Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez nie pochowałam mojego maluszka, przed zabiegiem juz ze strzykawka z głupim jasiem dali mi papier do podpisania, ze decyduje sie na pochówek kliniczny. Paranoja. Na rejestrację dziecka urodzonego martwo masz 3 dni, a badania genetyczne robią do 3 tyg ...
-
lunadelrospo wrote:Aga wypoczywaj i zbieraj siły na rano..
Tak Cię maltretuję, bo się doczekać nie mogę, ale wiesz,za trochę ponad dwa tygodnie Wy mnie bedzoecie mogły męczyćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Roxa to nie była na przeprowadzce? Albo Kehlana_miyu? Już nie wiem, dziś to już nic nie wiem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny,pytanie natury technicznej..aż się śmieje sama z siebie,że o to pytam..ale..
Mąż poszedł z kolegami na piwo, mamy takie pizegnanie lata na lotnisku i tam siedza.. I mysle ze skończy sie na 2-3 piwach,wczesniej jedno na grillu..nie martwię się o ilość spozytego alkoholu,ale chodzi mi o jego pelnowartosciowość po powrocie do domu..
Po prostu tyle sie ostatnio naczytalam,że nawet przyciasne bokserki szkodzą.. Ze zastanawiam się czy po alko to jakies zagrozenie? -
Ja dzisiaj odpoczywam..musze dac sie zregenerowac mięśniom, bo wczoraj poszalalam z obciążeniem..
A od jutra wracam na dietę od mojego trenera, na początek pewnie coś tam dodam,bo to juz jest taka jazda po bandzie,ale czas powoli powiedziec goodbye owoce..poza sezonowkami typu maliny borowki.. -
lunadelrospo wrote:Dziewczyny,pytanie natury technicznej..aż się śmieje sama z siebie,że o to pytam..ale..
Mąż poszedł z kolegami na piwo, mamy takie pizegnanie lata na lotnisku i tam siedza.. I mysle ze skończy sie na 2-3 piwach,wczesniej jedno na grillu..nie martwię się o ilość spozytego alkoholu,ale chodzi mi o jego pelnowartosciowość po powrocie do domu..
Po prostu tyle sie ostatnio naczytalam,że nawet przyciasne bokserki szkodzą.. Ze zastanawiam się czy po alko to jakies zagrozenie?Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Ja dzisiaj odpoczywam..musze dac sie zregenerowac mięśniom, bo wczoraj poszalalam z obciążeniem..
A od jutra wracam na dietę od mojego trenera, na początek pewnie coś tam dodam,bo to juz jest taka jazda po bandzie,ale czas powoli powiedziec goodbye owoce..poza sezonowkami typu maliny borowki..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mnie się wydaje, że kilka piw to nie chyba musiałby się szprycowac alkoholem conajmniej ;P piwko wypoci i wysika w drodze do domku nie mam takiego doświadczenia, ale nie
s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15