Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiaterek wrote:Dziewczyny spałam dziś do 5 normalnie sukces, jestem prawie wyspana. Ale jutro man znów testować to pewnie pobudka i 1 standardowo
Sysia żadko wchodzisz a dobrze ze jesteś :-*
Tak Roxa, Ty Sysia i Stópka nie wiem kiedy marzusia i ReniaWiaterek, ilonia1984, monilia84, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Dziewczyny spałam dziś do 5 normalnie sukces, jestem prawie wyspana. Ale jutro man znów testować to pewnie pobudka i 1 standardowo
Sysia żadko wchodzisz a dobrze ze jesteś :-*
Tak Roxa, Ty Sysia i Stópka nie wiem kiedy marzusia i ReniaWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczynki,no tez wczoraj myslalam,ze u mnie cos sie zjebczylo w telefonoe dzis sobie.wstalam kawke chcac zrobic i z muszla sie odrazu pezywitalam,mi to zamiast coraz lepiej,bo zaraz 2 trymest to coraz gorzej z tymi mdlosciami,wiec z kawki chyba nici za to jem krakersy i licze,ze mi pomoga Sysiek.trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 06:48
s1985, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Hej dziewczynki,no tez wczoraj myslalam,ze u mnie cos sie zjebczylo w telefonoe dzis sobie.wstalam kawke chcac zrobic i z muszla sie odrazu pezywitalam,mi to zamiast coraz lepiej,bo zaraz 2 trymest to coraz gorzej z tymi mdlosciami,wiec z kawki chyba nici za to jem krakersy i licze,ze mi pomoga Sysiek.trzymam kciuki
ilonia1984, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysiu jasne że trzymamy bardzo mocno kciuki
Wiaterku super że się tak "długo" spałaś. Ja oczywiście miałam pobudki na sikanko w nocy i jak mężuś szedł do pracy, czyli nici z wyspania Ale jeszcze troszkę i się obudzę za robotę się złapię i myśle że mi przejdzie sennośćWiaterek, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja właśnie Monilko się budze na siku ale gorsze jest to ze nie mogę potem spać. Ale to chyba na tle nerwowym
Ilonka ja dziś na siłę kawę wypiłam choć szczerze smakowała mi lepiej niż ostatnio,no ale teraz z kolei brzusio boli zatem do pracy zakupiłam sok i nim się będę raczyc :]
Sysia ja myślałam że nie wierzysz w takie rzeczy jak zapeszanie :] będzie dobrze zobaczysz. I mężus bedzie sobie zachwalal prace w Plilonia1984, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Sylwuś przecież wiesz, że my ciągle kciukamy, aż krew do palcy nie dochodzi! ❤ ❤ ❤
Chyba wolałam jak popołudniu szlas do pracy
Ja jestem taka słaba od rana, położyłam się spać po 22, po 1:15 byłam już czwarty raz siku, no i musiałam wziąć rennie bo tak zgaga paliłas1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś przecież wiesz, że my ciągle kciukamy, aż krew do palcy nie dochodzi! ❤ ❤ ❤
Chyba wolałam jak popołudniu szlas do pracy
Ja jestem taka słaba od rana, położyłam się spać po 22, po 1:15 byłam już czwarty raz siku, no i musiałam wziąć rennie bo tak zgaga paliłaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Wiaterek wrote:Ja właśnie Monilko się budze na siku ale gorsze jest to ze nie mogę potem spać. Ale to chyba na tle nerwowym
Ilonka ja dziś na siłę kawę wypiłam choć szczerze smakowała mi lepiej niż ostatnio,no ale teraz z kolei brzusio boli zatem do pracy zakupiłam sok i nim się będę raczyc :]
Sysia ja myślałam że nie wierzysz w takie rzeczy jak zapeszanie :] będzie dobrze zobaczysz. I mężus bedzie sobie zachwalal prace w PlAgnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
s1985 wrote:ja wole moje zmiany bo tak juz po 12 jestem w domu ;], a na zgage mi pomagała guma miętowa ;] a herbatke miętową możesz pić?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
bojku od piątku mam urlop i mam zamiar pomalować szafki w przedpokoju , muszę się czymś zając ;], bo mi jednak tych testów ciążowych zabraknie ;], choc powiem wam że nie mam jakiegoś silnego parcia żeby zatestować szybciej, chyba dlatego że mąż jednak zostaje ;]
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Cześć dziewczynki Dzisiaj idę godzinę później do pracy niż zwykle, wyspałam się, ale od rana głowa mnie boli
Ciężaróweczki nasze kochane, jak ten czas zapitala...
Ilonia, kiedy to zleciało. Pamiętam, jak biadoliłaś w lipcu, że się nie udało Mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Waszego grona.
Aga, mi na zgagę pomagały mandarynki.
Sysia, Twój mąż zostaje już na stałe?
Pełna nadzieji i Wiaterek, jak się czujecie?
Renia, Roxa trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu.
Luna, cieszę się, że Ci odpuściło.s1985, Agnieszka0812, Wiaterek, ilonia1984, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Cześć dziewczynki Dzisiaj idę godzinę później do pracy niż zwykle, wyspałam się, ale od rana głowa mnie boli
Ciężaróweczki nasze kochane, jak ten czas zapitala...
Ilonia, kiedy to zleciało. Pamiętam, jak biadoliłaś w lipcu, że się nie udało Mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Waszego grona.
Aga, mi na zgagę pomagały mandarynki.
Sysia, Twój mąż zostaje już na stałe?
Pełna nadzieji i Wiaterek, jak się czujecie?
Renia, Roxa trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu.
Luna, cieszę się, że Ci odpuściło.
prawdopodobnie zostaje ale na razie nie chcę zapeszać ;]
ok spiżdzam do roboty ;]Agnieszka0812, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
ilonia1984 wrote:no i wszystko musialam od nowa ustawiac....ale teraz pasuje Aga pewnie sie juz stresuje,ale jutro bedzie taka radosc a na ktora masz?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:mnie tez boli dziś głowa to przez tą pogodę;/
prawdopodobnie zostaje ale na razie nie chcę zapeszać ;]
ok spiżdzam do roboty ;]s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15