Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie w ramach NIE uczenia się przegladalam forum ciąża po poronieniu.. I trafilam na jakis kwas że ktoś tam się nakręca, a w sumje każda się nakręca, ale jedne twierdzą że one nie w ogóle tylko tamta..
I tak się zastanawiam..ja to juz wedle tych kryteriów freak i czub jestem..bo się jaram jak sikam do kubka, jaram się jak mi tu paski jakieś wrzucacie..
Może faktycznie cos w tym jest?
Tylko mnoe jeszcze nikt tutaj tak nie z.ebał,jak tam tą dziewczynękehlana_miyu, Renia7910, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Ech, ja nie wiem, skąd się takiej kwasy na forach biorą. Jesteśmy tu chyba po to, żeby się wspierać? Wiadomo, że jesteśmy w różnym wieku, z różnymi doświadczeniami i poglądami, więc nigdy wszystkie nie będziemy myśleć tak samo na wszystkie tematy czy w ten sam sposób przeżywać poronienia, starań czy ciąży... no ale kurde, nie o to chodzi, że mamy tak samo reagować, tylko podchodzić ze zrozumieniem do świrowania różnego rodzaju i wspierać jak któraś ma gorszy dzień czy zupełny odlot. Parę wątków już widziałam, poza naszym poprzednim, rozwalonych przez zupełnie niepotrzebne dramatyzowanie i za każdym razem mi szkoda i szlag mnie trafia, że popsuło się coś fajnego. Mam nadzieję, że tutaj uda nam się zachować przyjemną atmosferę i azyl, tak jak na wątku https://ovufriend.pl/forum/poronienie/zaczynamy-pocztakujace-wracaja-do-staran-od-nowego-roku,5779.html Istnieje od stycznia i ani razu nie widziałam tam, żeby dziewczyny napadały tam na siebie nawzajem.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyWidzisz świat jest tak urządzony że każdy ma swoje zdanie i swój dekalog wartości, tylko nie każdy daje innym prawo do własnego zdania jeżeli pomaga Ci testowanie co 5 minut to tak właśnie rób, jeśli wolisz odczekać do tygodnia po planowanej @ to też Twój wybór. Nie rozumiem takiego usilnego namawiania całego świata żeby postępował dokladnie wg jednego schematu, to tylko rodzi niepotrzebne stresy i spięcia, a przecież każda z nas ma prawo do emocji i ich wyrażania. Żyjmy i dajmy żyć innym, to powinno być wydrukowane wielkimi literami w każdym miejscu gdzie są ludzkie interakcje. Niestety tak nie jest, a szkoda
Ja tam sikam sprawdzam i testuję i jeśli komuś się to nie podoba to przecież ja nikogo nie zmuszam żeby robił tak samokehlana_miyu, lunadelrospo, Wiaterek, Agnieszka0812, Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia, a koncert jak?
Lubię Perfect..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Widzisz świat jest tak urządzony że każdy ma swoje zdanie i swój dekalog wartości, tylko nie każdy daje innym prawo do własnego zdania jeżeli pomaga Ci testowanie co 5 minut to tak właśnie rób, jeśli wolisz odczekać do tygodnia po planowanej @ to też Twój wybór. Nie rozumiem takiego usilnego namawiania całego świata żeby postępował dokladnie wg jednego schematu, to tylko rodzi niepotrzebne stresy i spięcia, a przecież każda z nas ma prawo do emocji i ich wyrażania. Żyjmy i dajmy żyć innym, to powinno być wydrukowane wielkimi literami w każdym miejscu gdzie są ludzkie interakcje. Niestety tak nie jest, a szkoda
Ja tam sikam sprawdzam i testuję i jeśli komuś się to nie podoba to przecież ja nikogo nie zmuszam żeby robił tak samoRenia7910, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
https://www.facebook.com/krakowskipomnikdzieckautraconego/photos/a.169213393278270.1073741828.169198763279733/400983253434615/?type=1&fref=nf
Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Chyba się starzeję, znów łzy w oczach, teraz na widok pomnika...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja też rycze ale to dobrze ze są takie inicjatywy, pewnie się nawet przejdę na odsłonięcie. Renia ja mojego tez nie pochowalam i mam straszne wyrzuty sumienia z tego powodu. Mój mąż też ostatnio wspomniał ze żałuje że tego nie zrobiliśmy. Kurcze ale się rozkleilamWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Sysia,teraz dopiero jestem.Potrzebujesz stricte pozew, czy sam wniosek.. Tak jak nie znam szczegółów, to ciężko. Jeżeli chcesz tylko mniej wiecej się poradzic,to pisz,a jak napusac od podstaw,to tez mige bez problemu,tylko musisz sie liczyc z tym ze mi dane bedziesz musiala swoje podac i ex..jak cos to na priv pisz
-
lunadelrospo wrote:Sysia,teraz dopiero jestem.Potrzebujesz stricte pozew, czy sam wniosek.. Tak jak nie znam szczegółów, to ciężko. Jeżeli chcesz tylko mniej wiecej się poradzic,to pisz,a jak napusac od podstaw,to tez mige bez problemu,tylko musisz sie liczyc z tym ze mi dane bedziesz musiala swoje podac i ex..jak cos to na priv pisz2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:To grób Twojego maleństwa?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18