Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Od rana się martwiłam, że coś za mało tego sluzu to jak przed cwilą mnie zalało to myślałam, że @ przyszła. Na szczęscie to tylko wodnosto biały śluz
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Od rana się martwiłam, że coś za mało tego sluzu to jak przed cwilą mnie zalało to myślałam, że @ przyszła. Na szczęscie to tylko wodnosto biały śluz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:38
-
Ja to na poczatku patrzec nie moglam do jakiegos 7 tygodnia,potem sie zaczelo jedzenie jednrgo i tego samego bo tylko 3 rzeczy mi smakowaly,im dalej tym checi wiecej,poczekajcie,bedziecie niedlugo wymyslac jak ja...ale bede wielka,do 100 dojde jednak chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:45
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Wiaterek wrote:Od rana się martwiłam, że coś za mało tego sluzu to jak przed cwilą mnie zalało to myślałam, że @ przyszła. Na szczęscie to tylko wodnosto biały śluz
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonia1984 wrote:Ja to na poczatku patrzec nie moglam do jakiegos 7 tygodnia,potem sie zaczelo jedzenie jednrgo i tego samego bo tylko 3 rzeczy mi smakowaly,im dalej tym checi wiecej,poczekajcie,bedziecie niedlugo wymyslac jak ja...ale bede wielka,do 100 dojde jednak chyba
ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
To i tak 10 mniej niz ja a co do.sluzu,ja tez mam juz dosc sucho,ale to od jakis 2 tygodni,powiem wam,ze uzywam priobiotyku lactovaginal,dopochwowego...ale nie codziennie,co 2 a nawet 3 dzien i jestem bardzo zadowolona,bo wczesniej calczas jakies uplawy dziwne...wiec mysle,ze potowarzyszy mi ten lek do konca ciazy ;)najpierw stwierdzilam,ze drogi ale jak sie go uzywa co ktorys dzien to nie jest zle ;)polecam,bo.w ciazy czesto lubi sie cos przyplatac,a po co potem sie meczyc,warto zapobiegac,a ja jeszcze mam tendencjie,wiec wole.dmuchac na zimne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 12:59
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyjako 18 letnia dziewczyna ważyłam 53 kg taka byłam chudziutka i malutka
teraz przy mojej wadze nie jest tragicznie ale mam duzy brzuszek i boczki(moja zmora) Znajomi wielokrotnie pytali mnie w którym tyg ciąży jestem, bo mam taki brzuszek. ich mina była bezcenna jak mówiłam, że nie jestem ciąży hahailonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHiacynta śliczny maluszek
Ja po wczorajszych odwiedzinach u synka mojego brata jestem totalnie rozklejona widokiem takiego maleństwa, rozanielona jakbym to ja mamusią była ...
Bardzo sie cieszę że Ci sie udało, uważaj na siebie i ciesz się tymi pięknymi momentamiAgnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
monilia84 wrote:Dziewczyny ja też się zastanawiam czy nie brać jakiegoś właśnie propiotyku PROVAG LACTOV... bo mam skłonności do infekcji. A to tak można bez zgody lekarza nie zagraża to maleństwu ???Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny