Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja raz piłam kawkę z jednej łyżeczki rozpuszczalnej i jednej anatola, jeden dzień mi smakowała, na drugi już nie. Później przez tydzień piłam anatola z mlekiem, do wczoraj, wczoraj mnie odrzuciło i wylałam, więc zrobiłam słabą rozpuszczalną z mlekiem i wypiłam ze smakiem, ciągle się zmienia
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
marzusiax wrote:Ja dziewczyny nie przezyłam poronienia. Ja prawdopodobnie nie doczekam 38tc, bo ciąże rozwiaza wczesniej. Te co już maja dzieci potwierdza napewno jakie to przyjembe - nigdy nie bylam tak szcześliwa jak w chwilach gdzie czulam kopniaki. Wierzcie mi ze macie na co czekac. Ja chlernie za tym tesknie. Skoro tak cieszyly mnie kopniaki to radosci z urodzenia zywego maluszka nie jestem sobie w stanie wyobrazic. Dziewczyny jestescie w ciazy z dnia na dzien zblizacie sie do chwili w ktorej przytulicie swoje maluszki. Piekny czas przed wami i nie katujcie zlymi myslami bo ciaza trwa tylko 9 miesiecy, a to naprawde malo czasu zeby sie nia nacieszyc ciaza jest cudem i nie odbierajcie sobie radosci przezywania tego cudu.
Co do strachu - zostaniecie mamami i strach o wasze dzieci juz nigdy was nie opusci
Masz rację, powinnyśmy bardziej cieszyć się ciążą a mniej stresować, ale ja myślę że przyjdzie już niebawem taki czas, kiedy minie ten choerny 9/10 tydzień, potem 12 i że będę mogła już bez wyrzutów sumienia cieszyć się z nowego życiailonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyIlonka czuje sie dobrze cycki strasznie bola i sa strasznie ciezkie ... leze w lozku i mam tysiace mysli, same najgorsze zaboli mnie jajnik a ja juz mysle, ze to pozamaciczna . Przypomina mi sie jak w tamtej ciazy gin szukal serduszka i go juz nie znalazl...
-
Ja dzisiaj też już byłam w sklepie Pierwszy raz mi tak wchodzi śniadanko odkąd pamiętam Bułeczki z almette ziołowym i soczek pomarańczowy Ale mdłości rano były więc jest okej W nocy też wtawałam, raz, o 1.30 i tak mnie piekły cycki masakrycznie... Miałam też dwa bardzo żywe sny, śniło mi się w jednym że byłam jakims agentem specjalnym i miałam kogoś uratować, wspinałam się po linie na mój blok, biegałam, skakałam do morza... jakieś pierdoły.. a w drugim śnie krwawilam, tak jakbym miala okres, ale w ogóle nie panikowalam tylko spokojnie w kilka godzin zbieralam się do szpitala... Dziwaczne co..
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pelna_nadziei wrote:Ilonka czuje sie dobrze cycki strasznie bola i sa strasznie ciezkie ... leze w lozku i mam tysiace mysli, same najgorsze zaboli mnie jajnik a ja juz mysle, ze to pozamaciczna . Przypomina mi sie jak w tamtej ciazy gin szukal serduszka i go juz nie znalazl...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pelna_nadziei wrote:Ilonka czuje sie dobrze cycki strasznie bola i sa strasznie ciezkie ... leze w lozku i mam tysiace mysli, same najgorsze zaboli mnie jajnik a ja juz mysle, ze to pozamaciczna . Przypomina mi sie jak w tamtej ciazy gin szukal serduszka i go juz nie znalazl...
Trzymam kciuki!pelna_nadziei, Wiaterek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Jajniki kłują, bo falami wyrzucają hormony, raz nie czujesz wcale, a drugi raz ze zdwojoną siłą! Pozamaciczna ma też szczególne objawy, może byś już z gorączką leżała lub zwijała się z bólu, nie szukaj czegoś czego nie ma! Jak masz dziś nastrój łóżkowy, to zostań w łóżku cały dzień ale z dobrą książką lub jakimiś serialami, a nie zadręczaj się czarnymi myślami!
Trzymam kciuki!ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:A ja w ogóle nie mam ocoty na słodycze, chyba, że kwaśne Jem dużo owoców, warzywa dopiero zacznę
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
oooo a ja bym zjadła i frytki, albo w ogóle coś z dużą ilosćią sera Mój dziś na piwo wychodzi i kochany jest. Cytując go "jak tylko się będziesz bała to dzwoń, wsiadam w taksówkę i zaraz u Ciebie jestem" Ci mężowie to jednak czasami fajni są.
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziewczyny, wszystkie mamy lepsze i gorsze dni Ale przecież mamy siebie do wspierania Pucuś rozumiem Twoje zmartwienie, ale wszystkie trzymamy za Was mocno kciuki. Wiem, że ten czas do tego tygodnia, w którym było poronienie jest trudny i pewnie będzie, ale ja wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze
A u mnie ovu wreszcie się obudziło i zaznaczyło ovulkę na 17 dc, ciekawe tylko czy nie przesunie...
Zabieram się do pracy, ale będę do Was zaglądaćilonia1984, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.