Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatali oczywiście, weź jednak pod uwagę że na razie organizm dochodzi do siebie i jest bardziej podatny ma infekcje. Pilnuj więc max czasu na zmianę tamponu itd. Ja na wszelki wypadek nie używałam tamponów zaraz po zabiegu bo swego czasu miałam problem z infekcjami, ale to oczywiście była moja decyzja, calkowicie subiektywna.
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Oczywiście, ze test był, tylko taki z pierwszego sikania,to ponoć nieważny.. A piza tym słaby był, taki jak wczoraj...
Renia,no właśnie ,też jestem na l4..ale kiedyś czytalam artykuł o rozpadach małżeństw podczas macierzybskiego..ze kobieta włosy tłuste, dodatkowe kilogramy,bluzka kaszka poplamiona..no bo czasu nie ma..
I ja sibie wtedy postanowilam ze choćby nie wiem co,tak nie będę.
Chocbym miala myc włosy i 4 rano miedzy jedną drzemką dziecka,a wyprawianiem syna do szkoły. Cokolwiek.
A samoocena też mj spadła no bo njby pieniadze wpływają na konto,ale siedzę w domu.. I co z tego ,ze jest milion speaw,bo i firma i drugie mieszkanie i syn i normalne prowadzenie domu,jesli facet tego nie widzi..wczesniej tez wszysyko to było, a do pracy chodzilam..
Dlatego jesli uda mj się zajsc w ciążę to do pracy wrócę. I conajmniej trzy miesiące przepracuje,chyba ze lekarz definitywnie zabroni..a jak się nje uda,to znajdę nową pracę.
Ale znowu odskoczylam id tematu,ja egoistka;)
Renia,serio narzuc sobie jakas dyscyplinę, ze dobry wyglad nawet po domu.
Maz wraca z całkiem innym nastawieniem,gdy widzi żonę może i przy zelazku,ale pachnąca i uśmiechnięta.. Ty tez sie lepiej poczujesz.
A druga sprawa,jakis cel.fitness, jakies wyzwanue,dieta,nowa rozwijajaca ksiazka,kurs,rytual spa:)
Banał,ale jak ważny!Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
lunadelrospo wrote:Makijażu ja się zaczelam uczyć, ale tak strasznie piczatkujaca jestem,bo ja to zwykle tusz,róż..ew.liner;)
Ale jak mnie moja makijazystka pomalowala na probny i slubny to padlam,ze takie czary mozna!
I tez sie mi spodobalo,tylko narazie zaden kurs,a tutoriale..Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Ahahaha,no ten lateks to mi Sysia pasuje;) do Ciebie!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:No ja też!
Ktoś musi wrzesień dobrze rozpocząć, jesteście tutaj jak króliczki doswiadczalne http://demotywatory.pl//uploads/1263683027_by_iloncia_600.jpg2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18