Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No cos 2 dzien jakos spokojnie tu...Syski brakuje,bo wczesniej byla calczas kur...ale mam mdlosci,mowie wam,ze wieksze od paru dni niz mialam,dziwne...pozno je dostelam i teraz zamiast ustepowac to trzymaja,wzielam sie za gary tz chcialam i tak zaczelo ciagnac,ze musialam sie znowu polozyc...chcialam dzis porzadki zrobic,ale jak...buuuuucykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
hahaha dobre jesteśmy, wszystkie to samo robiłyśmy. Ja mojemu R. obiecałam, ze jak mnie nadal tak będzie tylko z prawej stony pokluwać to spróbuję iść do jakiegoś gina dziś więc też się goliłam :] ale na razie nie boli wiec chyba nie będzie potrzeby
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:hahaha dobre jesteśmy, wszystkie to samo robiłyśmy. Ja mojemu R. obiecałam, ze jak mnie nadal tak będzie tylko z prawej stony pokluwać to spróbuję iść do jakiegoś gina dziś więc też się goliłam :] ale na razie nie boli wiec chyba nie będzie potrzeby
Miałam wczoraj robić akcję błysk, ale wczoraj chłop wieczorem był w domu, teraz go nie ma to nie widziFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:hahaha dobre jesteśmy, wszystkie to samo robiłyśmy. Ja mojemu R. obiecałam, ze jak mnie nadal tak będzie tylko z prawej stony pokluwać to spróbuję iść do jakiegoś gina dziś więc też się goliłam :] ale na razie nie boli wiec chyba nie będzie potrzeby
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mój to jest trochę zazdrosny jak widzi jak się szykuję do gina
Miałam wczoraj robić akcję błysk, ale wczoraj chłop wieczorem był w domu, teraz go nie ma to nie widziAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właściwie dziewczyny to nie jest uczucie takiego kłucia, to swoją drogą, ale to tak jakby mi się pwoiekszył, alebo coś uciskało na niego. Np. dzis jak wstawałam z łóżka to mnie tak pociagnęło mocno. Sama nie wiem. Moze to przez te zaparcia ciągłe jelita mi naciskają?Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Właściwie dziewczyny to nie jest uczucie takiego kłucia, to swoją drogą, ale to tak jakby mi się pwoiekszył, alebo coś uciskało na niego. Np. dzis jak wstawałam z łóżka to mnie tak pociagnęło mocno. Sama nie wiem. Moze to przez te zaparcia ciągłe jelita mi naciskają?
Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Też tak miałam, nawet bałam się przeciągać na łóżku i jeszcze takie uczucie rozpierania od środka
Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
O to mnie pocieszyłaś trochę bo powiem szczerze, że naprawdę się bałam, że to pozamaciczna. Dziś mi ten lek już wydaje się nieracjonalny, ale w nocy było źle :]Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Moj teraz wyluzowal tez,na poczatku marudzil,ale to dlatego,ze ja marudzilam...porobilam cos i zaraz ciagnol brzuszek,pelnosc brzucha mam calczas i klucie tez ale u mnie to jelita jak nic...bo jak na kibelek pojde,a za czesto to sie nie zdaza,to nie kluje po bokach...moj jak nie widzi to nie marudzi,moze mysli,ze dobre wrozki sprzataja za mnie ale wiecie o co mi ostatnio jak spac sie polozylismu zaczol marudzic...uwaga!o to,ze sie na brzuchu do spania polozylam haha mowi do mnie,kochanie ale ty tak na brzuchu nie spij bo dziecko gnieciesz...ja mowie,ze nie a on no troche wazysz,napewno je gnieciesz...szlak sobie mysle...dzieki...i musialam tlunaczyc,ze mam kaldre pod bok wlozona,ze brzuszek nie jest przygnieciony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:09
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Normalnie jakbym swojego słyszała. Nie gnieć brzuszka, nie podnoś, nie schylaj się itp. Z jednej stony to dobrze, bo robi coś za mnie ciągle, z dugiej no jak po zakupy trzeba iść to nie bardz mu sie chce
Coś jest jednak z tymi jelitami, no nie bedę ukrywać, zew dobrze nie jestWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyle się napisałam i mo zniknęło
Na meczu się nie tłukli bo to koszykówka była
U mnke tydzień owulacyjny, dzisiaj zauważyłam coś jakby plamienie, musze się dobrze temu przyjrzeć. Dziwne bo jajniki nie bolą, wczoraj miałam tylko ból jakby pęcherza, aż się przestraszyłam czy to nie objaw jakieś infekcji. I węzły chłonne opuchnięte, jak przed okresem. Widzę że castagnus działa na mój organizm.
Już stresuję się powrotem do pracy, nic nie poradzę J wyśle dzisiaj moje wypowiedzenie, czas przygotowywać się do powrotu. I od razu odezwał się mój refluksAgnieszka0812 lubi tę wiadomość