Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monilka dobrze, że napisałaś. Czasem trzeba wyrzucić z siebie co ciąży na duszy. Nie masz wpływu na ludzi co tak wygadują w pracy, niestety.
Lunka nie stresuj dobrze będzie, kampania wrześniowa na pewno będzie zaliczona!
Wiecie jak to jest jak nie urok to...
Starszy od rana jakaś biegunka, mam teraz pranie, sprzątanie i nie puściłam go do szkoły...ech ciągle coś, a dziś ma jeszcze logopedę i dentystęs1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Monilka dobrze, że napisałaś. Czasem trzeba wyrzucić z siebie co ciąży na duszy. Nie masz wpływu na ludzi co tak wygadują w pracy, niestety.
Lunka nie stresuj dobrze będzie, kampania wrześniowa na pewno będzie zaliczona!
Wiecie jak to jest jak nie urok to...
Starszy od rana jakaś biegunka, mam teraz pranie, sprzątanie i nie puściłam go do szkoły...ech ciągle coś, a dziś ma jeszcze logopedę i dentystę2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:moj cos nosem ciaga ale u nas to przedszkole wiec ide zaraz go zaprowadzicFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Cześć dziewczynki, jestem i ja
Dziękuję Wam za miłe słowa wczoraj Ja akurat uważam, że we mnie nic specjalnego nie ma, ale ja ogólnie mam problemy z samooceną, więc miło było poczytać Waszych opinii
Ja ogólnie już mam dziś humor trochę lepszy. Mój M. pojechał na delegację, więc dziś samotny wieczór, mam nadzieję, ze tylko jeden, bo u niego z tą pracą to nigdy nic nie wiadomo....
Monia rozpowiadaniem bzdur jakiejś laski się nie przejmuj, może ona po prostu nie jest pewna tego, że wróci, może po prostu boi się, że nie będzie miała gdzie wracać i może faktycznie w ogóle nie chodzi tu o Twoją osobę. W takiej sytuacji olałabym chyba jej gadanie, bo nie wiadomo jak dogaduje się ona z przełożonymi, a być może po prostu lubi robić wokół siebie trochę szumu.
Renia ja uważam, że skoro ta laska zdecydowała się do Was przyjść to powinna się zachowywać normalnie, a skoro się tak nie zachowywała, to wydaje mi się, że Ty nie powinnaś siedzieć cicho. Myślę, że ja w tej sytuacji chyba wzięłabym ją na bok i pogadałabym o co jej tak naprawdę chodzi... Wiem, że to tak łatwo powiedzieć, ale w końcu byłaś u siebie w domu i to miała być miła niespodzianka dla J., a pewnie dało się wyczuć całe napięcie.
Luna trzymam kciuki za naukę i za ten egzamin. Histeria i strach to dobra wróżba, będzie zdane
Dziewczynki, ja zabieram się powoli do pracy, ale życzę Wam miłego dnia
Renia7910, monilia84, s1985, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Monila mój też taki wiecznie zapracowany, na szczęście lubi podróżować.
Co do tej laski to ona lubi być zawsze na 1 miejscu, szkoda że też w moim domu. Ech, już mi trochę nerw oslabl ale przykro mi.
No tacy są ludzie niestety, niektórzy nie potrafią uszanować nawet czyjegoś domu.
Niestety znam to doskonale, jak ktoś się próbuje "panoszyć"
TulamAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Renia7910 wrote:Monila mój też taki wiecznie zapracowany, na szczęście lubi podróżować.
Co do tej laski to ona lubi być zawsze na 1 miejscu, szkoda że też w moim domu. Ech, już mi trochę nerw oslabl ale przykro mi.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Witam się i ja, życzę Wam miłego tygodnia, bo nie wiem kiedy znowu zajrzę O nadrobieniu Was chyba mogę zapomnieć...
U mnie wreszcie @, jeszcze jeden cykl i działamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:36
Agnieszka0812, monilia84, Stópka, Renia7910, s1985, Wiaterek, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Witam się i ja, życzę Wam miłego tygodnia, bo nie wiem kiedy znowu zajrzę O nadrobieniu Was chyba mogę zapomnieć...
U mnie wreszcie @, jeszcze jeden cykl i działamy
Niezapominajka trzymam mocno kciuki za staranka
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
lunka my w piatek bierzemy kazda po jednym tescie i jedziemy do ciebie ;]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 08:54
Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Lunka właśnie, 12 dc to tak w sam raz żeby zacząć testować Dla przykładu ja zaczynam od 10 (albo 11 według mnie)
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
monia ma dzień bez kija nie podchodź a ja mam chyba bez maski gazowej nie podchodzi
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny ja się od wczoraj tak wściekam na tego mojego, że to jakieś nieporozumienie jest. W sumie to nic nie zrobił. Dziś dostał ochrzan, że korki na drodze i że jak się spóźnię do pracy to jego wina bo wyszliśmy z domu minutę później. A wczoraj za dopytywanie się dlaczego jestem cicho i się nic nie odzywam
Monilka wściekaj się ile wlezie bo masz takie prawo. W ogóle to co za laska beznadziejna. To samo tyczy się tej babeczki od Reni. Czasami się zastanawiam skąd się tacy ludzie biorą Ale moje drogie nie będziemy sie przecież przejmować beznadziejnymi ludzmi skoro same jesteśmy takie zajebiste :]Stópka, monilia84, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
dobra dziewuszu ja uciekam bede wieczorkiem ;] miłego poniedziałku ;]
monilia84, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No tylko, że budziłam się co jakąś godzinę, nie mogłam spać itp. Ale i tak byłaby prawie na 100% wyższa niż wczoraj bo 37 to mi się zdarza po południu a nie rano, nawet jak pół nocy nie śpię.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Powiem Ci Aguś, że nosi mnie strasznie. Zmęczona byłam wczoraj tak, że na filmie zasypiałam, a jak przyszło co do czego to się budziłam co chwilę. Tyle, że to chyba niemożliwe, żeby już hormony ciążowe działały. raczej PMS się uruchomił mimo Castagnusa.
Myslicie, że jakby coś było na rzeczy to 10/11 dc powinno coś wyjść na tych kauflandowych testach?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki