X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie cicho się zrobiło...

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos 2 dzien jakos spokojnie tu...Syski brakuje,bo wczesniej byla calczas :) kur...ale mam mdlosci,mowie wam,ze wieksze od paru dni niz mialam,dziwne...pozno je dostelam i teraz zamiast ustepowac to trzymaja,wzielam sie za gary tz chcialam i tak zaczelo ciagnac,ze musialam sie znowu polozyc...chcialam dzis porzadki zrobic,ale jak...buuuuu

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonka a Twój też o Ciebie tak dba że nic ciężeszefgo nei mozesz w domu zrobić?

4 Aniołki
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nogi ogoliłam, ale chyba mam teraz jakąś maszynkę do dupy bo tak się pozacinałam, krew się leje, masakra :P

Wiaterek lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah ja wczoraj się goliłam żeby dziś gin się nie przestraszył moich kłaków :D

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha dobre jesteśmy, wszystkie to samo robiłyśmy. Ja mojemu R. obiecałam, ze jak mnie nadal tak będzie tylko z prawej stony pokluwać to spróbuję iść do jakiegoś gina dziś więc też się goliłam :] ale na razie nie boli wiec chyba nie będzie potrzeby :)

4 Aniołki

Wysłany: 24 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    hahaha dobre jesteśmy, wszystkie to samo robiłyśmy. Ja mojemu R. obiecałam, ze jak mnie nadal tak będzie tylko z prawej stony pokluwać to spróbuję iść do jakiegoś gina dziś więc też się goliłam :] ale na razie nie boli wiec chyba nie będzie potrzeby :)
    Mój to jest trochę zazdrosny jak widzi jak się szykuję do gina :P
    Miałam wczoraj robić akcję błysk, ale wczoraj chłop wieczorem był w domu, teraz go nie ma to nie widzi :P

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Mnie też czasem kłuje ale to znak, że niby z tego jajnika owulacja byla :p tak wyczytałam :D Wczoraj to czułam jakby ktoś mi w macice igły wbijał

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Mój to jest trochę zazdrosny jak widzi jak się szykuję do gina :P
    Miałam wczoraj robić akcję błysk, ale wczoraj chłop wieczorem był w domu, teraz go nie ma to nie widzi :P
    Jak bym słyszała swojego M :D wszedł mi wczoraj do łazienki a ja mówię do niego, że muszę trochę nogi do porządku doprowadzić i ogólnie całą siebie to powiedział, że dla niego tak się nie szykuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi bulgocze w brzuszku :P

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właściwie dziewczyny to nie jest uczucie takiego kłucia, to swoją drogą, ale to tak jakby mi się pwoiekszył, alebo coś uciskało na niego. Np. dzis jak wstawałam z łóżka to mnie tak pociagnęło mocno. Sama nie wiem. Moze to przez te zaparcia ciągłe jelita mi naciskają?

4 Aniołki

Wysłany: 24 września 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek wrote:
    Właściwie dziewczyny to nie jest uczucie takiego kłucia, to swoją drogą, ale to tak jakby mi się pwoiekszył, alebo coś uciskało na niego. Np. dzis jak wstawałam z łóżka to mnie tak pociagnęło mocno. Sama nie wiem. Moze to przez te zaparcia ciągłe jelita mi naciskają?
    Też tak miałam, nawet bałam się przeciągać na łóżku ;) i jeszcze takie uczucie rozpierania od środka

Wiaterek lubi tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterku bardzo możliwe :p też tak mam jak mam pełne jelita :)

Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Też tak miałam, nawet bałam się przeciągać na łóżku ;) i jeszcze takie uczucie rozpierania od środka
    Też czasem się boję przeciągnąć :) mam uczucie ciężkości brzucha i jak bym miala wzdecia :P

Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to mnie pocieszyłaś trochę bo powiem szczerze, że naprawdę się bałam, że to pozamaciczna. Dziś mi ten lek już wydaje się nieracjonalny, ale w nocy było źle :]

4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się bałam, ale tak mi się coś przypomina, ze w tamtej ciazy też mnie bolał jajnik i macica strasznie rozpierała...

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj teraz wyluzowal tez,na poczatku marudzil,ale to dlatego,ze ja marudzilam...porobilam cos i zaraz ciagnol brzuszek,pelnosc brzucha mam calczas i klucie tez ale u mnie to jelita jak nic...bo jak na kibelek pojde,a za czesto to sie nie zdaza,to nie kluje po bokach...moj jak nie widzi to nie marudzi,moze mysli,ze dobre wrozki sprzataja za mnie ale wiecie o co mi ostatnio jak spac sie polozylismu zaczol marudzic...uwaga!o to,ze sie na brzuchu do spania polozylam haha mowi do mnie,kochanie ale ty tak na brzuchu nie spij bo dziecko gnieciesz...ja mowie,ze nie a on no troche wazysz,napewno je gnieciesz...szlak sobie mysle...dzieki...i musialam tlunaczyc,ze mam kaldre pod bok wlozona,ze brzuszek nie jest przygnieciony :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:09

Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie jakbym swojego słyszała. Nie gnieć brzuszka, nie podnoś, nie schylaj się itp. Z jednej stony to dobrze, bo robi coś za mnie ciągle, z dugiej no jak po zakupy trzeba iść to nie bardz mu sie chce :/
    Coś jest jednak z tymi jelitami, no nie bedę ukrywać, zew dobrze nie jest :)

4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam ze jak cos porobie to brzusio boli i ciagnie :) ja to nie lubie spac na brzuszku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle się napisałam i mo zniknęło :(
    Na meczu się nie tłukli bo to koszykówka była :)
    U mnke tydzień owulacyjny, dzisiaj zauważyłam coś jakby plamienie, musze się dobrze temu przyjrzeć. Dziwne bo jajniki nie bolą, wczoraj miałam tylko ból jakby pęcherza, aż się przestraszyłam czy to nie objaw jakieś infekcji. I węzły chłonne opuchnięte, jak przed okresem. Widzę że castagnus działa na mój organizm.
    Już stresuję się powrotem do pracy, nic nie poradzę :( J wyśle dzisiaj moje wypowiedzenie, czas przygotowywać się do powrotu. I od razu odezwał się mój refluks :|

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ