Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:A dzisiaj od rana nie pasuje
Sylwuś tylko nie wykoncz chłopa pierwszego dnia a co z dziećmi zrobisz?Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Zamowilas jakieś wdzianko?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Cześć dziewczyny,
ja od rana nadrabiam zaległości Więc wrzucam Wam fotki, na które czekałyście
http://zapodaj.net/983e01ddc2f2c.jpg.html
http://zapodaj.net/97aff1909c1ac.jpg.html
Narazie udało mi się przeczytać jakieś 20 stron Waszego pisania, no ale M. jeszcze śpi, to może trochę nadrobię jeszcze, bo jak wstanie to będzie truł, że tylko tel lub komputer...
My już w domu u siebie, u moich rodziców nie dało się wytrzymać bez awantury, jeszcze na dodatek usłyszałam od własnej matki po raz kolejny, że to, że poroniłam to na własne życzenie i nie wytrzymałam, wróciłam do domu... plus oczywiście jeszcze wiele innych zarzutów w stosunku do mojej osoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 09:33
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Stópka wrote:Cześć dziewczyny,
ja od rana nadrabiam zaległości Więc wrzucam Wam fotki, na które czekałyście
http://zapodaj.net/983e01ddc2f2c.jpg.html
http://zapodaj.net/97aff1909c1ac.jpg.html
Narazie udało mi się przeczytać jakieś 20 stron Waszego pisania, no ale M. jeszcze śpi, to może trochę nadrobię jeszcze, bo jak wstanie to będzie truł, że tylko tel lub komputer...
My już w domu u siebie, u moich rodziców nie dało się wytrzymać bez awantury, jeszcze na dodatek usłyszałam od własnej matki po raz kolejny, że to, że poroniłam to na własne życzenie i nie wytrzymałam, wróciłam do domu...
przykro takie cos usłyszec od mamy ja tez nie miałam łatwiej, mi powiedzieli że moze i dobrze ze po co mi 3 dziecko ;/, ale ja to powiedziałm że to moja sprawa ile bede miałą dzieci, i ze ona miała 4 i jakos nie chamowała się po drugim dziecku2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:kochana zdjęcia się nie wyświetlaja bo to nie ten format czy cos ;/ ,
przykro takie cos usłyszec od mamy ja tez nie miałam łatwiej, mi powiedzieli że moze i dobrze ze po co mi 3 dziecko ;/, ale ja to powiedziałm że to moja sprawa ile bede miałą dzieci, i ze ona miała 4 i jakos nie chamowała się po drugim dziecku
U mnie idzie awantura za awanturą bo zerwałam wszelkie kontakty z moim bratem a oni na siłę chcą mnie za chrzestną wcisnąć do dziecka, które im sie urodziło w czerwcu... Nikt nie potrafi zrozumieć tego, że po 1 nie mam zamiaru z nimi kontaktu utrzymywać, a po 2 nie mogę patrzeć na takie maleńkie dzieci bo od razu zaczynam wyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:04
Stópka
Dziewczyny, a powiedzcie mi, od którego dnia cyklu najlepiej zacząć robić tesy owulacyjne? Bo wreszcie zaopatrzyłam się w trochę większą ilość i mogę je robić normalnie, a nie jak to z tymi z rosmanna, których 5 na krzyż i drogo wychodzi za nie... Przynajmniej jak dla mnie drogo.Stópka
Stópka wrote:Już poprawiłam powinny się wyświetlać.
U mnie idzie awantura za awanturą bo zerwałam wszelkie kontakty z moim bratem a oni na siłę chcą mnie za chrzestną wcisnąć do dziecka, które im sie urodziło w czerwcu... Nikt nie potrafi zrozumieć tego, że po 1 nie mam zamiaru z nimi kontaktu utrzymywać (bo mocno on ze swoją żonką zaszli mi za skórę bruzdząc na mój temat w rodzinie mojego mężą i nastawiając jego rodzinę, aby mieszkanie nam odebrali w które wpakowaliśmy 40 tyś kredytu na remont), a po 2 nie mogę patrzeć na takie maleńkie dzieci bo od razu zaczynam wyć...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Stópka wrote:Dziewczyny, a powiedzcie mi, od którego dnia cyklu najlepiej zacząć robić tesy owulacyjne? Bo wreszcie zaopatrzyłam się w trochę większą ilość i mogę je robić normalnie, a nie jak to z tymi z rosmanna, których 5 na krzyż i drogo wychodzi za nie... Przynajmniej jak dla mnie drogo.
Stópka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dzień dobry!
Ostatnio mało się odzywam,staram się uczyć jak najwięcej a jeszcze wczoraj impreza rodzinna u moich rodziców..
Po wtorku będę nadrabiac.
Wczoraj przyjechała ciocia z moją 9miesieczną chrzesnicą ,widziałam ją pierwszu raz na żywo od zabiegu i powiem wam,że moje uczucia się nie zmieniły, dlaje kocham ją tak samo mocno i moglabym spędzać każdą chwilę.
Dziękuję Bogu,że potrafię to przejść właśnie tak,z radością,bez bólu i żalu.
A mój mąż jak się cudnie z nią bawił
Stópka,nie pomyśl proszę, że to jakis atak. Każdy przechodzi ten okres na swój sposób, Tobie jest pp prostu trudniej,ale myślę ze to tez ze względu na relacje z bratem.
Piękne zdjęcia ślubne:)
Sysia odliczanie co raz krótsze, pamietam jeszcze jak mój mąż wracał zawsze też czekalam cała noc przygotowań
Agus wyspij się, odpocznij,jutro kolejny tydzien się zaczyna i obowiązki
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Luna, ja doskonale wiem ze to przez ten konflikt, a właściwie przez jego żonę, której nikt nie akceptuje w naszej rodzinie, a ze synuś oczkiem w głowie jest bo kasę im daje to muszą udawać ze ja akceptują. A ja nie mam zamiaru tego robić. Poza tym ja nie mogę tego przeżyć tak poprostu bo ona złapała mojego brata na dziecko, a przez ten okres jak to pierwsze dziecko jest na świecie ona się nim nie zajmuje wszystko robi mój brat. Mnie poprostu boli to ze takie nieroby jak ona rodzą dzieci na potęgę...
Na inne dzieci malenkie niestety też tak reaguje... W ogóle unikam niemowląt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:07
Stópka
nick nieaktualnyStopka no nie zazdroszczę moi rodzice też nigdy nie rozumieją o co chodzi w moich relacjach z rodzeństwem. Co do reakcji na dzieci - ja reaguję różnie, czasami jest ok i bawię się z nimi itd. Ale kilka razy miałam totalną blokadę i płacz. Przede mną najważniejszy sprawdzian - poznanie noworodka, mojego nowego siostrzeńca, jest na świecie od 3 dni... Nie mam pojęcia jak zareaguję, w dzień jego narodzin na przemian śmiałam się i plakałam, radość i rozpacz. Nie wiem, boję się tego spotkania. Tyle że w tym zakresie moja rodzina nie zmusza mnie do niczego. Na szczęście.
-
Aż opisałam się jak głupia i mi skasowało.
Stopka, Renia rozumiem Was doskonale bo juz to przeżyłam z siostrzenica. Teraz ma 2 miesiące niecałe ale pierwsze spotkanie było dla mnie traumatyczne mimo że starałam się jak mogłam żeby było dobrze. Powiem tak - było, jest i będzie ciężko ale coraz łatwiej mi to zaakxeptowac. Tylko czasami jak siostra zaczyna opowiadać jak młoda się śmieje w koltsce to się wkurzam ze mi opowiada takie rzeczy...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Renia7910 wrote:Stopka no nie zazdroszczę moi rodzice też nigdy nie rozumieją o co chodzi w moich relacjach z rodzeństwem. Co do reakcji na dzieci - ja reaguję różnie, czasami jest ok i bawię się z nimi itd. Ale kilka razy miałam totalną blokadę i płacz. Przede mną najważniejszy sprawdzian - poznanie noworodka, mojego nowego siostrzeńca, jest na świecie od 3 dni... Nie mam pojęcia jak zareaguję, w dzień jego narodzin na przemian śmiałam się i plakałam, radość i rozpacz. Nie wiem, boję się tego spotkania. Tyle że w tym zakresie moja rodzina nie zmusza mnie do niczego. Na szczęście.
Na trochę starsze dzieci już takiej reakcji nie mam. Na szczęście bo przynajmniej dzieci mojej siostry 4 i 6 letnie poprawiają mi często humorWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 15:33
Stópka
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale tutaj cisza dzisiaj
Stópka rzeczywiście piękna dziewczyna i zdjęcia ze ślubu przepiękne
Aga jak się czujesz?Stópka, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia