Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga no co Ty kochana:-)ja mdlosci miałam sporadycznie i to przeważnie wieczorem nachodzilo i nie mogłam spać. Ale to dopiero 9-11 tydzień a to i tak nie codziennie! Nie ma reguły ze trzeba miec mdłości i wymiotować! Ciesz sie ze nie masz to nic przyjemnego! ;* będziesz miała przyjemna ciążę a nie wiszenie nad kiblem! Ja ani razu nie wyniotowalam i dzieki Bogu bo nienawidzę tego i wtedy panikuje. A nasz synuś ma się świetnie
A u Ciebie to tak wczesna ciąża ze jeszcze każdy objaw może nadejść
Może będziesz miała dziewczynkę jak na chłopców się zle czulasAgnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
lunadelrospo wrote:Juz możecie zaczynać jak dla mnie;)
Ja i tak przez puerwsze tygodnie tylko z wami bede rozmawiac jesli sie uda..
Mezowi powiem dopiero w 8-9 tygodniu,jak minie moment najgorszego zagrozenia 5-6t i 8 w ktorym ostatnim razem sie wsYystko skończyło..
Wiec badzcie gotowe;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hehe aga twojego soboftura przed chwilą widziałam, idzie kobietka a raczej się toczy ona ona i brzuch a po bokach dwóch chłopców jeden starszy drugi młodszy ;P
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Hehe aga twojego soboftura przed chwilą widziałam, idzie kobietka a raczej się toczy ona ona i brzuch a po bokach dwóch chłopców jeden starszy drugi młodszy ;P
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja patrzę na mój wykres i już nic nie rozumiem. Wygląda na to, że moja owulacja była wcześniej niż kiedykolwiek przedtem, dobrze, że mieliśmy z mężem ochotę na przytulanie w tym cyklu, bo jakbym planowała zgodnie z moją historią cykli to bym ją przegapiła. I tak nie mam za dużych nadziei, bo śluzu płodnego pomimo wiesiołka dalej brak (choć miałam sporo więcej wodnistego, więc coś chyba zadziałało).
No ale generalnie co się do diabła dzieje z tymi cyklami??? Zawsze miałam regularne, a teraz im dalej od drugiego poronienia tym bardziej wykres skacze jak mu się podoba.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Ja patrzę na mój wykres i już nic nie rozumiem. Wygląda na to, że moja owulacja była wcześniej niż kiedykolwiek przedtem, dobrze, że mieliśmy z mężem ochotę na przytulanie w tym cyklu, bo jakbym planowała zgodnie z moją historią cykli to bym ją przegapiła. I tak nie mam za dużych nadziei, bo śluzu płodnego pomimo wiesiołka dalej brak (choć miałam sporo więcej wodnistego, więc coś chyba zadziałało).
No ale generalnie co się do diabła dzieje z tymi cyklami??? Zawsze miałam regularne, a teraz im dalej od drugiego poronienia tym bardziej wykres skacze jak mu się podoba. -
Wiaterek wrote:Od razu Natalko Ci przedłuży jak tylko pieniążki dojdą do nich a to trawa max kilka minut
Kurde zebm od kogos mogla wplacic to pozniej temu komus bym przelala te pieniadze ale nie ma od kogo i musze do pon czekac masakra ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 14:19
s1985 lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Ja patrzę na mój wykres i już nic nie rozumiem. Wygląda na to, że moja owulacja była wcześniej niż kiedykolwiek przedtem, dobrze, że mieliśmy z mężem ochotę na przytulanie w tym cyklu, bo jakbym planowała zgodnie z moją historią cykli to bym ją przegapiła. I tak nie mam za dużych nadziei, bo śluzu płodnego pomimo wiesiołka dalej brak (choć miałam sporo więcej wodnistego, więc coś chyba zadziałało).
No ale generalnie co się do diabła dzieje z tymi cyklami??? Zawsze miałam regularne, a teraz im dalej od drugiego poronienia tym bardziej wykres skacze jak mu się podoba.kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Kehlana Kochanie ja w poprzednich cyklach ovu ok.18dc i full śluzu, butelkować i sprzedawać, w tym cyklu ovu w 13dc i śluz wodnisty, a rozciągliwego tyle co kot na płakał
Cjetnie zlozylabym zamowienie;)Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
I po co się głupia baba tyle męczyła, wzięłam apap, popiłam słabą kawą i od razu lepiej! Dzięki Sylwuś
Dziewczyny Kochane jesteście, ja bez Was to już na oddziale zamkniętym bym była! :*s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A mówiłam kochana nawet jak kobieta pali i zajdzie w ciążę nie zalecają od razu rzucić, więc jedno mleko z kawą nie zaszkodzi
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Kehlana Kochanie ja w poprzednich cyklach ovu ok.18dc i full śluzu, butelkować i sprzedawać, w tym cyklu ovu w 13dc i śluz wodnisty, a rozciągliwego tyle co kot na płakał
Aguś, dajesz nadziejęAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Natalii00 wrote:to kiedy u Ciebie byla owu?
Natalia, u mnie zazwyczaj owulacja była 17-18dc. A teraz nagle ovufriend zaznaczył mi ją 14dc, teraz przesunął na 15dc, ale faktycznie temperatura wystrzeliła w górę, więc chyba coś w tym jest. Zobaczymy, czy dalej się w górze utrzyma.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnys1985 wrote:A mówiłam kochana nawet jak kobieta pali i zajdzie w ciążę nie zalecają od razu rzucić, więc jedno mleko z kawą nie zaszkodzi
Co do kawy to do 2 slabych w ciagu dnia mozna wypijac...
Jak dobrze byc w domku! Zaraz jemy obiadek, jedziemy na zakupy i wieczor dla nass1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość