Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:katkaz nie może do nas wejść bo dupeczki w temacie i ma blokadę w pracy
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
No w pizdeczke tak o poprostu...wyjebac sie najprosciej,a ja co...jeszcze ja tam bylam,Ala...bede zagladac jesli jeszcze moge?bo nie wiem co to ma byc...ja raczej do nikogo nic nie mam,ale Sywia mnie zaskoczyla...bo byla w starej gwardi i tak poprostu bez slow,rozmow jebla tym wszyatkim...takie moje zdanie i sie musze wypowiedziec mimo ze mam to gleboko w powazaniu ;)Aga i dziewczyny ktore byly zawsze od kad pamietam mam nadzieje,ze o nas nie zapomnicie,bo chojowa sie znalesc miedzy wodka i zakaska,milego dnia
Agnieszka0812, Justine M, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
zrobiłam ten watek bo mnie meczy wieczne tłumaczenie sie sama justyna powiedziałą zeby nowy zrobic to o co teraz pretensje? nikogo nie wyganiam niech siedza i pisza ;] miedzy soba co je boli i co nie boli moje zdanie i wiecej sie wypowiadac nie bede
Agnieszka0812, matylda08 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:No nie..absolutnie demoralizujące dupeczkY
Wiaterek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:No w pizdeczke tak o poprostu...wyjebac sie najprosciej,a ja co...jeszcze ja tam bylam,Ala...bede zagladac jesli jeszcze moge?bo nie wiem co to ma byc...ja raczej do nikogo nic nie mam,ale Sywia mnie zaskoczyla...bo byla w starej gwardi i tak poprostu bez slow,rozmow jebla tym wszyatkim...takie moje zdanie i sie musze wypowiedziec mimo ze mam to gleboko w powazaniu ;)Aga i dziewczyny ktore byly zawsze od kad pamietam mam nadzieje,ze o nas nie zapomnicie,bo chojowa sie znalesc miedzy wodka i zakaska,milego dnia
s1985, Wiaterek, ilonia1984, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Powiem Wam, że to z tą @ i testowaniem w podpisach się sprawdza, nie trzeba skakać na początek żeby zobaczyć
Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Agnieszka0812 wrote:Ilonsia ja w ogóle tego nie pojmuję, dla mnie te żale są po prostu śmieszne, nie rozumiem tego kompletnie. Ni z gruszki ni z pietruszki jakieś pretensje nie wiadomo o co, zwyczajnie nie kumam. Nie lubię takiej sytuacji, nie mam potrzeby zajmować się sztucznymi problemami, bo to nie są prawdziwe problemy, przynajmniej nie dla mnie...Uwielbiam Cię, tak jak wszystkie dziewczyny z forum, bo dlaczego zaraz po przebudzeniu biorę telefon i wchodzę na forum? Nawet mój mąż zazdrosny był, zanim się dowiedział gdzie piszę. Jednak mam swoje prawdziwe życie i nie jest pokierowane tym czy na forum, ktoś zapyta o inną dziewczynę, a nie o mnie. Trzeba mieć trochę dystansu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 13:36
Agnieszka0812, s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Jak kto chce, ja nie zrobiłam nic za co mogłabym mieć pretensje do siebie. A na forum wchodzę bo lubię i dopóki Wy tu będziecie to ja też :*
Natalii00, Agnieszka0812, s1985, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Tez mi sie nie chce wkurwiac takimi rzeczami,obcymi ludzmi i jakims forum...bez jaj....to nie dla mnie,Sylwia ja nie mam do Ciebie pretesji bo mam to w dupie...ja tylko napisalam co chcialam napisac
Ilonia ja dziś wchodziłam na Twój wykres, bo miałam ovu tak jak ty 13dc, i chciałam sprawdzić kiedy Ci wyszedł test pozytywny, bo mnie podkusiło dziś zrobić...oczywiście był negatyws1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15