X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatanie w podstawówce nauczył gdzie i jak kopać faceta w obronie. Grdyka split słoneczny, jadra i piszczel.
    Chłopcy nas chcieli 'umyć śniegiem',to sie obronilam wedle tatusiowych zaleceń. Nauczycielka wezwała rodziców, ale rady taty zostały do dziś;)
    Gdyby zaszła taka potrzeba,nie waham się użyć siły;)

Agnieszka0812, Renia7910, pelna_nadziei, ilonia1984 lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunadelrospo wrote:
    Tatanie w podstawówce nauczył gdzie i jak kopać faceta w obronie. Grdyka split słoneczny, jadra i piszczel.
    Chłopcy nas chcieli 'umyć śniegiem',to sie obronilam wedle tatusiowych zaleceń. Nauczycielka wezwała rodziców, ale rady taty zostały do dziś;)
    Gdyby zaszła taka potrzeba,nie waham się użyć siły;)
    No moja mama mnie szkolila w podstawówce, że gdyby jakiś się odbierał to najpierw za kudły, żeby miał ręce zajęte i w jaja, a potem w nogi :-P

pelna_nadziei, ilonia1984 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolna szkoła jazdy;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mialam ochote mu przywalic ale byl strach o maluszka mojego.. chyba tak jak mowicie myslal ze jak widzi kobiety to one nic nie powiedza... maz powiedzial, ze jak dowie sie kto to, to mu dupe skopie za psa i za to, ze mnie zdenerwowal... normalnie az cala chodzilam ze zlosci. Moja bratowala mowila, ze to jest ojciec jeden z dziewczynek, ktora chodzi z bratanica do klasy... jeszcze go dorwe

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucus tutaj kazda sobie kibicuje :) wiem co przezywasz... ja juz teraz panikuje czy bedzie serduszko, a co to bedzie jak przyjdzie 9tydz(w tym tyg stracilam moje malenstwo)

Wysłany: 23 września 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam, że mam zaparcia dzisiaj? Na myśl o jutrzejszej wizycie, minęły :-P

Renia7910 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • lunadelrospo Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pucula,Nadziejka,Aga, Wiaterek i reszta ferajny;) chcialabym powiedzieć coś nowego,coś w stylu,mam wolne immunitety ciazowe,daję wam,wezcie sobie,nic już nie grozi..
    Ale to tak nie działa.
    Mogę Wam tylko powiedzieć, że jeśli wy nie będziecie wierzyć w to co przed Wami,to kto?
    Później będziecie musiały dzieciom mówić kurna,ta ciąża z Tobą to fatalna była nooo.;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 20:43

Agnieszka0812, marzusiax, Wiaterek, ilonia1984, pucek lubią tę wiadomość

f2w39jcgiqq8ck90.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka to nie tak. Myślę bardzo pozytywnie. Pucek dobrze napisała,to jest takie zawieszenie. Ja naprawdę staram się myśleć ze będzie dobrze ale każde bardziej bolesne uklucia doprowadza mnie do palpitacji serca. Mam jutro termin @ i boję się, nawet nie będe udawać ze tak nie jest. Potem będę czekać na wizytę serduszkowa a potem na Ten dzień. Staram się strasznie nie panikować, ale różnie bywa. Mąż dzisiaj stwierdził że jak cała ciąża tak będzie wyglądać to on się wprowadza :-)

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • pucek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek mój tez tak to widzi :) ale dzielnie znosi wszystkie moje humory :) od pokazywania brzucha ze łzami w oczach do wylewania tych lez kiedy klade sie spać.. :)

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miało być wyprowadza. Kurcze żeby tak oni chwile te same emocje i hormony przeżywali to inaczej by gadali ;-)

4 Aniołki
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny nie przezyłam poronienia. Ja prawdopodobnie nie doczekam 38tc, bo ciąże rozwiaza wczesniej. Te co już maja dzieci potwierdza napewno jakie to przyjembe - nigdy nie bylam tak szcześliwa jak w chwilach gdzie czulam kopniaki. Wierzcie mi ze macie na co czekac. Ja chlernie za tym tesknie. Skoro tak cieszyly mnie kopniaki to radosci z urodzenia zywego maluszka nie jestem sobie w stanie wyobrazic. Dziewczyny jestescie w ciazy z dnia na dzien zblizacie sie do chwili w ktorej przytulicie swoje maluszki. Piekny czas przed wami i nie katujcie zlymi myslami bo ciaza trwa tylko 9 miesiecy, a to naprawde malo czasu zeby sie nia nacieszyc :-) ciaza jest cudem i nie odbierajcie sobie radosci przezywania tego cudu.

Co do strachu - zostaniecie mamami i strach o wasze dzieci juz nigdy was nie opusci

Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, pelna_nadziei, ilonia1984, Natalii00 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprasowałam całą górę prania i idę zaraz spać...

Wysłany: 24 września 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta!

Renia7910 lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki ! :)

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) Puculka,ja tez mialam wzloty i upadki wiem,ze nic nie pomaga,sama musisz z tym walczyc,ale moge Ci obiecac,ze jak zobaczysz kopiacego dzidziusia teraz juz za te poltora tygodnia,jego nosek raczki ktore wklada do buzi jak lekarz Ci powie,wszystko ma na swoim miejscu,zdrowe jak rybka to sie uspokoisz...mnie ukoilo,minol momet straty mojej kruszynki,minol momet najgorszego zagrozenia...pomysl sobie kochana,ze to juz calkiem niedlugo,jestes juz jedna noga w bezpiecznym momeci i zobaczysz,ze wszystko tym razem bedzie dobrze..,Marzusia ma racjie strach bedzie zawsze,ale taki strach,paralizujacy jest okropny,naprawde wiemy co czujesz ;)Aga jak tam?stresik jest...nie moge sie doczekac tego twojego usg :)pelna nadzieji jak tam sie czujesz? Sysiek,wiaterek kawe pijecie jakas?chociasz wiaterkowi nie wchodzi,znalazlam patet teraz pije kawe z lyzki kawy i lyzki capucino i mi wchodzi nawet,Renia jak tam meczyc,nie tlukli sie?Bo wczoraj jakis dzien na palantow:)co do tego kolesia co kopnol psa...ja to bym go chyba tak zwyzywala,o jej co za palant...biedny psiaczek,ale powiem wam,ze wczoraj tez sie zawachalam jak szlam do tego kolesia...tylko i.wylacznie dlayego,ze.jestem w ciazy,odrazu pomyslalam o dzidzi,wiec.dobrze,ze tam do jakiejs szarpaniny nie doszlo kochana

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 07:40

Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • s1985 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iloncia ja piję kawę z tego przemiału ;]

ilonia1984, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije cappucino :] A dziś rano po wstaniu (pobudka oczywiście o 2 :)) tylko herbatka.

Dziś siknęłam na test znów i spanikowałam, że niewystarczajaco mocno ściemniał, co też oczywiście nie było prawdą. Do tego czułam taki ucisk cały czas z prawej strony i oczywiście mój mnie musiał w nocy tulić i mówić, że wszystko jest ok. Marzusia oczywiście ma rację i staram sie myśleć pozytywnie, ale najgorzej jest w nocy. Podświadomość widocznie nie jest tak spokojna jak ja. Paradoksalnie dziś zaczał mnie miesiaczkowo boleć brzuch, tak lekko, nic wielkiego, a ja się uspokoiłam. Dziwna jestem nie? :)

Agnieszka0812, ilonia1984, pucek lubią tę wiadomość

4 Aniołki

Wysłany: 24 września 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresik jest, ale denerwuje się samą wizytą jak zawsze ;-) co jest to jest, wszystko ze swojej strony robię żeby było dobrze, leżałam prawie cały czas, przez dwa tygodnie 3 razy tylko wyszłam z domu, biorę leki, piję soczki... Teraz tylko wytrwać do 17.mam taką sasiadke w klatce obok strasznie wscibska, dziś wyszłam do sklepu o oczywiście ją spotkałam, a ta tysiąc pytań, o ile zawsze ją zlewałam to dziś mogłabym ją rozszarpac takiego wnerwa na nią miałam, tym bardziej, że wczoraj jak chłopaki szli ze szkoły to ich zatrzymywała i wypytywała! To taki typ co ciągle wisi na oknie i szpieguje

s1985, Wiaterek lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Pije cappucino :] A dziś rano po wstaniu (pobudka oczywiście o 2 :)) tylko herbatka.

Dziś siknęłam na test znów i spanikowałam, że niewystarczajaco mocno ściemniał, co też oczywiście nie było prawdą. Do tego czułam taki ucisk cały czas z prawej strony i oczywiście mój mnie musiał w nocy tulić i mówić, że wszystko jest ok. Marzusia oczywiście ma rację i staram sie myśleć pozytywnie, ale najgorzej jest w nocy. Podświadomość widocznie nie jest tak spokojna jak ja. Paradoksalnie dziś zaczał mnie miesiaczkowo boleć brzuch, tak lekko, nic wielkiego, a ja się uspokoiłam. Dziwna jestem nie? :)
    Normalna...to wszystkie musialy bysmy byc dziwne,bo kazda to przechodzi lub przechodzila,podswiadomosc jest mocniejsza od naszej checi myslenia pozytywnie trzeba to przetrwac a niebawem bedzie lepiej,dziewczynki zobaczycie...wiem co mowie,a wy wiecie o tym najlepiej,bo przechodzilyscie ze mna przez wszystkie etapy :) :) taka prawda :*nie gadam z takimi ludzmi,omijam szerokim lukiem tez mam taka sasiadke,juz mnie nie zaczepia bo wie,ze nie pogada,dzien dobry do widzenia,wat o demnie,nie cierpie wscibskich bab co swojego zycia nie maja a zyja innych ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 08:06

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś będzie dobrze, zobaczysz pięknie bijace serduszko <3 Ja na szczęście nie mam takich wścibskich sąsiadów, także nie zazdroszczę :)

Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

4 Aniołki
‹‹ 293 294 295 296 297 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ