Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd36a8b8ff8e.jpg
Siedze i wkuwam..rodziców z lotniska odbieralam wróciły murzynki;)
A po 18 moze bede miala juz wynik jednego z egzaminów..
Teraz taki stqn zawieszenia,w zasadzie wszystko przede mna,keden powtarzam,drugi odpowiadam za tydzien,a z jednego brak wynikow..Agnieszka0812, Renia7910, hiacynta99, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna ładna cegiełka. Samo przeczytanie zajmuje sporo czasu a co dopiero opanowanie tego. Masakra. U mnie każdy podręcznik i zeszyt tak wyglądał Do dziś jak robię jakieś notatki w pracy muszę mieć kolorowe karteczki Trzymam kciuki za zdrówko i egzaminy
Która najlepsza? Wiem że każda inna ale nie mogę się zdecydować Zachorowałam na ćwieki ale nie wiem co na to mój mąż
A nie wiecie może czy jest opcja taka na allegro żeby sobie wpisać że szuka się przedmiotu z gwarancją? Jak kupuje torebki bez gwarancji to rozlatują się po 3 miesiącach a jak z gwarancją to wytrzymują spoko 2 lata. Jakiś cud nad wisłąWiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A mi 3 z cwiekami mniejsza,nie lubie duzych torb juz,i jest zgrabna i sexi...fajna podoba mi sie A ja opiepszylam fasolke po bretonsku,mam nadzieje,ze mi brzuszka nie rozerwie dzis,bo pamietam jak ostatnio zjadlam to bolal mnie brzuchatek na maxacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
lunadelrospo wrote:A juz miałam pytac,gdzie Ty Sysior zniknelaś
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18