Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
W miarę zadowolona, dobra jesteś
Renia7910 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
"W miarę zadowolona" mam nadzieje ze twoj Luby nie natrafi na ten wpis hahaha
Ja tam lubie mojego meza rozpieszczac ale postawic sie tez potrafie ;p tak jest jak sie skorpion ze strzelcem zejdzieRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Reniu wzielam dzis 2 nospy i mi nie pomogly. Potem zagoniona kolo imprezy rocznicowej to nie wiem czy bolalo czy nie. Napilam sie pol kieliszka szampana i juz mi bylo wesolo. A ja glupia wracalam samochodem do domu. Nie przypuszczalam ze po odrobinie szampana mnie chwyci.
nick nieaktualnymarzusiax wrote:No pewnie . ''Kto sie czubi ten sie lubi'' klucic sie czasem trzreba bo to godzenie mmmm
W ciągu dnia tak w biegu czytałam o czym peplalyście na formu ale jeśli sie nie mylę to Ty miałaś dzisiaj fotki robić starszym ludziom tak? Jak było? -
No nawet ok. Moi rodzice byli i brat to byly wspolne tematy. Nie bedac w pracy hichralismy sie z wszystkiego, z obslugi, z prowadzacych, orkiestry, fotografa na stolach byla az woda w dzbanku i ciastka. Podali jeszcze kawalek torta o kawe. Zagrala orkiestra, poprzypinali medale, kawunia i do domu.
Moi dziadkowie dostali , po medalu, bukiet z az 3 róż, koc i ... słoiczek miodu 200ml no kurde cyrk na kolkach. No juz lepiej jak by im jakas 100zl dolozyli do emerytury..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:44
Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyWodą i ciastkiem, nowa polska tradycja
Swego czasu pracowałam w urzędzie, jako że zawzięcie w tym czasie malowałam, to zatrudnili mnie jako nadwornego fotografa i grafika, trochę się tego wręczania medali naoglądałam. Najczęściej nudne, no chyba że właśnie wtedy nie byłam w pracy, tak jak Ty dzisiaj
Miód żeby im się długo i zdrowo żyło Dołożyć do emerytury, no co Ty, miód kupią raz i spokój, a z podwyżką emerytury to musiałoby być cały czas. Wiedzą co robią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:46
kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Jak czytam o takich przejściach z ex, to cieszę się, że mój były jest całkiem normalny i udało nam się rozstać bez specjalnej traumy, chociaż rozstawaliśmy się i wracaliśmy do siebie 3 razy zanim do nas dotarło, że po prostu nie jesteśmy dla siebie stworzeni i lepiej nam będzie z innymi osobami. Czasami miłość to nie wszystko. Z moim mężem dopiero tak naprawdę zrozumiałam, co to znaczy znaleźć odpowiednią osobę. Jest dla mnie idealny Nie w tym sensie oczywiście, że nie ma wad, bo ma ich multum, ale ze mnie też nie anioł Ale te nasze wady i zalety są kompatybilne ze sobą i po prostu jest nam cudownie w swoim towarzystwie, a jesteśmy już ze sobą 7,5 roku i mieszkamy razem ponad 5 lat
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyMarzusiu ja dzisiaj troche spokoju miałam z brzuchem ale wiem że jutro znów będzie bolec, bo tak po prostu jest. Ponad rok temu miałam zapalenie śluzówki macicy i wydaje mi się że to od tamtej pory tak jest. Ale szczerze mówiąc nie jestem w stanie obiecać że wcześniej tak nie było, ja po prostu nie obserwowałam swojego organizmu
Może ma jakiś związek to że mam żylaki na macicy? Ale wiem że wiele kobiet tak ma. I zespół jelita wrażliwego. Nie wydaje mi się abym myliła ten ból z dolegliwościami jelitowymi, ale też nie wiem jak jest u Ciebie. Może dojdziemy do wspólnych wniosków. -
Kehlana to my mamy identyczny staz a mieszkamy razem od slubu czyli 3 lata.
Ja to moze troche glupia jestem ale moj maz jest moim pierwszym i nie zamienilabym go na innego - zwlaszcza ze ja dla niego tez ta pierwsza czasem mi sie sni ze go zdradzam ale w realu bym tego nie zrobila. Kiedys snilo mi sie ze na moich oczach kochal sie z inna mimo ze ja krzyczalam zebu tego nie robil - obudzilam sie z wrzaskiem i bylam na niego zła jak mogl mi sie w ten sposob przysnic mam powalone snyRenia7910, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyZe swoim J jestem 1,5 roku, wiem że mogę na nim polegać w każdej sytuacji ale jednocześnie jest cholernie zazdrosny. W sumie nie mam co narzekać, to jest jedyny facet z którym zdecydowałam się na dziecko więc o czymś to świadczy. Może już w moim wieku bardziej pragmatycznie podchodzi się do tematu? Idę zaraz do niego bo śpi sam w sypialni, o 4 rano wychodzi do pracy.
-
Ja miewam bardzo bolesne zaparcia i gazy. Ale to tak ze nie moge nabrac oddechu. To troch inny bol. Wczoraj i dzis pojadlam orzechow do tego stopnia ze mnie przeczyscilo. Jak jutro znowu bedzie bolalo tzn ze jednak nie od tego.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny