Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bulimiczki normalnie... Opychają się ile wlezie a potem całują porcelanę Ja w ciąży to się tak pilnowałam żeby się nie opychać że szok. Ale ja wymiotowałam tylko 1 dzień jak miałam jelitówkę Życzyłabym sobie wszystkie ciąże tak przechodzić, tylko z innym zakończeniem...
Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Bulimiczki normalnie... Opychają się ile wlezie a potem całują porcelanę Ja w ciąży to się tak pilnowałam żeby się nie opychać że szok. Ale ja wymiotowałam tylko 1 dzień jak miałam jelitówkę Życzyłabym sobie wszystkie ciąże tak przechodzić, tylko z innym zakończeniem...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Zaparzyłam sobie czarną herbatkę, wkroiłam cytrynkę, plasterek pomarańczy, płatek imbiru suszonego i brakuje mi tylko gwiazdki anyżu , goździka i laski cynamonu, ale może to i lepiej jak jest mniej sperfumowane
ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Optuję za tym że testy lipne. Kiedyś wierzyłam w ich nieomylność, a po tym co zobaczyłam tutaj na forum już jakoś nie jestem taka przekonana
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:Aha a możliwe że była wczoraj? z tego co kiedyś czytałam wiem że ciałko żółte powstaje ok 12 godz. po owulacji, ale nie wiem czy dobrze pamiętam
-
roxa wrote:No chyba tak... no jestem dzis 6 dzien po zastrzyku to dziwne by bylo zeby cale hcg wyparowalo jak zazwyczaj sie mowi ze trzyma sie od 7-10 dni po ovitrelle2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Renia jak tam poszukiwania sali? Szukasz czy na razie luz?
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Na razie luz. Właśnie J kupił mi prezent na urodziny a teraz idziemy na mecz koszykówki co do sali i wesela to jak zobaczyłam kwoty to stwierdziłam że najpierw odłożymy kilka tysięcy a dopiero później zabierzemy się za organizację. Mieszkamy razem a nie ma co się spinać i zapożyczać. No ja już taka jestem pragmatycznaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyMi jakoś nie zależy na szumnym wielkim ale mam dużo rodzeństwa i jakoś tak się uzbierało 50 osób. To jest max jakie mogę zaakceptować. Ale nie chcę się zapożyczać a z kredytem to nie takie proste, więc na spokojnie podchodzę do tematu.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziś młodszy był u logopedy, także obaj chodzą, jedna godzina 50zł, ale utargowałam trochę, że jak dwóch będzie chodziło to po 40 zł, także logopeda i basen tylko na miesiąc to ponad 600zł...jeżeli wszystko będzie dobrze to chyba na tym zwolnieniu będę jeszcze pracowała na 1/2 etatu, na cały nie dam rady, bo nie mam z kim chłopaków zostawiać...może w domu będę pracowała trochę, choć w domu to nie robota...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa dzisiaj z lekarką wdałam się w dyskusję na temat kosztów leczenia niepłodności, utrzymania dziecka i świadczeń należnych w ramach NFZ. Masakra jakaś wychodzi na to że prawie 30% pensji jest zabierane ale i tak za wszystko trzeba prywatnie płacić.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny