Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzien dobry !
Wiecie ale jestem wkurwiona...przez cala noc nie moglam dobrze zasnac i do tego M. ciagle sie do mnie dobieral i nie dawal spac . Myslalam, ze go rozszarpie.. nie mam ochoty na sex a ten mi takie rzeczy odwalapucek lubi tę wiadomość
-
pelna_nadziei wrote:dzien dobry !
Wiecie ale jestem wkurwiona...przez cala noc nie moglam dobrze zasnac i do tego M. ciagle sie do mnie dobieral i nie dawal spac . Myslalam, ze go rozszarpie.. nie mam ochoty na sex a ten mi takie rzeczy odwalaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Mój przylazł do domu i już mnie tylko wkurza od wejścia... Nie dość że mlaska to jeszcze stanął na środku pokoju i drapał sie po jajkach mimo ze wie jak tego nienawidzę! A jak mu powiedziałam że jutro dzień sprzątania i muszę to zrobić i tamto to kazał mi się tylko nie przemęczać, a najlepiej w ogóle nic nie robić, a jak mu powiedziałam, że skoro chce żebym się nie przemęczała to mógłby po wzięciu prysznica ściągać wodę z kabiny ściągaczką żebym miała mniej pracy to mi powiedział że nie będzie tego robił bo to głupie.
Zaraz go po prostu rozszarpię!!!!!!!!!!!!
Za każdym razem jak to robił to ja też ostentacyjnie zaczęłam się drapać, zrozumiał bez słów
Mój brat tak często robi, jak mnie to wkurza, ostatnio na taki widok mówię do niego " co remanent? Boisz sie, że zgubiłeś? zgadza się ilość sztuk? " trochę się zawstydził za pierwszym razem, ale nic to nie daje w jego przypadku, niereformowalnys1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:agus 3maj sie nie daj sie chorobie,
ja uciekam i bede was podczytywac ;]s1985, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Te nie bądź taka do przodu, udostępniaj wykres i nie szalej! Bo zrobimy najazd na Twój urząd pocztowy
Wiaterek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Czesc dziewczynki,Aga to tak jest jak nie urok to sraczka,ja dzis ide do fryzjiera,wkoncu po 3 miesiacach sie zapisalam,mam takie odrosty,ze patrzec na siebie nie moge,ale wstalam i jakie wyrzuty mam...ze to farba rozjasniajaca,amoniak,chemia...cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Czesc dziewczynki,Aga to tak jest jak nie urok to sraczka,ja dzis ide do fryzjiera,wkoncu po 3 miesiacach sie zapisalam,mam takie odrosty,ze patrzec na siebie nie moge,ale wstalam i jakie wyrzuty mam...ze to farba rozjasniajaca,amoniak,chemia...
ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewuszki ja też się dziś wyspałam, aż jestem zdziwiona, ale chyba przestałam się tak strasznie martwić i stresować Ciekawe co bedzie jutro. W sobotę na betę ...
Renia, ja nie cierpię takich snów. Budzę sie i jestem tak pzerażona, że czasami zaczynam płakać. Zrób sobie może ciepły okład na głowę, trochę zmniejszy bólWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:To drapanie po jajkach to taki klasyk, mojego oduczyłam
Za każdym razem jak to robił to ja też ostentacyjnie zaczęłam się drapać, zrozumiał bez słów
Mój brat tak często robi, jak mnie to wkurza, ostatnio na taki widok mówię do niego " co remanent? Boisz sie, że zgubiłeś? zgadza się ilość sztuk? " trochę się zawstydził za pierwszym razem, ale nic to nie daje w jego przypadku, niereformowalny
Byly prośby, groźby, puszka do ktorej wrzucal pieniądze za karę, za drapanie.. I nic..
Do czasu;)
Po powrocie z Krakowa pare miesiecy mueszkalismy z moimi rodzicami.. Moja mama pare razy zaobserwowala ten nawyk. On to tak mimowolnie wrecz robil.Ale udawała ze nie widzi,chyba sama nie wuedziala jak sie zachować..az pewnego dnia,gdy sie zamyslil i zanurzyl dłoń w bokserkach,zapytala przy mijej siostrze i tacie,uczysz się zonglować? Wez lepiej pomarańcze;)
Mjna bezcenną, ręka mu ugrzęzła w pół drogi;)
Od tego czasu mam spokój:)Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To chyba przez pogodę. Ja miałam strasznie twardy sen bo jak budzik mi zadzwonił to nie mogłam oczu otworzyć. Co za tym idzie i ja mam ból głowy dzisiaj.
Jestem chyba jedyną osobą która nie lubi piątków.. Jutro do pracy eh...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...