Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko kiedy następna wizyta? Tym razem serduszkowa?
Renia ja oczywiście czytam ten blog i ryczę. Jej dziecku też przestało bić serduszko w 9/10 tc. Ja tez będę chodzić co 2 tygodnie do lekarza chyba. Ze strachu po prostu...Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też najchętniej bym chodziła co 2 tygodnie o lekarza i mój chyba to rozumie bo ustawia mi wizyty mniej wiecej co 2-3 tygodne Ale nawet jak mam 2,5 tyg między wizytami to gdzieś pomiędzy najchętneij bym poszła ale tak jak autorka bloga boję się że lekarz wystawi mi zakaz zbliżania się do niego ;p
Stópka lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa tego bloga trafiłam gdy leczyłam rany po poronieniu, subskrybuję na fb - Mapa Szczęścia, no i oczywiście systematycznie poczytuję. Masz rację, jakbym czytała sama siebie.
Nadziejko wszystko dobrze, taka plamka to jedyne co mogliście na tym etapie zobaczyć. Odpoczywaj dużo i ciesz się swoim szczęściem -
Agus gratuluje serduszka....wiedzialam,ze dzudziek rosnie...a ja jestem tak wkurwiona...i jezu jebani prywaciarze,moj chlop jedzie jutro na jakies poprawki budynku 130 km od nas i ten kutas ich szef stwoerdzil,ze beda robic od 6 rano w pomieszczeniach a w nocy jakas kuchnie ktora na rano ma byc poprawiona,czyli cala noc...to jest jakies nieporozumienie...zla jestem,mojemu sie oberwalo,ze cipa ze sie zgodzil...wrrrr
hiacynta99 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Na tego bloga trafiłam gdy leczyłam rany po poronieniu, subskrybuję na fb - Mapa Szczęścia, no i oczywiście systematycznie poczytuję. Masz rację, jakbym czytała sama siebie.
Nadziejko wszystko dobrze, taka plamka to jedyne co mogliście na tym etapie zobaczyć. Odpoczywaj dużo i ciesz się swoim szczęściemmonilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz męcze się ze spuchłą noga bo wczoraj ugryzla mnie meszka na działce i zaczynam sie martwic o maluszka ale podobno zadnych chorób meszka nie przenosi. Ja mam przerabane bo meszki strasznie na mnie lecą przynajmniej one he he . W aptece dali mi tylko wapno i domowymi sposobami musze probowac sie wyleczyc, także nocka z cebulka mnie czeka
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monika ja mam spontaniczne świądy skóry, tak co 2-3 dni i biorę na to normalnie allertec, w pierwszej ciąy przestałam i się przerzuciłam na wapno(jeszcze przed wizytą lekarską)i na pierwszej wizycie pytałam lekarza co z tym świądem i on mi stanowczo odradził wapna i tabletek (mimo ze na opakowaniu wapna bylo napisane ze moga kobiety w ciazy) bo ze teraz sie tworza organy i ze najlepiej jakbym zacisnela zeby i to wytrzymala, bo to nie jest astma ani cukrzyca ze leki na prawde trzeba brac ;p;p
No i teraz nic nie biore i juz mnie w ogole nie swedzi
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
No jest tylko,ze tam pracuje 30 osob,ludzie sie nie zgodzili a moj sie zgodzil,mowi ze zalezy mu na pracy,moze i jestm przewrazliwiona i jestem w ciazy,ale powiedzialam mu ze niech sobie szefuncio albo inny ciec sam sie zajezdza i robi 20 godzin jak nie wiecej...aj mowie wam,emocjie dzis biora gore u mnie ide spac... dobranoc jutro was nadrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 20:09
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No jest tylko,ze tam pracuje 30 osob,ludzie sie nie zgodzili a moj sie zgodzil,mowi ze zalezy mu na pracy,moze i jestm przewrazliwiona i jestem w ciazy,ale powiedzialam mu ze niech sobie szefuncio albo inny ciec sam sie zajezdza i robi 20 godzin jak nie wiecej...aj mowie wam,emocjie dzis biora gore u mnie ide spac... dobranoc jutro was nadrobie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Głowa mi pęka, zaczęła boleć w gabinecie...dziewczyny zacznę od tego, że jak weszłam to mój gin był już wypompowany, bo dziś dzień płaczu. Kazał mi się zastanowić czy chcę na pewno na tym krześle usiąść, bo dziś 3 dziewczyny dowiedziały się o zakończeniu ciąży, w ty jedna bezpośrednio przede mną
Powiedziałam, że chcę odwrócić w drugą stronę i że zostaję w gabinecie.
Najpierw badał mi brzuch macicę, trochę zbyt napięta, powinna być bardziej rozluźniona, następnie robił usg dowcipnie słabo było widać, więc zrobił mi przez brzuch, potem sprawdził tętno, ale bez dźwięku, musiałam na chwilkę wstrzymać oddech. Krwiak urósł, ale dzidzia też i nie ma już tak drastycznej różnicy w stosunku pęcherzyk-krwiak, no i odlegość jest spora, krwiak jest z drugiej strony macicy, ale rozmiaru mi nie podał, zdjęcia krwiaka też nie mam, samego dzidziolka Wiek ciąży nadal młodsza 3 dni, ale dobrze, że się nie zwiększyła różnica. Kartę ciązy mam założoną, wizytę miałam do wyboru 8 lub 12 oczywiście wybrałam 8.
Melisę mogę pić tętno 145 uderzeńmonilia84, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15