Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Pełna_nadziei, gratuluję!!! Druga kreska widoczna gołym okiem, nawet nie musiałam ruszać monitorem pod światło, żeby ją zobaczyć
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
A ja dziewczynki mam dylemat, bo oddzwonili z pierwszego ogłoszenia, na które wysłałam CV i zaprosili mnie na rozmowę. Praca ekstra, ale dużo wyjazdów zagranicznych. No i kurczę pakować się w to czy nie? A jak pakować, to co ze staraniami? Cholera, że też nie można mieć w życiu wszystkiego na raz.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:A ja dziewczynki mam dylemat, bo oddzwonili z pierwszego ogłoszenia, na które wysłałam CV i zaprosili mnie na rozmowę. Praca ekstra, ale dużo wyjazdów zagranicznych. No i kurczę pakować się w to czy nie? A jak pakować, to co ze staraniami? Cholera, że też nie można mieć w życiu wszystkiego na raz.
s1985 lubi tę wiadomość
-
Kehlana najlepiej jakbyś przed rozmową zrobiła teściora żeby mieć pewność to tam u Ciebie w brzuszku słychać
A później podejmiesz decyzję
Wiatereczku Ty mnie proszę nie denerwuj, tempka skoczyła nie bez powodu, poczekamy 2 dni max i wszystko będzie jasne a później Ci powiemy a nie mówiłyśmyRenia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnykehlana tak jak radzi monilia przed rozmową zrób test i bedziesz coś wiedzieć. Jeśli podejmniesz się pracy to zobaczysz ze raz dwa beda 2 krechy.
U mnie w poprzedniej ciazy było tak, że w jednej pracy dałam wypowiedzenie i zalatwiłam sobie drugą pracę i wtedy okazało się, że mam dzidziola w brzuchu -
No właśnie też myślę, że u mnie tak będzie. Jakoś w ten cykl nie wierzę, ale podejrzewam, że jak tylko zmienię pracę, to od razu zajdę, bo wtedy będzie to dla mnie najbardziej niezręczne
Marzusia, a marudzę, że nie mogę mieć wszystkiego na raz, bo z jednej strony chciałabym pracę, w której latam po całym świecie na koszt pracodawcy, a z drugiej chcę mieć pracę 8-16 idealną na ciążę i dziecko Naraz się tego niestety nie da zrobić.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
No nic, zobaczymy, na rozmowę idę na pewno, to jeszcze nikomu nie zaszkodziło Testuję teraz w niedzielę, a jak nie wyjdzie, to w październiku jeszcze na pewno się staram. A potem zobaczymy, może się dylemat rozwiąże do tego czasu sam
pelna_nadziei, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
spiżdzam do pracy do wieczorka kochane moje ciężarówki przyszłe i obecne
kehlana_miyu, pelna_nadziei, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-