Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka to przerąbane trafić na lekarza debila, którego jeszcze student poprawia, masakara naprawdę, jak człowiek może chorować jak go nie ma kto leczyć
Życzę Ci żeby wszystko szybko się wyjaśniło
Niezapominajko życzę Ci żeby wszystko ci się ułożyło i nie w tym samym terminie, tylko po kolei
Pucek trzymam mocno kciuki za wizytę, będzie dobrze
Ilonka za Ciebie kochana też trzymam i czekamy na wieści od maleństwa i słodką fotkę
Roxa miłej pracy
Reniu i co udało się znaleźć salę weselną ???
Ja siedzę w pracy i już mi się nie chce eheheheh, ale dam radę. Dzisiaj idę z córką na lekcję pokazową tańca do szkoły, zobaczymy czy coś fajnego będzie to może ją zapisze, bo fajnie się rusza, kiedyś już chodziła na tańce ale zrezygnowała
Wiaterku u Ciebie tempka rośnie, super
Marzusiax trzymam kciuki za ten cyklilonia1984, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
No wlasnie monilka nie bedzie fotki najprawdopodobniej dopiero w pon albo srode,ale niech mnie zbada chociasz bo i tak musze isc po l4 bo mam do dzis..,ale mam dziewczyny zaparcia pije wlasnie kawe ktorej zapach doprowadza mnie do takich mdlosci...ale tylko to na mnie dziala wiec co pare dni robie przymusowa lewatywe kawowa
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ikonka ja mam na 10.20 i mega sie boje. Cala noc przeplakalam a teraz powieki mam na dwa cm spuchnięte...
Na zaparcia spróbuj siemie lniane- zalej wrzątkiem kilka lyzek, poczekaj aż sie zrobi kisielek i szamaj
Na moje zaparcia najlepiej działa stres - juz czuje ze zaraz będzie rozwolnienie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Ilonka a jeśli Ci nie pomoże siemię to spróbuj sobie olej lniany. Ja po siemieniu miałam jeszcze gorzej niż przed a olej lniany świetnie na mnie działa. No i ma te wszystkie kwasy omega
Monilka u mnie temp urosła ale to znowu jest taka nie do końca miarodajna temp bo o 4 pobudka. Tak naprawdę to wzięłam środek tego co mi wyszło o 4 i tego co mi wyszło o 6Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Pucek ty pipko mala grochowa,czemu ryczusz kopne Cie w tylek to zobaczysz przeciesz maly pucus ma sie dobrze,tylko go stresujesz...zednej z nas juz krzywda sie nie przytrafi...zobaczycie i kada zajdzie i donosi zdrowe dzieciatko do konca,tylko ze spokojem i po kolei...ja w to wierze po cos tu razem sie spotkalysmy do jasnej ciasnej i powoli co miesiac nasze grono zafasolkowanych sie powieksza i bedzie powiekszac a jest to stopniowo po to,zeby potem jedna drugiej mowila,popatrz ja sie tak martwilam a juz jestem tak daleko i ty tez bedziesz!
Agnieszka0812, Wiaterek, Natalii00 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Ilonka a jeśli Ci nie pomoże siemię to spróbuj sobie olej lniany. Ja po siemieniu miałam jeszcze gorzej niż przed a olej lniany świetnie na mnie działa. No i ma te wszystkie kwasy omega
Monilka u mnie temp urosła ale to znowu jest taka nie do końca miarodajna temp bo o 4 pobudka. Tak naprawdę to wzięłam środek tego co mi wyszło o 4 i tego co mi wyszło o 6s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dzień dobry dziewczyny, ja dzis nawet temperatury nie mierzylam idsypialam..
Zaraz wstaje i jadę na uczelnię ratować sprawy..ja dziewczynh w trakcie egzaminu trafilam do szputala.bo egzamin to 3 czesci i ja w połowie drugiej wyszłam.
Niestety moja beta juz chyba nie skoczy,dzis 10 dpo..
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj,i czekam na wieści kochane! -
Ja kurwa nie rozumiem,nasza zalozycielka kwietniowek mocno plamila pojechala wczoraj na pogotowie i jej powiedzieli,ze nic sie nie dzieje dali luteine i do widzenia,dzis mocny bol brzucha skrzepy krew...kurwa mac...powinni ja zostawic wczoraj na oddziale tak jak pucusia naszego,zeby miec to pod katrola,co za szpital i co za dziadostwo...zle to wyglada...szlak,to juz 10 tydzien,ale sie zdenerwowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 07:48
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka ja piję łyżkę rano i łyżkę wieczorem. Ogólnie jest to olej więc konsystencja do przełknięcia jest obrzydliwa, ale mi się zaczęło uregulowywać. Siostra mówiła, że swojej 3 letniej córce zaczęła dawać po moim poleceniu i że też wreszcie przestał ją brzuszek boleć i normalnie może sie wypróżnić. Także spróbować nie zaszkodzi. Ja kupowałam w biedronce za dychę.
Jakby sie dało zrobić zdjecie malcowi to pamietaj, że czekam
Lunka to jak zemdlałaś na egzaminie to gość Cię przecież nie udupi bo nie podeszłaś do egzaminu. Trzymaj się kochana, i proszę o dobre wieści później.
Pucek musisz wierzyć, że będzie dobrze i już dziś zobaczyć swojego Pucka z rączkami i nóżkami i z wszystkim co tylko Pucek musi mieć. Ściskam Cię mocno i pamietaj o Puculkowej fotce.ilonia1984 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
"Staraj się ograniczać w swojej diecie tłuszcze nasycone (obecne np. w czerwonym mięsie) oraz wystrzegać się tłuszczów trans tzw. tłuszczów utwardzonych (np. margaryny). Do przyrządzania posiłków najlepiej sięgnij po oleje takie jak np. olej rzepakowy, sezamowy, oliwa z oliwek. Możesz również wypróbować oleju lnianego. Są to oleje, które nie mają negatywnego wpływu na Twoją płodność, a wręcz ją chronią. Pomagają one wchłaniać i przechowywać witaminy rozpuszczalne w tłuszczach, tj. witaminę A,D, E i K, które z kolei sprzyjają zdrowiu reprodukcyjnemu"
Porada dnia na dzisiaj To tak w kwestii olejów :]
s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/106d8a25358c.png
na miły początek dniaWiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, Natalii00 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny