Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestwm..wyszlam do domu na żądanie.. Trafilam na lekarza debila,ktory pomylil miesniaka z jajnikiem i student go poprawil...
Mówił glupoty,bo powiedzial ze ciaze jakbh była to bylobh widać na USG (wtf!?!)
A ja wiem,ze to bzdura,ale bete mam 0,242
Więc w ciąży nie jestem.. -
Niezapominajka moglo nie musialo. Nikt ci 100% nie da że to od tego. Nie zamartwiaj sie. Zrobilas wszystko co moglas dla swojego dziecka. Czasu wrocic sie nie da niestety
Teraz zauwazylam ze bedziesz do iui podchodzic. Wiesz juz kiedy mniej wiecej? Oby 3 raz byl ten szczesliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:47
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Byłam dzisiaj u endokrynologa i wiecie co mi powiedziała... że to poronienie mogło być spowodowane odstawieniem metforminy Ale ona mi to kazała zrobić
Aga, miałaś rację. Dzisiaj pierwszy milczący wieczór. A pól dnia spędziliśmy na szukaniu sali weselnej. I znów przemyślenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 22:48
-
Na innych watkach dziewczyny pisaly ze beta do 5 to nie ciaza. Na pozamaciczna to troche za wczas na jakiekolwiek objawy. Skad takie diagnozy? Jaki idiota w tym twoim szpitalu pracuje. Z tego co wiem to mięśniaki faktycznie mogą boleć i nic tym zrobic sie nie da jedynie operacja. To kazal ci powtorzyc bete?
Marzusiax, ja juz przepłakałam swoje, teraz tylko mnie zaskoczyła tą wiadomością, bo ja sama sobie to wykombinowałam, a ona teraz w zasadzie potwierdziła. Masz racje, czasu juz nie wrócę.
Renia, ja mam problem ze skaczącą insuliną, stąd biorę ten glucophage od 2 lat.
A IUI wstępnie mam zaplanowaną na ostatni tydzień października. Mam nadzieję, ze nie wypadnie w dzień mojego ślubu W tym cyklu mi się przedłużyło o 4 dni, więc mój plan się trochę rypnął, ale zobaczymy ile będzie trwał ten cykl. Już mam wizyty na w razie W poustawiane. -
Kazal mi zglosic sie na oddział do szpitala uniwersyteckiego na obserwację..
Ale ja pojechalam do przyjaciółki, jak wrócę do Bielska to się tym zajme..
Z miesniakami tak naprawdę nje da się nic zrobić więc muszę tak żyć.. A z beta..zastanawiam się, czy taki zerowh wynik na tym etapie 9dpo wyklucza ciążę zczy za parę dni może się zmienić.. -
Niezapominajka a to w tym cyklu zaciażasz widze:-) twoj organizm sie wystraszy iui i nie bedzie potrzebne wiesz ot tak na zlosc tobie zebys na weselu musiala sie obejsc zapachem alkoholu, bo o piciu bedziesz musiala zapomniec
Ty Reniu na kiedy masz slub zaplanowany?
Luna beta jak rusza to z kopyta. Jak bys miala zagniezdzenie w niedzieje to nie wiem czy beta by wyszla juz ? Na testach 10tkach pisze ze wykrywaja 2dniowe ciaze - czyli ze w 2 dni po zagniezdzeniu jest 10. Kurde ale nie wiem. Ja na twoim miejscu bym poczekala do terminu @ i wtedy zrobila normalnego sikanca. Jak by wyszedl to wtedy beta. Ale jak zrobisz to twoja decyzja. Nie wiem czy na diagnoze pozamacicznej nie jest jeszcze za wczas. No i po co ci lekarze tak strasza....
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
lunka kuruj sie i oby twoja beta ruszyła z kopyta,
niezapominajka nie daj sie po takim czasie wyprowadzic z równowagi i znowu zaczac o tym myslec, 3ba isc dalej i planowac przyszłośc
ja znikam do wyrka łeb mi cały dzien pęka ;/2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyNiezapominajka trzymam kciuki za IUI i za to zeby nie wypadla w dzien slubu!
Renia a ty kiedy slubujesz?
Luna oby nic poważnego! Beta do 5 to nie ciaza... Ale tez nie wiem od kiedy zaczyna ruszac, tak wiec nadal trzymam kciuki bo moze byc ze dopiero co ruszy...
Dzien dobry
dzis 5 dyzur z rzedu... jeszcze tylko dwa i od soboty w koncu kilka dni wolnego bo juz padam na pyszczek powoli...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Jestwm..wyszlam do domu na żądanie.. Trafilam na lekarza debila,ktory pomylil miesniaka z jajnikiem i student go poprawil...
Mówił glupoty,bo powiedzial ze ciaze jakbh była to bylobh widać na USG (wtf!?!)
A ja wiem,ze to bzdura,ale bete mam 0,242
Więc w ciąży nie jestem..
Ten lekarz to naprawdę jakiś idiotą, idź jak najszybciej do swojego. A co z tym egzaminem?
Ja właśnie zwlekam się z wyrkaStópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Lunka no widzisz jacy debilni lekarze w Krk są. Jako ginekologiczny to tylko Ujastek. Beta zaczyna ruszać od zagnieżdżenia to może jeszcze jest szansa? Trzymam kciuki
A jak tam egzamin w ogóle?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Luna to rzeczywiście jakiś konował Ci się trafił, jak Reni ortopeda, masakra. Ludzi mają za nic, później twierdzą że to nie ich błąd tylko profilaktyka. Szkoda gadać. Mam nadzieję, że wszystko ok. A Ty udaj się u siebie do jakiegoś zaufanego lekarza. Zdrówka, przytulam mocno! ❤Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Lunka bidulko nie ciekawy dzien widze mialas wczoraj.Pucus mam wizyte na 11,tylko nie wiem czy bedzie usg bo moj lekarz u siebie ma jakis tygodniowy remat i chyba sprzetu w tym 2 gabinecie nie ma,chyba ze przeniosl,ale pisal wiadomosc wczoraj ktora oznaczala bym ze na samo usg w poniedzialek albo srode popoludniu chyba,ze cos sie zmieni...wiec nie nakrecam sie ze zobacze malca bede musiala wytrwac jeszcze pare dni ;)a ty spokojnie,nie stresuj sie...wszystko jest dobrze,na ktora masz?trzymac kciuki bedziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 06:30
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016