Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stópka wrote:Dziewczyny, wiecie co, a ja nie wiem czemu, ale mam jakieś takie dziwne przeczucie, że u mnie może się okazać, że to właśnie ten cykl.
Cholera powiedziałam to głośno...
Obym tylko się nie zawiodła.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dobra to ja też Wam powiem, że dziś przemknęło mi przez myśl, że jednak się udało. Śluzu mam wodnisto białego sporo, cały czas takie uczucie wilgoci, oprócz tego (sory za bezpośredniość) zrobiłam się taka ciasna w środku i pokłuwa mnie od czasu do czasu pochwa (oczywiście już wyczytałam ,że to objaw ciąży).
ilonia1984, Renia7910, s1985, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Jestem teraz,bo zasnelam w busie di domu.wracam z Krakowa..
Intuicyjnie zawsze budze się pod Bielskiem;)
Chyba jeszcze odsypiam ten stres.. Wczoraj jak dotarlam do mojej przyjaciółki, wypilam sobie dwie lampki wina na spanie..Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja tak jak mowilam usg nie mialam,wyniki mam bardzo dobre macica risnie l4 wzielam recepte i tyle za tydzien usg dopiero,ale nic nie boli bic sie nie dzieje wiec moj lekarz stwierdzil,ze moze i dobrze bo 2 tygodnie temu bylo,troszke maluch wiecej podrosnie...zartobliwy niby,a ja bym chciala juz pucus sliczny puciusiek...widzisz wszyatko jest dobrze to teraz juz spokojnie mozesz funkcjionowac :*
Wiaterek, kehlana_miyu, hiacynta99 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Sysia miłych klientów życzę Ja dzis usłyszalam, że przychodzene do mnie to bajka w porównaniu do innych urzędów, a tu tylko odobinę empatii potrzeba żeby człowieka zrozumieć :] Urzędnik też może być ludzki
Natalii00, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
pelna_nadziei wrote:Dziewczyny ja tak samo mam, ze czuje, ze moze sie udalo... jajniki mnie pobolewaja . Czulam czasem klucie w podbrzuszu i strasznie sutki mnie bola... wiem, ze to moze byc na okres... probuje sie nie nakrecac bo do @ zostalo 5dni
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:No właśnie nadziejko to czekanie jest najgorsze. Wg mnie jest 7 dzień po owu, wg OF 6 więc jeszcze kilka do testu, ale ciągnie się niemiłosiernie.
Wiaterek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny