Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:No dalej mam ale drętwieje mi maly palec i część dłoni, do tego już prawie 5 tygodni a nie mogę ręki przekręcić, boli. Oczywiście lekarz postawi diagnozę ale nie wygląda to dobrze wg mnie. Do ortopedy mam wizytę 07.09, zobaczymy co powie
Mój mąż ma zmianę skórną, najpierw podejrzewali guza żuchwy-wykluczyli, był też u dermatologa-ten nie wie, teraz idzie do chirurga onkologa na pobranie wycinka...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Pewnie zdejmą, prześwietlenie, źle się zrasta czy jak? Kurczę żeby tylko ponownie jej nie łamali...Współczuję Ci, potrzebna też będzie rehabilitacja...kurczę zawsze coś się musi dziać...
Mój mąż ma zmianę skórną, najpierw podejrzewali guza żuchwy-wykluczyli, był też u dermatologa-ten nie wie, teraz idzie do chirurga onkologa na pobranie wycinka...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNo super na szczęście teraz szybko działają i każdą niepokojącą zmianę badają dokladnie. Często są to zmiany niegroźne, ot po prostu coś tam się zrobiło. Ale się wymądrzam - jestem biotechnologiem, zboczenie zawodowe
Z ręką to mam nadzieję że rehabilitacja będzie tylko to wieki całe się czeka...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
No i super że macie nowy wątek!
I tak Wam kibicuje, kibicowałam i będę kibicować
szkoda że nagle w mgnieniu oka trafiłam na czarną listę i dostałam kopa w d...
no cóż zycie, widać moje odczucia że sie nie licze nie były do końca puste - no nie ważne, nie bede Wam kwasić tutaj
Nowy wątek, nowa lista, nowe nadzieje - oby wrzesień był dla Was tak owocny jak na naszym starym wątku lipiec
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
dobra wiec tak z racji tego że nie ma listy bede ja stopniowo robic w weekend przy pomocy mądrychgłów, a ze mam zwyczaj rano przy kawie obglądać wszystkich wykresy to jak ktos nie poda jakies daty a zapisze pod swoim wykresem notatkę to beze z pod wykresu kradła informacje ;] tak wiec plotkujmy o wszystkim i niczym ;]
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:No bo nikt nie wie co to za zmiana, chyba jeszcze nie trafił na dobrego lekarza
-
Renia7910 wrote:No super na szczęście teraz szybko działają i każdą niepokojącą zmianę badają dokladnie. Często są to zmiany niegroźne, ot po prostu coś tam się zrobiło. Ale się wymądrzam - jestem biotechnologiem, zboczenie zawodowe
Z ręką to mam nadzieję że rehabilitacja będzie tylko to wieki całe się czeka...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Koleżanka z 2-letnim synem też nabiegała się i u onkologa też była, taaa, sama nazwa powoduje traumę . Okazało się niegroźne, ale łączna diagnoza zajęła chyba z rok. Tyle nerwów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:10
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Tak myślę, że nic poważnego, tylko gdy za długo się zwleka może się przerodzić w coś groźnego. Najgorsze jest to, że masz już z 1,5 roku, od pół roku się powiększa, ale mojego chłopa wygonić do lekarza to jest sztuka!
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:A nie będą Ci łamać tej ręki? Mi łamali jak się krzywo zrosła, no ale ja byłam dzieckiem to może dlatego?
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Eee tam, dopiero tydzień po złamaniu byłam to moze dlatego
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Eee tam, dopiero tydzień po złamaniu byłam to moze dlategoFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:ja to nigdy nic złamanego nie miałam chyba że mówimy o paznokciu lub sercu ;p , ja bym sie zesrała jak by mieli mi łamac
No to pod narkozą przecieżAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki