Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki łóżko wybrane ale nie kupione bo nie wzięliśmy kartki z wymiarami wiec pewnie gdzieś w tygodniu pojedziemy i zamowimy. Niestety ze 4 tygodnie minie zanim przyjdzie cały dzień sprzątalismy potem na te łóżka i tak mi dzień zlecial. Jeszcze wieczoekiem na piwko idziemy w sumie nie wiem czy mogę ale coś czuje ze się nie udało wiec nie będę się przejmować
Aga super ze założyłas ten wątek na belkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczynki łóżko wybrane ale nie kupione bo nie wzięliśmy kartki z wymiarami wiec pewnie gdzieś w tygodniu pojedziemy i zamowimy. Niestety ze 4 tygodnie minie zanim przyjdzie cały dzień sprzątalismy potem na te łóżka i tak mi dzień zlecial. Jeszcze wieczoekiem na piwko idziemy w sumie nie wiem czy mogę ale coś czuje ze się nie udało wiec nie będę się przejmować
Aga super ze założyłas ten wątek na belki
Tam założyłam na smęty, a tu będę na radościFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No i zamiast belli wyszło mi belki kocham słownik w telefonie.
Aga ale dziś nawet termp mam niższa niż wczoraj i to o 2 kreski. Trudno, jak nie wyszło to będę przynajmniej łóżko wypróbowywac od razu tylko mnie kłuje w podbrzuszu i trochę się boje ze jakas torbiel mamWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:No i zamiast belli wyszło mi belki kocham słownik w telefonie.
Aga ale dziś nawet termp mam niższa niż wczoraj i to o 2 kreski. Trudno, jak nie wyszło to będę przynajmniej łóżko wypróbowywac od razu tylko mnie kłuje w podbrzuszu i trochę się boje ze jakas torbiel mams1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
agaus możesz mi jeszcze raz pokazac ten kremz avony ktoy ostatnio wklajałaś nie chce mi sie po stronach werotwac ;]
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnypucek wrote:No to może być implantacyjne chyba skoro to ok tydzień od owu. Jak serduszkowalas w tych dniach to to możliwe. Jesli jednak dostaniesz @ to mogą być jakies zaburzenia hormonalne i gdyby np w kolejnym cyklu sie to powtorzylo to zbadalabym chociażby progesteron ja przy implantazji miałam taka jedna jedyna kropelkę krwi na papierze. Ale taka ze w ogóle myślałam ze to cos innego ale potem przeanalizowalam i okazalo sie ze to jednak możliwe
-
nick nieaktualnyoj to jest wytlumaczenie jak dla mnie hehe pracuje na akord wiec czasem wracam do domu i padam na twarz korci mnie zeby zrobic test ale pewnie bedzie za szybko... chcialaym zeby w koncu sie udalo bo juz trace nadzieje, ze w tym roku zajde w ciaze
-
Witajcie dzisiaj znowu pobudka o 6:30, całą noc nie mogłam spać rzucałam się tylko na łóżku tragedia. Pogoda zapowiada sie ładnie także po Kościele wybieramy sie na RODOS a później Klaudia idzie do koleżanki na urodziny. Życzę Wam miłego dnia
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
dziewczynki za tydzien bede lezec w łóżku i czekać na męża , mam nadzieje ze rano bedzie jak ostatnim razem :*
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczęta! U mnie pogoda do d...Sylwuś mąż przyjeżdża w sobotę? Monilia wiesz, że chłopaki u mojej teściowej spali do 8:30? U nas chyba tak nigdy nie spali, albo jak chorzy byli ja miałam iść teraz do kościoła, ale nie pewnie się czuję...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:No nawet 3 bo miałam po później niż mi odznaczyło ok, do 20.09 nie narzekam, a potem będę mówić że się nie udałoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej przesunęło mi owulke o 2 dni, ale ja myślę że jednak w 19 dc była. Ja dziś się siostrzenica zajmuje wiec tez pół dnia z głowy miłego życzę
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczęta! U mnie pogoda do d...Sylwuś mąż przyjeżdża w sobotę? Monilia wiesz, że chłopaki u mojej teściowej spali do 8:30? U nas chyba tak nigdy nie spali, albo jak chorzy byli ja miałam iść teraz do kościoła, ale nie pewnie się czuję...
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
śmiać mi się chce z siebie samej, miałam wczoraj sobie winka sie napic ale tak sie kreciłam po domu zajmowałam sie wszystkim, i w koncu jak siadłam a raczej sie juz polozylam to bylo po 21 i stwierdzilam ze to juz za pozno ;/
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:śmiać mi się chce z siebie samej, miałam wczoraj sobie winka sie napic ale tak sie kreciłam po domu zajmowałam sie wszystkim, i w koncu jak siadłam a raczej sie juz polozylam to bylo po 21 i stwierdzilam ze to juz za pozno ;/
Sylwuś tylko nie wykoncz chłopa pierwszego dnia a co z dziećmi zrobisz?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15