Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś gdzie kupiłaś te panterkowe adidaski? zachorowałam na nie
tu kupiłam ;] sa super wygodne ;]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Teraz powiecie, że zwariowałam
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-po-poronieniu,8388.html
ja łososie wsuwam ;]Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Wsuwałabym, ale palcem grożą ze wszystkich stron, że nie wskazane w ciąży
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
bojku jak bede miałą ochote to nawet plesniaka zjem ;p co za jakies dziwne nakazy i zakazy ;p dobrze ze wskazane jest jedzenie pizzy zapiekanek frytek i w szystkich fast foodow i coli ;p
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Prosto ze źródełka najlepiej w Licheniu
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Ja to łososia już w ogóle nie jem mimo że bardzo lubię. Ale naczytałam się o tym i dziękuję... W ciąży to ze 2 razy w tygodniu jadłam i potem głupia robiłam sobie wyrzuty... Ale Sysia, jak masz ochotę to pewnie U mnie dzisiaj niestety naleśniki z fetą i szpinakiem - niestety, bo muszę je sama zrobić a jestem na etapie że gotowanie wzmaga mdłości i już nawet jak o tym myślę to mi się zbiera na rzyganko...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Ja to łososia już w ogóle nie jem mimo że bardzo lubię. Ale naczytałam się o tym i dziękuję... W ciąży to ze 2 razy w tygodniu jadłam i potem głupia robiłam sobie wyrzuty... Ale Sysia, jak masz ochotę to pewnie U mnie dzisiaj niestety naleśniki z fetą i szpinakiem - niestety, bo muszę je sama zrobić a jestem na etapie że gotowanie wzmaga mdłości i już nawet jak o tym myślę to mi się zbiera na rzyganko...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to może być implantacyjne chyba skoro to ok tydzień od owu. Jak serduszkowalas w tych dniach to to możliwe. Jesli jednak dostaniesz @ to mogą być jakies zaburzenia hormonalne i gdyby np w kolejnym cyklu sie to powtorzylo to zbadalabym chociażby progesteron ja przy implantazji miałam taka jedna jedyna kropelkę krwi na papierze. Ale taka ze w ogóle myślałam ze to cos innego ale potem przeanalizowalam i okazalo sie ze to jednak możliwe
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...