Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Kochanie ale tak jest! Jesteś w 5tc, bo liczy się od om, ale lekarze liczą bardziej szczegółowo tydzień i dzień, choć przy porodzie piszą już tylko tydzień
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
pelna_nadziei wrote:tylko jak suwaczek sobie ustawiałam to zaznaczalam, że od ostatniej @ ma mi suwaczek pokazywac ... wiec nie wiem czemu tak . chyba jestem za glupia na to
Tak samo jest z godzinami, ile godzin jest od 7 do 12? Dzieci często się mylą, bo jako pierwszą godzinę liczą 7, ale 7 tak naprawdę jest godziną "0", o 8 jest dopiero godzina skończona i zaraz po niej zaczyna się już następna godzina czyli idzie druga godzina Nie wiem czy zrozumiale napisalamWiaterek, pelna_nadziei, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Jak na suwaczku Ci się pojawia 4t5d to tyle dokładnie masz, ale to sa pełne tygodnie czyli jak masz już 4 pełne tygodnie to zaczynasz 5 tydzień Ja to tak rozumiem, że zawsze do tego co masz w tygodniach dodajesz 1 i masz w którym jesteś tygodniu
Agnieszka0812, pelna_nadziei, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Jak na suwaczku Ci się pojawia 4t5d to tyle dokładnie masz, ale to sa pełne tygodnie czyli jak masz już 4 pełne tygodnie to zaczynasz 5 tydzień Ja to tak rozumiem, że zawsze do tego co masz w tygodniach dodajesz 1 i masz w którym jesteś tygodniu
ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja to jestem taka pipa,naprawde zamiast zerknac na kalendarz belli,to nie wertuje,zloszcze sie,gotowa bym sie byla zakladac,wchodze teraz a mam w kaledarzu,ze zaczynam 2 trymestr 5 pazdziernika,czyli w 13 tygodniu i 0 dniu,czyli tak jak uwazalam,ale tak naprawde to jest 14 tydzien...dobra ulzylo mi,bo myslalam,ze moze znowu bede musiala zmieniac suwaka i ze sie z 10 zrobi 17
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:21
pelna_nadziei, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Ja to jestem taka pipa,naprawde zamiast zerknac na kalendarz belli,to nie wertuje,zloszcze sie,gotowa bym sie byla zakladac,wchodze teraz a mam w kaledarzu,ze zaczynam 2 trymestr 5 pazdziernika,czyli w 13 tygodniu i 0 dniu,czyli tak jak uwazalam,ale tak naprawde to jest 14 tydzien...dobra ulzylo mi,bo myslalam,ze moze znowu bede musiala zmieniac suwaka i ze sie z 10 zrobi 17
-
nick nieaktualny
-
A u mnie rowne pol roku po stracie i zabiegu...tak mi przyszlo do glowy,a moj pan doktos w wieku 80 lat,stary burak, tyle kazal czekac po poronieniu,dobrze,ze jestem przekorna i dobrze,ze pana juz wiecej na.oczy noe zobacze ,co za bzdury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:28
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:A u mnie rowne pol roku po stracie i zabiegu...tak mi przyszlo do glowy,a moj pan doktos w wieku 80 lat tyle kazal czekac po poronieniu,dobrze,ze jestem przekorna ,co za bzdury
-
Wiem,wiem ja tak mowie,tylko dlatego,ze potem spotkalam w szpitalu,chlopaczka,lekarza w wieku ok 25 lat i jak zaczelam z nim rozmawiac.na ten temat,to powiedzial,ze w nowoczesnej medycynie sie z takiego czekania calkowicie wychodzi i ze czekac pol roku to kaza czekac przewanie starsi lekarze,do ktorych nie dociera nowoczesna nauka...wiadomo,ze sa starsi lekarze ktorzy sie nadal ucza i wprowadzaja nowosi,bo tak powinno byc skoro nadal chca pomagac i leczyc ludzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 11:42
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Wiem,wiem ja tak mowie,tylko dlatego,ze potem spotkalam w szpitalu,chlopaczka,lekarza w wieku ok 25 lat i jak zaczelam z nim rozmawiac.na ten temat,to powiedzial,ze w nowoczesnej medycynie sie z takiego czekania calkowicie wychodzi i ze czekac pol roku to kaza czekac przewanie starsi lekarze,do ktorych nie dociera nowoczesna nauka...wiadomo,ze sa starsi lekarze ktorzy sie nadal ucza i wprowadzaja nowosi,bo tak powinno byc skoro nadal chca pomagac i leczyc ludzi
Teraz wybrałam prywatnego gina, będę spokojniejsza, bo koleżanka chodzi do niego i mówi, że jest zadowolona... wiem, dużo pięniędzy wyjdzie na to ale co się nie robi dla spokoju psychicznego -
Wiaterek wrote:Marzusia a co Ty tak późno testujesz? Np. jakbyś testowała 17 to jest to miedzynarodowy dzień walki z ubóstwe, a już 16.10 to święto Jana Pawła II. Najlepiej 11 zatestuj bo to międzynarodowy dzień dziewczynek Zawsze jest jakaś okazja do zatestowania
Wiaterek lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
O a np ta babeczka co mnie prowadziła wcześniej, młoda babka, ja wiem koło 30 może i najwcześniej po 3 miesiącach, wizyta pierwsza też po 3 miesiącach itp. Wiecej do niej nie poszłam. Nawet mówiła, żeby z wynikiem badania histopato zadzwonić i też tego nie zrobiłam bo nie chaiałam mie z nią nic więcej wspólnego.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ale mam zachcianke,utarlam ziemniakow dodalam cebulki,sera zoltego i smaze placki,ja to bym mogla tylko takie rzeczy jesc,kopytka,pyzy,pierogi,placki,frytki...A ma fasolke z wczoraj a ja to zero checi na nia...moze gdyby nie ten boczek i kielbacha...ale sobie zqraz opierdziele chyba sie nigdy tak z jedzenia nie potrafilam cieszyc haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:22
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ale mam zachcianke,utarlam ziemniakow dodalam cebulki,sera zoltego i smaze placki,ja to bym mogla tylko takie rzeczy jesc,kopytka,pyzy,pierogi,placki,frytki...A ma fasolke z wczoraj a ja to zero checi na nia...moze gdyby nie ten boczek i kielbacha...ale sobie zqraz opierdziele chyba sie nigdy tak z jedzenia nie potrafilam cieszyc haha
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja slodkiego to nie,ale jak ktoras napisze o jedzeniu na kwietniowkach,co je to ja zaraz mam to przed oczami i bym zjadla,albo jak ktoras kolezanka mi mi napisze cos,co na obiad robi tak jak dzis,golabkiiii...jejku ale bym zjadla golabki,chyba jutro zrobie cos sie zaczyna ze mna dziac dziwnego....calczas bym jadla
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016