Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnys1985 wrote:ja jakies miaalam straszne sny ze nie moglam testu zrobic a pozniej krew zobaczylam ;/ do dupy z takimi snami ;/
Lekarza medycyny pracy mam w poniedziałek po poludniu i z twj racji kazali mi wziąć urlop. Barany. A dzisiaj jeszcze mam L4, do dzisiaj. -
Dzień Dobry
U nas z badaniami okresowymi jest tak że jedziesz w czasie pracy i wracasz do pracy. Kiedyś było wolne cały dzień a teraz pozmieniali to
Dzisiaj ładnie wstałam do pracy nawet za wcześnie, zmieniłam miejsce budzika tzn telefonu położyłam daleko od łóżka i trzeba było wstać
Marzusiax twój wykresi wygląda bardzo interesujaco, ciekawe czy ten bóle nie są związane z czymś innym, czego Ci życzę
Chomiczku ja w Bieszczadach była parę razy nad Soliną, Polańczyk bo mój R ma tam blisko rodzinę w Wielkich Oczach, Bieszczady to piękne okolice
Pucuś ale śliczne widoczki są teraz nad morzem przepięknie jest, gdyby nie to że mam tak daleko to bym się wybrała na weekend Pucuś brzuszeczek śliczniutki
Sysiu zazdroszcze wypadu nad morze, wypoczywajcie
Agnieszka0812, ilonia1984, chomiczka lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Wiaterku mam w poniedzialek,ale wczoraj bylam u lekarza ale tylko po l4 i recepte bo lutki nie mialam juz,zly dzien wczoraj mialam,nerwowki jakies....z 3 melisy wypilam i troche pomogly,ale za to padlam o 20 a dzis 5.30 pobudka i po spaniu dzis dzien porzadkowy,obiecalam sobie,ze porzadnie posprzatam bo lazienka sie wrecz prosi o szorowanie ale zobaczymy...core wyslalam do szkoly i narazie leze...zrobilam wczoraj salatke jarzynowa i tak mi smakuje...mniam...myslalam,ze mdlosci przeszly a z rana wstalam do wc i cos mi zapachowo nie przypadlo i niestety...buziak poranny z kibelkiem byl,ale juz na szczescie raz na jakis czas sie to zdarza
monilia84, Wiaterek lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dziewczyny jest mi dzis pierwszy raz niedobrze. I to tak, że chyba zaraz sie przywitam z Wielkim Okiem. Szkoda tylko, że jestem w pracy a nie w domu bo bym się nie stresowała
Agnieszka0812, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ja mam fazę na ryby, na śniadanie zrobiłam pastę z tuńczyka, a na obiad ryba po grecku
Ilonia nie sprzataj łazienki, chyba że sodą i octem, wszystkie inne cify i domestosy nie dla nas teraz!
Wiaterku, rozmawiałas już z kierowniczką?może idź i nie męcz się...monilia84, Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ilonka, ja tez mam juz rzadziej mdłości niż miałam, mogę więcej jeść a wymiotuje różnie. Są dni ze 7 razy a potem na przykład 3 dni przerwy. Wczoraj bylo raz a dzisiaj jeszcze nic. Niedobrze mi bylo tylko bo na czczo na badania. Taka blada bylam ze aż się pigula zastanawiala czy nie zemdleje :p
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Mdłościami sie nie przejmuję. Mam trochę stresa przed lekarzem i najchętniej poszłabym spać. A w weekend też nie mam czasu sie wyspać bo mam chrzciny młodej.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Ja mam fazę na ryby, na śniadanie zrobiłam pastę z tuńczyka, a na obiad ryba po grecku
Ilonia nie sprzataj łazienki, chyba że sodą i octem, wszystkie inne cify i domestosy nie dla nas teraz!
Wiaterku, rozmawiałas już z kierowniczką?może idź i nie męcz się...
Nie gadałam. W poniedziałek do niej idę. Ja się ogólnie bardzo dobrze czuję, nie boli mnie brzuch, czasami pokłuje. Ale spałabym cały dzień.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
pucek wrote:Dzisiaj lekarz wiaterku?
Dzisiaj, dlatego wczoraj się tak mało odzywałam bo stresa mam. Wiem, że zobaczyć to najwyzej pęcherzyk zobaczy, ale po prostu... no chciałabym żeby było dobrze.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziwczyny Zrobiłam sobie dzis test na pamiątkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05b5f1a44526.jpgilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812, marzusiax, kehlana_miyu, s1985, chomiczka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Agus ja mam teraz taki patet na lazienke ze myje wszystko mleczkiem....zapachy typu domestos to jest dla mnie koszmar,moj chlop zawsze kibelki itd zalewa i myje i okna po wyotwiera,wywietrzy i ja dopiero ide do wc...juz sie nauczylam,ze dla mnie ten zapach to rzyganko jak nic :)waiaterku bedzie dobrze,bardzo dobrze trzymamy kciuki za wizyte...tescik jest cudnie wyrazny,krechy grube wiec dzidziek tam rosnie jak na drozdzach:) dziewczyny 1 dzien mi zostal...jak to pieknie wyglada.... od niedzieli zaczynamy 2 trymestr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 08:44
Renia7910, monilia84, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016