Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0812 wrote:U nas to się nazywa grób dziecka utraconego i jest dzień dziecka utraconego, chyba 16 października. Ja dzisiaj Sylwusi pisałam smsa z cmentarza, że ryczę i były to łzy niedoopanowania
nie placze bo zawsze jestem z kims na cmentarzu ale odreagowuje w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 19:36
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Byliśmy w Ikei w Łodzi, teraz jedziemy do Tesco, kupiliśmy krzesło obrotowe do biurka, zainspirowała mnie niezapominajka, tyle, że porządkowanie zabawek przed nami
s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
s1985 wrote:mi za kazdym razem jak chodze na cmentarz płakać się chce ;(
nie placze bo zawsze jestem z kims na cmentarzu ale odreagowuje w domuFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnys1985 wrote:mi za kazdym razem jak chodze na cmentarz płakać się chce ;(
nie placze bo zawsze jestem z kims na cmentarzu ale odreagowuje w domu
Aga mam pełną świadomość że diety ustalane są indywidualnie, staram się znaleźć złoty środek dla siebie.
Cały dzień nosiło mnie żeby trochę poskakać, może nawet przy zumbie. Zamiast tego siadłam do kompa, obrabiam fotkę, będziemy drukować koszulkę -prezent.Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Ja z kolei pewnie ryczałabym na cmentarzu, przynajmniej J nie musiałby mnie zapłakanej oglądać.
Aga mam pełną świadomość że diety ustalane są indywidualnie, staram się znaleźć złoty środek dla siebie.
Cały dzień nosiło mnie żeby trochę poskakać, może nawet przy zumbie. Zamiast tego siadłam do kompa, obrabiam fotkę, będziemy drukować koszulkę -prezent.s1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja jak nie zajde teraz to zapisuję się na aqaaerobik
-
Dokonałam cudu, wysprzątałam całą chatę... no poza gołębinikiem nie dałam rady, niedobrze mi się zrobilo jak się za to zabrałam
Porcja ruchu na weekend poszła na porządki, ale jestem z siebie dumna.
Widzę, że Aga tez ma postanowienie na kolejny tydzień
Mój mąż nadal milczy, rozmawial tylko dzisiaj z Matim. A moja sukienka ślubna dotarła i zastanawiam sie czy jej nie odesłac...kehlana_miyu, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Ja jak nie zajde teraz to zapisuję się na aqaaerobik
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
niezapominajka wrote:Dokonałam cudu, wysprzątałam całą chatę... no poza gołębinikiem nie dałam rady, niedobrze mi się zrobilo jak się za to zabrałam
Porcja ruchu na weekend poszła na porządki, ale jestem z siebie dumna.
Widzę, że Aga tez ma postanowienie na kolejny tydzień
Mój mąż nadal milczy, rozmawial tylko dzisiaj z Matim. A moja sukienka ślubna dotarła i zastanawiam sie czy jej nie odesłac...
ja skonczyłam właśnie z moim małżonkiem gadać ide poćwiczyć i naskrobać uzasadneinie do pozwu ;]Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Dziewczyny..a ja nie żałuję. Po pierwsze dlatego,ze wiem,jak wygladalo moje dzieciatko po lyzeczkowaniu..
Oni to robia na slepo,to są niestety strzępki..po drugie w czym zanioslabym to malenstwo,w pojemniku szpitalnym? W sloiku? W pudełku z ikei? Nic nie wydaje mi sie byc godne tego i ciezko byloby mi zachowav dystans przy takim pochowku..a beak zrozumienia ludzi wokół nie bylby pomocny..wolę mieć moje dziecko w sercu, dla siebie. -
lunadelrospo wrote:Dziewczyny..a ja nie żałuję. Po pierwsze dlatego,ze wiem,jak wygladalo moje dzieciatko po lyzeczkowaniu..
Oni to robia na slepo,to są niestety strzępki..po drugie w czym zanioslabym to malenstwo,w pojemniku szpitalnym? W sloiku? W pudełku z ikei? Nic nie wydaje mi sie byc godne tego i ciezko byloby mi zachowav dystans przy takim pochowku..a beak zrozumienia ludzi wokół nie bylby pomocny..wolę mieć moje dziecko w sercu, dla siebie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
To lepiej,do ra inicjatywa..mnie na 5 minut przed zabiegiem podsuneli papier do podpisania,bylam w amoku,ale powiedzialam,ze chuba nie sadza że podpisze nie znajac dokładnie procedury..samego zabiegu oraz teho co dalej..
Więc powiedzieli mi,ze po zabiegu materiał biologoczny- czyli moje dziecko zostanie skremowane i zutylizowane..
Zadnych wznioslych inicjatyw -
lunadelrospo wrote:To lepiej,do ra inicjatywa..mnie na 5 minut przed zabiegiem podsuneli papier do podpisania,bylam w amoku,ale powiedzialam,ze chuba nie sadza że podpisze nie znajac dokładnie procedury..samego zabiegu oraz teho co dalej..
Więc powiedzieli mi,ze po zabiegu materiał biologoczny- czyli moje dziecko zostanie skremowane i zutylizowane..
Zadnych wznioslych inicjatywWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 20:43
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Sysia,napisz na priv co mniej więcej potrzebujesz tzn w jaki deseń, i na kiedy a ja postaram sie ogarnac.
lunadelrospo lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:A Ty wiesz,jaka byla plec? Nie rozumiem2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18