Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga no co Ty kochana:-)ja mdlosci miałam sporadycznie i to przeważnie wieczorem nachodzilo i nie mogłam spać. Ale to dopiero 9-11 tydzień a to i tak nie codziennie! Nie ma reguły ze trzeba miec mdłości i wymiotować! Ciesz sie ze nie masz to nic przyjemnego! ;* będziesz miała przyjemna ciążę a nie wiszenie nad kiblem! Ja ani razu nie wyniotowalam i dzieki Bogu bo nienawidzę tego i wtedy panikuje. A nasz synuś ma się świetnie

A u Ciebie to tak wczesna ciąża ze jeszcze każdy objaw może nadejść
Może będziesz miała dziewczynkę jak na chłopców się zle czulas
Agnieszka0812, ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość

Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Luna ja bym powiedziała mężowi, nie wytrzymałabymlunadelrospo wrote:Juz możecie zaczynać jak dla mnie;)
Ja i tak przez puerwsze tygodnie tylko z wami bede rozmawiac jesli sie uda..
Mezowi powiem dopiero w 8-9 tygodniu,jak minie moment najgorszego zagrozenia 5-6t i 8 w ktorym ostatnim razem sie wsYystko skończyło..
Wiec badzcie gotowe;)
Ja nawet doby od zrobienia testu nie wytrzymałam
A mąż to jednak najlepsze wsparcie dla kobiety
No ale jak się zdecydujesz mu nie mówić to ja tu będę gotowa żeby słuchać o Twoich wszelkich obawach
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Kochamy Cię maleństwo

13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Hehe aga twojego soboftura przed chwilą widziałam, idzie kobietka a raczej się toczy ona ona i brzuch a po bokach dwóch chłopców jeden starszy drugi młodszy ;P
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
I zapytalas co w brzuchu czy chłopak czy dziewczyna?s1985 wrote:Hehe aga twojego soboftura przed chwilą widziałam, idzie kobietka a raczej się toczy ona ona i brzuch a po bokach dwóch chłopców jeden starszy drugi młodszy ;P
moja znajoma ma dwóch synów i jest w ciąży z bliźniakami chłopakami
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja patrzę na mój wykres i już nic nie rozumiem. Wygląda na to, że moja owulacja była wcześniej niż kiedykolwiek przedtem, dobrze, że mieliśmy z mężem ochotę na przytulanie w tym cyklu, bo jakbym planowała zgodnie z moją historią cykli to bym ją przegapiła. I tak nie mam za dużych nadziei, bo śluzu płodnego pomimo wiesiołka dalej brak (choć miałam sporo więcej wodnistego, więc coś chyba zadziałało).
No ale generalnie co się do diabła dzieje z tymi cyklami??? Zawsze miałam regularne, a teraz im dalej od drugiego poronienia tym bardziej wykres skacze jak mu się podoba.

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
to kiedy u Ciebie byla owu?kehlana_miyu wrote:Ja patrzę na mój wykres i już nic nie rozumiem. Wygląda na to, że moja owulacja była wcześniej niż kiedykolwiek przedtem, dobrze, że mieliśmy z mężem ochotę na przytulanie w tym cyklu, bo jakbym planowała zgodnie z moją historią cykli to bym ją przegapiła. I tak nie mam za dużych nadziei, bo śluzu płodnego pomimo wiesiołka dalej brak (choć miałam sporo więcej wodnistego, więc coś chyba zadziałało).
No ale generalnie co się do diabła dzieje z tymi cyklami??? Zawsze miałam regularne, a teraz im dalej od drugiego poronienia tym bardziej wykres skacze jak mu się podoba. -
CO Ty to juz zla jestem eh;/ myslalam ze czeka sie dzien 2 eh to juz bank mi zamkneli bo musze najpierw wplacic konto ale jestem zla masakraWiaterek wrote:Od razu Natalko Ci przedłuży
jak tylko pieniążki dojdą do nich a to trawa max kilka minut
Kurde zebm od kogos mogla wplacic to pozniej temu komus bym przelala te pieniadze ale nie ma od kogo i musze do pon czekac masakra ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 14:19
s1985 lubi tę wiadomość
-
Kehlana Kochanie ja w poprzednich cyklach ovu ok.18dc i full śluzu, butelkować i sprzedawać, w tym cyklu ovu w 13dc i śluz wodnisty, a rozciągliwego tyle co kot na płakałkehlana_miyu wrote:Ja patrzę na mój wykres i już nic nie rozumiem. Wygląda na to, że moja owulacja była wcześniej niż kiedykolwiek przedtem, dobrze, że mieliśmy z mężem ochotę na przytulanie w tym cyklu, bo jakbym planowała zgodnie z moją historią cykli to bym ją przegapiła. I tak nie mam za dużych nadziei, bo śluzu płodnego pomimo wiesiołka dalej brak (choć miałam sporo więcej wodnistego, więc coś chyba zadziałało).
No ale generalnie co się do diabła dzieje z tymi cyklami??? Zawsze miałam regularne, a teraz im dalej od drugiego poronienia tym bardziej wykres skacze jak mu się podoba.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Szkoda,ze nie wiedziałam o sprzedaży;)Agnieszka0812 wrote:Kehlana Kochanie ja w poprzednich cyklach ovu ok.18dc i full śluzu, butelkować i sprzedawać, w tym cyklu ovu w 13dc i śluz wodnisty, a rozciągliwego tyle co kot na płakał

Cjetnie zlozylabym zamowienie;)
-
I po co się głupia baba tyle męczyła, wzięłam apap, popiłam słabą kawą i od razu lepiej! Dzięki Sylwuś
Dziewczyny Kochane jesteście, ja bez Was to już na oddziale zamkniętym bym była! :*
s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
A mówiłam kochana nawet jak kobieta pali i zajdzie w ciążę nie zalecają od razu rzucić, więc jedno mleko z kawą nie zaszkodzi
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Kehlana Kochanie ja w poprzednich cyklach ovu ok.18dc i full śluzu, butelkować i sprzedawać, w tym cyklu ovu w 13dc i śluz wodnisty, a rozciągliwego tyle co kot na płakał

Aguś, dajesz nadzieję

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Natalii00 wrote:to kiedy u Ciebie byla owu?
Natalia, u mnie zazwyczaj owulacja była 17-18dc. A teraz nagle ovufriend zaznaczył mi ją 14dc, teraz przesunął na 15dc, ale faktycznie temperatura wystrzeliła w górę, więc chyba coś w tym jest. Zobaczymy, czy dalej się w górze utrzyma.

5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyPotwierdzam! Jak kobieta pali to nawet lekarz zaleca zeby rzucala stopniowo bo w innym wypadku za duzy szok dla organizmu i zamiast skupic sie na ciazy bedzie sie skupial na braku tego co zawsze doatawal...s1985 wrote:A mówiłam kochana nawet jak kobieta pali i zajdzie w ciążę nie zalecają od razu rzucić, więc jedno mleko z kawą nie zaszkodzi

Co do kawy to do 2 slabych w ciagu dnia mozna wypijac...
Jak dobrze byc w domku! Zaraz jemy obiadek, jedziemy na zakupy i wieczor dla nas
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość