Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Cześć dziewczynki Dzisiaj idę godzinę później do pracy niż zwykle, wyspałam się, ale od rana głowa mnie boli
Ciężaróweczki nasze kochane, jak ten czas zapitala...
Ilonia, kiedy to zleciało. Pamiętam, jak biadoliłaś w lipcu, że się nie udało Mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Waszego grona.
Aga, mi na zgagę pomagały mandarynki.
Sysia, Twój mąż zostaje już na stałe?
Pełna nadzieji i Wiaterek, jak się czujecie?
Renia, Roxa trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu.
Luna, cieszę się, że Ci odpuściło.
Niezapominajko dziś ok :] Cycki bolą, wielkie sie zrobiły, jak tak dalej pójdzie to w październiku będę musiała zainwestować w staniki nowe (oby!!!) O dziwo brzch mnie rzadko boli bardziej takie kłujniecia mam i uczucie rozciagania. Ogólnie to boję się jutra bo to termin @ i jak nie przyjdze to w sobotę idę na pierwszą betę. Będę wiedziała co i jak :]
Kochana kiedy ty testujesz?niezapominajka lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Witam się z Wami ciężaróweczkami i staraczkami
Dziś chyba jest jakiś pechowy dzień...
Ja też jakoś od 4 spać nie mogłam za bardzo... Mało tego, coś mi się stało z językiem i pewnie dziś cały dzień będę umierać z głodu.
Wczoraj wieczorem zaczął mnie lekko pobolewać, myślałam, że może jakaś mała krostka mi się robi, no ale nie, więc pomyślałam, że może przygryzłam.
Ja dziś rano patrzę, a ja na samym środku mam dziurę, normalnie jakby mi ktoś nożem przeciął i jakieś plamki... Trzy lata temu miałam podobny ból ale inne objawy i okazało się, że zrobiły się jakieś pleśniawki, ale teraz nic na to nie wskazuje.
A co do testowania, to ja mam nadzieję, że dotrwam do terminu @ i że wcześniej nie zacznie mnie korcić...Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Wiaterek wrote:Niezapominajko dziś ok :] Cycki bolą, wielkie sie zrobiły, jak tak dalej pójdzie to w październiku będę musiała zainwestować w staniki nowe (oby!!!) O dziwo brzch mnie rzadko boli bardziej takie kłujniecia mam i uczucie rozciagania. Ogólnie to boję się jutra bo to termin @ i jak nie przyjdze to w sobotę idę na pierwszą betę. Będę wiedziała co i jak :]
Kochana kiedy ty testujesz?
Jak ten czas w tym wypadku wolno się wlecze. -
Stópka wrote:Witam się z Wami ciężaróweczkami i staraczkami
Dziś chyba jest jakiś pechowy dzień...
Ja też jakoś od 4 spać nie mogłam za bardzo... Mało tego, coś mi się stało z językiem i pewnie dziś cały dzień będę umierać z głodu.
Wczoraj wieczorem zaczął mnie lekko pobolewać, myślałam, że może jakaś mała krostka mi się robi, no ale nie, więc pomyślałam, że może przygryzłam.
Ja dziś rano patrzę, a ja na samym środku mam dziurę, normalnie jakby mi ktoś nożem przeciął i jakieś plamki... Trzy lata temu miałam podobny ból ale inne objawy i okazało się, że zrobiły się jakieś pleśniawki, ale teraz nic na to nie wskazuje.
A co do testowania, to ja mam nadzieję, że dotrwam do terminu @ i że wcześniej nie zacznie mnie korcić...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja na zgagę piłam mleko i sól vischy. Cieżko ta sól kupić ale kładac sie spac musialam kolo lozka miec butelke zrostworem.
Sylwia super ze maż zostanie.
Stopka widocznie jesteś oslabiona skoro ci sie plesniaka zrobila.
Niezapominajka trzymam kciuki za pazdziernikAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Agnieszka0812 wrote:Ja taką reakcję miałam kiedyś na kiwi, od tej pory nie jem, bo później miałam nawet jęzor spuchnięty, kup sobie dezaftan lub coś innego na pleśniawki i pędzluj kilka razy dziennie, bo potem może Ci się jeszcze zrobić na policzkach od wewnętrznej strony
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Stópka
Agnieszka0812 wrote:Nie lubię mleka, toleruję je jedynie w kawie...
To mamy to samo. Nie lubię kefirów, jogurtów i nic co jest mleczne a nie jest serem. Trochę słabo bo przydałoby się wapń dostarczać, ale zmuszać się nie będęWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Stópka twój wykresik ślicznie wygląda
Marzusiax u Ciebie oczekiwanie na ovu tak ???
Ja na zgadę migdały jadłam i bardzo mi pomagały, polecam
Mam nadzieję, że tak jak ślicznie wygląda, tak ślicznie się skończy Na mój ulubiony zielony kolormonilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Ale w ogóle jaki śliczny suwaczek masz Ilonka :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:47
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:) tutaj zawsze tak tłoczno z rana...
Widzę że jest ogólna tendencja odpuszczania w tym miesiącu. Wczoraj miałam kryzys czy przypadkiem nie kupić testów ovu i ciążowych jak co miesiąc ale twarda byłam nic noe mierzę, nie spinam się, J jest w domku 2 tygodnie więc serduszkujemy co drugi dzień tak jak zalecił lekarz. Testuję w swoje urodziny, po cichu marzy mi się taki prezent, wiecie jaki
Wczoraj trzymałam na rękach mojego 1,5 tygodniowego siostrzeńca, cudo, spal tak twardo że aż brat pytal kiedy znów przyjadę nie mogę się doczekać kiedy będzie mlja kolej, te rączki, nosek, uszka, takie tyci tyciAgnieszka0812, monilia84, ilonia1984, Wiaterek, pelna_nadziei lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:To mamy to samo. Nie lubię kefirów, jogurtów i nic co jest mleczne a nie jest serem. Trochę słabo bo przydałoby się wapń dostarczać, ale zmuszać się nie będę
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja wam powiem,ze ja sama w to nie wierze,ze za niedlugo zaczne 2 trymest,jakos mi ten czas uciekl,chyba przez ten stres i oczekiwanie od usg do usg,ale teraz juz zaczelam wkoncu w to wszystko wierzyc,bo do tej pory to byl sen Z ktorego nie chcialam sie obudzic a ja dzis nadrabiam moje 600 gram szczescia na necie,juz jest 7 odcinkow a ja ogladalam tylko 2
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja jeszcze nigdy tego nie oglądałam ale może się skuszę, moja Wiki ważyła 635g i ten tytuł od razu mi się z nią kojarzy i pewnie jedyne co bym robiła na tym filmie to ryczała
Wierzę że tym razem moja kruszynka zostanie z Nami do majaAgnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja też mam niedługo urodziny, co prawda testuję po nich, no ale nie pogniewałabym się na taki, delikatnie spóźniony prezencik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 08:52
Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Stópka
Mutacja MTHFR C677T, A1298C.