Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny ale tutaj cisza dzisiaj
Stópka rzeczywiście piękna dziewczyna i zdjęcia ze ślubu przepiękne
Aga jak się czujesz?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aga Ty nie czytaj internetu. Serio jakbym ja patrzyła na to co jest w internecie to mialabym juz białaczkę, raka, torbiele na jajniku itp. Kochana Twoje dziecko szybciutko tego krwiaka przegoni :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:21
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Aga wiesz ,ze robisz sobie krzywdę czytając..
Poczytaj może, o dobrych sprawachw ciąży?
Jak zdrowo przejsc ciążę, albo jakie odzywianie wskazane. Zrób cos dla siebie i dla dziecka,a na pewno będzie to bardziej korzystne niz te złe statystyki..
I bedziesz miała poczucie ze dbasz o Was:*Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Ale dzisiaj widziałam piękne bodziaki w Hm z napisami I ❤ mum i I ❤ dad, po 3 dychy za dwu pack miałam ochotę kupić
http://www.smyk.com/teddykompaniet-diinglisar-zajac-koc-przytulanka,p1062775509,zabawki-gry-dla-dzieci-p
Dla mojej chrzesnicy,bo zawsze jak zasypia to musi mieć na byzce choćby pieluszkę, to teraz będzie miala krolika kocyka;)Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Oj miła jesteś, a ja nie kumam dzisiaj
A jeszcze mam obiad jutro z głowy, bo teściowa dała rosolek i mięskoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja dziś z siostrzenica byłam w ogrodzie doświadczalnym im. Lema ale trochę mała jeszcze jest. Mój R. Juz mi wszystkiego zabrania robić. Nie mogłam np. pochodzić sobie w tej kuli takiej wielkiej dmuchanej ani poskakac na batucie. Chyba trochę przesądza ale wzrusza nie ta troska
Aga Ty przecież wiesz ze będzie dobrze. Dlaczego niby miałoby Cie to drugi raz spotkać? Za 2 tygodnie kontrola i krwiaka albo już nie będzie albo dzidzia go wielkosciowo przebije. Dziś w Kościele zdrowaske odmówiłam za nas wszystkie wiec wierze ze będzie dobrze. Jutro idę na mszę w intencji wybranej przeze mnie bo Mamusia w Częstochowie zamówiła. A intencje wiecie jaka mam
Lunka to i tak jesteś mocna. Ja przez weekend nawet nie zasiadlam do tego prawa mojego. Trzymam kciuki za egzamin :-*Agnieszka0812, lunadelrospo, s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki