Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Oo wiem,jak bylamnw Gdańsku to rozdawali ulotki i informatory i takie małe jaky precelki;)
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
dobra wlonczam muze ide sprzatac i nie moge pozwolic zeby sasiedzi spali jak zrobili mi pobódkę po 2 w nocy swoimi spiewami
monilia84, Agnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
ja to jestem szurnięta, kupiłam płaszczyk ciążowy ;p jesienno-wiosenny ;p
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:A ja nic nie czuję, żadnych mdłości, wymiotów, nic, tylko ten cholerny ból głowy...i prawie cały czas ryczę, bo domyślam się co to może oznaczać...czekanie na wyrok, żeby wytrzymać do tego 24
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Co ty to piszesz! Jaki wyrok?! Mnie też 2 dzień głowa boli. Zmienia się ciśnienie to człowiek gorzej się czuje. Z dzieckiem wszystko ok!!!!!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:ja to jestem szurnięta, kupiłam płaszczyk ciążowy ;p jesienno-wiosenny ;pFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To, że nie mam żadnych dolegliwości, w ciązach z chłopakami od razu haftowałam, teraz nic, ten krwiak dwa razy większy od pęcherzyka i ciąża na razie 3 dni młodsza. Bóle głowy to rozumiem, że o niczym nie świadczą. Ale nie mam dobrych przeczuć, tylko bym ciągle ryczała
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:to masz w środku dziewczynkę i tego się trzymamy Krwiaki zdarzają się bardzo często. Pucuś ci potwierdzi.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
http://allegro.pl/plaszczyk-ciazowy-kaptur-czarny-atmosphere-rozm-36-i5662417340.html
coś takiego ;]Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Superaśny płaszczyk
Aguś u mnie dolegliwości też nie wiele, dzisiaj to wogóle dobrze się czuje, u mnie 2 ciąże bez wymiotów i generalnie bez żadnych dolegliwości także nie ma reguły, nie martw się kochana, będzie dobrze.
Do mojej wizyty tylko 5 dni a stresa mam jakby to miałobyć za 2h
Czas szybko leci my dziś zaczynamy 7 tydzień oby tak dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:24
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:To, że nie mam żadnych dolegliwości, w ciązach z chłopakami od razu haftowałam, teraz nic, ten krwiak dwa razy większy od pęcherzyka i ciąża na razie 3 dni młodsza. Bóle głowy to rozumiem, że o niczym nie świadczą. Ale nie mam dobrych przeczuć, tylko bym ciągle ryczała
Pierwsza była od tlumaczenia Majowce,Ilonie i Puckowi ze wszystko jest ok..a teraz taka panikara niedobra;)pucek, Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Aga wstydz się
Pierwsza była od tlumaczenia Majowce,Ilonie i Puckowi ze wszystko jest ok..a teraz taka panikara niedobra;)s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
monilia84 wrote:Superaśny płaszczyk
Aguś u mnie dolegliwości też nie wiele, dzisiaj to wogóle dobrze się czuje, u mnie 2 ciąże bez wymiotów i generalnie bez żadnych dolegliwości także nie ma reguły, nie martw się kochana, będzie dobrze.
Do mojej wizyty tylko 5 dni a stresa mam jakby to miałobyć za 2h
Czas szybko leci my dziś zaczynamy 7 tydzień oby tak dalejmonilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dokladnie taka kolej rzeczy....my przez to przeszlysmy,teraz kazda pokolei przez to przechodzic bedzie ktora zajdzie,strach jest ogromny,niedawno sama mialam takie mysli i plakalam,nawet nie chcialam tu pisac,bo calczas tylko bym pisala ze pewnie jest zle,ze mam zle przeczucia im moja ciaza jest starsza tym czuje sie spokojniejsza i chyba tez dlatego,ze widze z dnia na dziej wiekszy brzuszek,ale i tak przed tym usg w srode bede obsrana po uszy,ale tego nie zmienimy,za duzo przeszlysmy zeby sie nie martwic i nie miec zlych mysli,zobaczcie kazda z nas inaczej przechodzi ciaze...Justis wymiotuje calczas az musiala leki wziasc,Ala miala najgorsze mdlosci na poczatku potem jej minely,namartwila sie a z dzidzia wszyatko dobrze,ja do 7 nie mialam potem dostalam a teraz raz mam raz nie mam,majowka nie ma wogole,pucus ma mdlosci roznie jest mozecie nalezec w tej ciazy do szczesciar bez mdlosci a mozecie je dostac dopiero w 7 a nawet 8 tugodniu... kazda z nas urodzi zdrowe dzieciatko,zobaczycie...:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:52
Agnieszka0812, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Luna niedługo pewnie Tobie będziemy musiały wybijać z głowy panikowanie ;p
Ja i tak przez puerwsze tygodnie tylko z wami bede rozmawiac jesli sie uda..
Mezowi powiem dopiero w 8-9 tygodniu,jak minie moment najgorszego zagrozenia 5-6t i 8 w ktorym ostatnim razem sie wsYystko skończyło..
Wiec badzcie gotowe;)Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość