Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Egzamin mi przywroca termjn,zlozylam wnioswk jutrk powiedzą kiedu termin..
Smutno mi,bo ostatnio nic nie wychodzi..
Niby nje miałam presji na ciążę, ale teraz to przezywam i ciągle soe zastanawiam,czy jeszcE jest jakas szansa, ze zagniezdzenia nie bylo itp..
Z tym bólem na @, myślisz, że ja takich nie mam? Mam cały czas raz więkse, raz mniejsze, albo wcale. Przytulam Cię mocno i nie dawaj się!Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Renia a ja widzę Cię w takiej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/779e40c582be.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:57
monilia84, s1985, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Egzamin mi przywroca termjn,zlozylam wnioswk jutrk powiedzą kiedu termin..
Smutno mi,bo ostatnio nic nie wychodzi..
Niby nje miałam presji na ciążę, ale teraz to przezywam i ciągle soe zastanawiam,czy jeszcE jest jakas szansa, ze zagniezdzenia nie bylo itp..
Luncia nie możesz się załamywać, wiem łatwo mi się mówi, ja też za każdym razem gdy testy wychodziły negatywne to przeżywałam to długo, ale u Ciebie jesszcze nic nie jest przesądzone przecież, dopóki nie ma @ to jest szansa.
Ja stawiam że u mnie zagnieżdzenie było bardzo późno bo 9dpo to wtedy nastąpił gwałtowny wzrost tempki. Ja jestem przypadkiem beznadziejnym a jednak mi się udało, Tobie kochana też się uda, trzeba wierzyć i walczyć bo masz dla kogo
Egzamin też zdasz na pewno bo zdolniacha jesteśRenia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Agnieszka0812 wrote:Monilka my nawet tak samo myślimy! sekundę przed Tobą wrzuciłam
Aguś mamy chyba obie zjechane wiesz, ehhehe wszystko widzimy w dwupaku, ale to dobrze grunt to optymizmWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Już udało mi się trochę ochłonąć... Jezu ale to był stresujący dzień, muszę się chyba zaraz zdrzemnąć po tym wszystkim. Lekarz specjalnie żebym miała ładne zdjęcie (jak on to nazwał, sweet-focię) przez pięc minut wiercił we mnie i kazał zmieniać pozycje na leżance, żeby dzidzia się ładnie ustawiła Termin porodu jest taki sam jak na 1 USG Dostałam przedłużenie zwolnienia i kontakt na bezpłatne badania prenatalne i nawet udało mi się już zapisać - mam nadzieję że starczy im funduszy do października NAstępna wizyta 05.10 )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/542fc526aae2.jpg
Oto PucekWiaterek, Agnieszka0812, Renia7910, Natalii00, Stópka, Rudzik39, ilonia1984, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Fajny ten mój lekarz Jak tam leżałam i próbowałam dojrzeć to serducho to on mi zaczął o tych badaniach prenatalnych opowiadać - w ogóle go nie słuchałam
Lutkę muszę do 20 tyg braćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Już udało mi się trochę ochłonąć... Jezu ale to był stresujący dzień, muszę się chyba zaraz zdrzemnąć po tym wszystkim. Lekarz specjalnie żebym miała ładne zdjęcie (jak on to nazwał, sweet-focię) przez pięc minut wiercił we mnie i kazał zmieniać pozycje na leżance, żeby dzidzia się ładnie ustawiła Termin porodu jest taki sam jak na 1 USG Dostałam przedłużenie zwolnienia i kontakt na bezpłatne badania prenatalne i nawet udało mi się już zapisać - mam nadzieję że starczy im funduszy do października NAstępna wizyta 05.10 )
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/542fc526aae2.jpg
Oto PucekAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
monilia84 wrote:Pucuś ty bierzesz lutke dopochwowo tak???
A dupek to jest do połykania czy też dopochwowy sorki ale pytam bo jutro na wizycie nie chce na idiotkę wyjść
Lutke biore dopochwowo.
Duphastone masz dopochwowo lub pod język chyba ale sprawdz najlepiej w necie, poza tym to lekarz niech się wykaże jaki jest mądry a nie Ty ;p
Mi kazali dowcipnie bo podobno lepiej się wchłaniaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
monilia84 wrote:Pucuś ty bierzesz lutke dopochwowo tak???
A dupek to jest do połykania czy też dopochwowy sorki ale pytam bo jutro na wizycie nie chce na idiotkę wyjśćmonilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15