwię, jest to jak mi się uda wstrzelić z ciążą w to wszystko. Jeżeli zajdę jeszcze przed zmianą pracy - super, na dwa lata zmartwienia z głowy, bo tu mam umowę na czas nieokreślony. Ale licho wie, jaką umowę dostanę w nowej pracy jak coś znajdę Nie podoba mi się też myśl o zachodzeniu w ciążę zaraz na początku nowej roboty, ale stwierdziłam, że nie mam czasu na skrupuły - jak zajdę to zajdę, byle tym razem było wszystko w porządku, a pracę i macierzyński jakoś ogarnę.Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Ja też wstalam i soadam do książek, bo wczoraj zostalam wyrzucona do sypialni,xhlopcy ogladali telewizję i w sypilani zasnelam.wrr
Agus a pojesz dużo wody?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczyny,
Dawno mnie nie było, miałam ogrom spraw do ogarniecia i nie miałam nawet za bardzo czasu kiedy do Was zajrzeć. Musze Was jakoś nadrobić ale nie wiem czy dam radę te 60 stron... ja narazie mam 7 dzień cyklu... jesteśmy u moich rodziców, wiec i tu trochę roboty jest do ogarnięcia... mam nadzieję tylko, że mnie matka z równowagi nie wyprowadzi... spadam narazie, bo juz po mnie przyszła żebyśmy wstawał bo robota jest...Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć dziewczyny,
Dawno mnie nie było, miałam ogrom spraw do ogarniecia i nie miałam nawet za bardzo czasu kiedy do Was zajrzeć. Musze Was jakoś nadrobić ale nie wiem czy dam radę te 60 stron... ja narazie mam 7 dzień cyklu... jesteśmy u moich rodziców, wiec i tu trochę roboty jest do ogarnięcia... mam nadzieję tylko, że mnie matka z równowagi nie wyprowadzi... spadam narazie, bo juz po mnie przyszła żebyśmy wstawał bo robota jest...Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Udanego weekendu, ja dzisiaj mialam szybka pobudke o 3:30 jak mężusiowi do pracy budzik zaczał dzwonic to prawie zawału dostałam, o 6:30 córka mnie już obudziła masakra wogóle sie nie wyspałam, głowa boli ciężki dzień bedzie a miałam nadzieje sie wyspać
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:No może nie tak dużo, jedną butelkę 1,5l plus ze dwie melisy, to nie jest tak źle, choć piłam kiedyś więcej. Mnie boli od momentu wejścia na poczekalnie do gina, jeżeli nie bedzie przehodziło to chyba wezmę apap...ogólnie psycha mi siada i pewniedlatego mnie boli, nie mam żadnych mdłości ani nic, tylko mi apetyt wzrósł, może przez dupka.Ja zawsze mdłości i hafty, a teraz nic nasmęciłam od rana...
Twoja córeczka nienchce powodować mdłości;)Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Udanego weekendu, ja dzisiaj mialam szybka pobudke o 3:30 jak mężusiowi do pracy budzik zaczał dzwonic to prawie zawału dostałam, o 6:30 córka mnie już obudziła masakra wogóle sie nie wyspałam, głowa boli ciężki dzień bedzie a miałam nadzieje sie wyspać
monilia84, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15