X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Dziękuję Wam bardzo za życzenia :) No i oczywiście za wczorajsze wsparcie :)
    Dziś już jestem na szczęście w dużo lepszym humorze :)
    Co prawda od 1,5 h w pracy, ale dobrze, że piątek :) No i dzień zaczęty dziś akurat od ciacha :)
    Z M. już tez jest lepiej. Ja wczoraj padłam jak kłoda z tych emocji i ze zmęczenia...
    Miłego dnia Wam życzę :)

monilia84, Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stópka wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Dziękuję Wam bardzo za życzenia :) No i oczywiście za wczorajsze wsparcie :)
    Dziś już jestem na szczęście w dużo lepszym humorze :)
    Co prawda od 1,5 h w pracy, ale dobrze, że piątek :) No i dzień zaczęty dziś akurat od ciacha :)
    Z M. już tez jest lepiej. Ja wczoraj padłam jak kłoda z tych emocji i ze zmęczenia...
    Miłego dnia Wam życzę :)
    wszystkiego najlepszego Stopko...spoznione,ale ja wczoraj tez mialam koszmarny dzien,ze nawet na forum nie zagladnelam...a dzis tez juz lepiej,pije sobie meliske...lekarza pytalam wczoraj mowil,ze 3 razy dziennie bez problemu mozna pic :)

Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Stópka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    wszystkiego najlepszego Stopko...spoznione,ale ja wczoraj tez mialam koszmarny dzien,ze nawet na forum nie zagladnelam...a dzis tez juz lepiej,pije sobie meliske...lekarza pytalam wczoraj mowil,ze 3 razy dziennie bez problemu mozna pic :)

Dziękuje :)
    Kurde na mnie jakoś te meliski nie działają, kiedyś próbowałam to mój M. stwierdził, że to ściema bo gorzej zdenerwowana chodzę... A że ze mnie spory nerwus jest, to może faktycznie melisa za słaba... :P

ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość

Stópka
    Aniołek [*] 04.07.2015 r.
    Aniołek [*| 15.03.2016 r.
    Mutacja MTHFR C677T, A1298C.
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze mnie tez nerwus straszny...i na takie nerwy to nie pomga,ale mi na takie nerwy od srodka,jak nieraz Cie telepie,nieraz jest takie zle uczucie od srodka to pomaga...2 torebki wrzucam,zaparzam przez 15 miut i wypijam...nawet daje rade ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:51

Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonia, czyli zaraz podsyłasz te mocniejsze wiruski z drugiego trymestu :) Ostatnio te od Majówki nieźle podziałały, więc licze, że teraz też będzie wysyp :D

Wiaterku, współczuję, że to w pracy Cię musiały mdłości dopaść :( Ale powtarzaj sobie, że to dobry objaw. Jedyne pocieszenie, jakie przychodzi mi do głowy :)

Stópka, dobrze, że dzisiaj nastrój już lepszy :)

Agnieszka0812, ilonia1984, Stópka lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jasne,ze powysylam...mam nadzieje,ze zaowocuja :) jezu jak ja sprzatam...dziewczyny jedna rzecz zrobie siadam...i tak wiecej siedze niz robie,masakra takim tepem do wieczora moze ogarne,ale gdzie mi sie spieszy...ladna pogoda na spacer chcialam isc...zaraz moze pojde a posprzatam potem :):)

Agnieszka0812, kehlana_miyu, Stópka, niezapominajka lubią tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ilonia, ja tak samo...jak usmażyłam te ryby i pozmywałam to czułam się jak po maratonie! A teraz cholernie spać mi się chce...
    A ten jeden dzień do końca pierwszego trymestru pięknie wygląda, jak patrzę na ten Twój suwaczek to sama do siebie się uśmiecham :D

ilonia1984, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczynki :)
    Tak czytalam was i o waszym jedzeniu i ze macie taki apetyt. Zazdroszcze wam !
    Ja nie mam apetytu, moglabym nie jesc tylko pic, a pije bardzo duzo :) Od rana strasznie mecza mnie mdlosci, bylam sie przywitac z kibelkiem, bo myslalam ze jak zwymiotuje to mi ulzy ale ustalam przed nim i tylko mialam odruchy wymiotne nic wiecej ...

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    Witam was dziewczynki :)
    Tak czytalam was i o waszym jedzeniu i ze macie taki apetyt. Zazdroszcze wam !
    Ja nie mam apetytu, moglabym nie jesc tylko pic, a pije bardzo duzo :) Od rana strasznie mecza mnie mdlosci, bylam sie przywitac z kibelkiem, bo myslalam ze jak zwymiotuje to mi ulzy ale ustalam przed nim i tylko mialam odruchy wymiotne nic wiecej ...
    tez nie mialam apetytu na poczatku....dopiero gdzies okolo 9 przeszlo,wiec spokojnie,roznie to bywa,kazda ciaza inna...a jak minie to sie zaczna zachcianki i wpierdzielanie :)

Agnieszka0812, pelna_nadziei lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz juz wiem, ze kazda ciaza jest inna :) w poprzedniej ciazy od samego poczatku jadlam a tu otworze lodowke i nie chce mi sie jesc. Mdlosci mnie dzis tak mecza ze nie mam sily z lozka wstac ;)

ilonia1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak pierwsze rzyganko zaliczone ;D moja sunia patrzyla co sie dzieje a teraz polozyla sie obok mnie i mnie pilnuje :) jaka ona slodka :)

Wiaterek, ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pelna_nadziei wrote:
    teraz juz wiem, ze kazda ciaza jest inna :) w poprzedniej ciazy od samego poczatku jadlam a tu otworze lodowke i nie chce mi sie jesc. Mdlosci mnie dzis tak mecza ze nie mam sily z lozka wstac ;)
    a ja tak jadlam w tej poronionej ciazy i to calczas slodycze i duzo i przez 2 miesiace przybralam 6 kg...teraz jem duzo mniej,tylko,ze zachcianki atakuja i wtedy trzeba zrobic :) wyjscia nie ma :) a slodyczy nie jem wogole prawie,ostatnio galaretka mi smakuje taka z lodoweczki jedynie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    a ja tak jadlam w tej poronionej ciazy i to calczas slodycze i duzo i przez 2 miesiace przybralam 6 kg...teraz jem duzo mniej,tylko,ze zachcianki atakuja i wtedy trzeba zrobic :) wyjscia nie ma :) a slodyczy nie jem wogole prawie,ostatnio galaretka mi smakuje taka z lodoweczki jedynie :)
    A ja wlasnie jem slodycze i to duzo :) platki miodowe moglabym codziennie jesc :) pije tylko soki jablkowe :) w straconej ciazy jadlam wszystko, jadlam kwasne rzeczy a soki tylko pomaranczowe, bo byly kwasne :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonia1984 wrote:
    Moj M. Sie smieje, ze jak zaczna sie zachcianki to zbankrutuje ze mna hihi :)

• pucek Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis po badaniu krwi to dwie miseczki nesquika zjadłam tak potrzebowałam cukru. Kolo 15 wyniki, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze :)

Agnieszka0812, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k4o8x3ff9.png
    Kochamy Cię maleństwo <3
    gr3nn7pysxbmhwee.png
    13.06.2015
    Kochamy i tęsknimy...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pucus wszystko bedzie dobrze ! ;)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto chce za mnie dziś do pracy? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:18

• Wiaterek Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to u mnie dziewczyny odwrotnie. Wpierniczam duuużo, ale nie mam ochoty na słodkie. Poprzednio tylko słodie bym jadła, teraz nie mam ochoty. Ale ogólnie cały czas jestem głodna. Np. teraz wypiłam jogurt (zmuszam się, bo nie lubię, bleeee) a juz bym coś zjadła :/

Agnieszka0812, pelna_nadziei lubią tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia możesz sprawdzić pocztę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 12:22

s1985 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro robię wyniki mam listę że pewnie z 350zł zapłacę byle krwi mi nie brakło :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 370 371 372 373 374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ