Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatko dziewczyny ja ostatnio cierpię na taki brak czasu, a wieczorem jestem tak styrana, że nie mam czasu nawet kiedy pomysleć... w weekend też planujemy zakupować i leniuchować bo wkońcu wolne... no ale w przyszłym tyg mam na popołudnie to może mi lepiej pójdzie udzielanie się o poranku przy kawce...
s1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Jestem opiekunka osob z demencja starcza i juz niedomagajacych w domu seniora
Roxa, podziwiam Cię za tą pracę. Babcia mojego męża ma demencję i jest już w domu opieki, bo praktycznie nie ma z nią kontaktu i kiedy widzę na wizycie, jak cierpliwie i ze zrozumieniem opiekunki podchodzą do niej i do innych podopiecznych jestem naprawdę pełna podziwu.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyNo nie, latwo nie jest przy calym oddziale ludzi z demencja i w tym 85% ludzi ktorych musisz polozyc do lozka, wysadzic na wozek, wykapac, przewinac itp itd trzeba miec duzo sily a przede wszystkim cierpliwosci... Ale ja uwielbiam moja prace...
I chcialam od poniedziałku myslec nad chorobowym i umowic sie do lekarza a wzielam odatkowe dwa dyzury bo szefowa szukala zastepstwa bo kolezanka na chorobowym i pomyslalam ze moze to dobrze... nie mam czasu myslec bede pochlonoeta praca a z maluchem co bedzie to bedzie... albo sie uda albo nie i wtedy w kolejnym miesiacu moze... akurat koniec października poczatek listopada mam urlop, jedziemy do pl sie rozerwac na 40 urodziny i zalapiemy sie na chrzest u szwagierki (mam byc chrzestna) wiec intensywny czas przed nami... jak sie nie uda do grudnia wtedy bede sie martwic (to bedzie nasza 3 proba naturalna na stymulowanym cyklu) bo znow wroci temat iui... Narazie ciesze sie z sexu i daje na luz na tyle na ile mozna...
A co do usmiechu :-* dzieki... Ja go nie.lubie wydaje mi sie ze wygladam jak zmutowana panda wtedy haha -
A ja juz chaftowalam 2 razy dzis...po bananie i teraz zjadlam placki ziemniaczane bo kolezanka mi chrapki narobila...a rano pisalam,ze mdlosci brak...lepiej sie juz wogole nie bede tak wypowiadac,bo mam zawsze to samo,zaczynam sie martwic,ze nie mam mdlosci z 2 a nawet 3 dni i nagle ciach dopadaja mnie z potrojna sila...ale mysle,ze dzis winna jest tez choroba mieszanki mleka, miodow,herbat,czosnku...polaczylo sie to wszystko,po tych kibelkowych spotkaniach boli mnie jeszcze bardziej gardlo...dzwonilam do mojego i plakalam jestem taka rozrzalona jakas hormony,choroba i jeszcze wiszenie nad kiblem to jakas przesada :(pucek ty sie nie maryw ja czaswm nie mam po 2 dni mdlosci,a nagle widzisz dopadaja i wszystko wraca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 17:12
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewuszki jestem głupia i nie wytrzymałam, siknelwm na test i wiecie co? Jest kreseczka. Tak delikatna ze jej prawie nie widać ale jest. Zdjęcie nie wysyłam bo to cień jest i nie widać, ale jest
ilonia1984, Agnieszka0812, s1985, Renia7910, roxa, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Ja z tą nogą nie wyrobię, teraz siedziałam długo na pazurkach i już chodzić nie umiem, masakra jakaś płakać mi się z bólu chce
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Dziewuszki jestem głupia i nie wytrzymałam, siknelwm na test i wiecie co? Jest kreseczka. Tak delikatna ze jej prawie nie widać ale jest. Zdjęcie nie wysyłam bo to cień jest i nie widać, ale jest
Wiaterek, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jestem w takim szoku ze masakra. Jak wyschnie to wam wyślę zdjęcie bo coraz lepiej widać. Normalnie nie wierze
Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
ilonia1984 wrote:Niewiem Agus co Ci poradzic,mysle,ze musisz isc do lekarza...to moze byc jakies zapalenie stawu tez,a samo nie.przejdzie,nie mozesz sie tak w ciazy meczyc i tak cierpiec...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Wiaterek wrote:Dziewuszki jestem głupia i nie wytrzymałam, siknelwm na test i wiecie co? Jest kreseczka. Tak delikatna ze jej prawie nie widać ale jest. Zdjęcie nie wysyłam bo to cień jest i nie widać, ale jest
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...