X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
Odpowiedz

Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porównywania nie da się uniknąć ale liczy się tylko to co teraz. A teraz jestem w miarę zadowolona ;)

marzusiax, Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość

• chomiczka Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miarę zadowolona, dobra jesteś :D

Renia7910 lubi tę wiadomość

Olga 11.06.2016 Nasz największy cud <3
    Róża 30.07.2018 Drugi największy cud <3
    Aniolek <3 8.2017
    Aniołek K 8.01.2014 <3
    Aniołek A 4.10.2014 <3
    Aniołek I 5.03.2015 <3
    Aniołek P 14.06.2015 <3
    Aniołek E 10.09.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co rozpieszczać chłopaka, jeszcze w piórka obrośnie ;)

chomiczka, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "W miarę zadowolona" mam nadzieje ze twoj Luby nie natrafi na ten wpis hahaha

Ja tam lubie mojego meza rozpieszczac ale postawic sie tez potrafie ;p tak jest jak sie skorpion ze strzelcem zejdzie :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja waga on panna, oboje mamy silne charaktery, czasami iskrzy, ostatnio często. Cóż, każdy związek kiedyś musi się "dotrzeć" ;)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie . ''Kto sie czubi ten sie lubi'' :-) klucic sie czasem trzreba bo to godzenie :-) mmmm :-)

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniu wzielam dzis 2 nospy i mi nie pomogly. Potem zagoniona kolo imprezy rocznicowej to nie wiem czy bolalo czy nie. Napilam sie pol kieliszka szampana i juz mi bylo wesolo. A ja glupia wracalam samochodem do domu. Nie przypuszczalam ze po odrobinie szampana mnie chwyci.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    No pewnie . ''Kto sie czubi ten sie lubi'' :-) klucic sie czasem trzreba bo to godzenie :-) mmmm :-)
    No właśnie ;)

W ciągu dnia tak w biegu czytałam o czym peplalyście na formu ale jeśli sie nie mylę to Ty miałaś dzisiaj fotki robić starszym ludziom tak? Jak było?

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nawet ok. Moi rodzice byli i brat to byly wspolne tematy. Nie bedac w pracy hichralismy sie z wszystkiego, z obslugi, z prowadzacych, orkiestry, fotografa :-) na stolach byla az woda w dzbanku i ciastka. Podali jeszcze kawalek torta o kawe. Zagrala orkiestra, poprzypinali medale, kawunia i do domu.

Moi dziadkowie dostali , po medalu, bukiet z az 3 róż, koc i ... słoiczek miodu 200ml no kurde cyrk na kolkach. No juz lepiej jak by im jakas 100zl dolozyli do emerytury..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:44

Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wodą i ciastkiem, nowa polska tradycja ;)
    Swego czasu pracowałam w urzędzie, jako że zawzięcie w tym czasie malowałam, to zatrudnili mnie jako nadwornego fotografa i grafika, trochę się tego wręczania medali naoglądałam. Najczęściej nudne, no chyba że właśnie wtedy nie byłam w pracy, tak jak Ty dzisiaj :)

Miód żeby im się długo i zdrowo żyło :) Dołożyć do emerytury, no co Ty, miód kupią raz i spokój, a z podwyżką emerytury to musiałoby być cały czas. Wiedzą co robią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 22:46

kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak czytam o takich przejściach z ex, to cieszę się, że mój były jest całkiem normalny i udało nam się rozstać bez specjalnej traumy, chociaż rozstawaliśmy się i wracaliśmy do siebie 3 razy zanim do nas dotarło, że po prostu nie jesteśmy dla siebie stworzeni i lepiej nam będzie z innymi osobami. Czasami miłość to nie wszystko. Z moim mężem dopiero tak naprawdę zrozumiałam, co to znaczy znaleźć odpowiednią osobę. Jest dla mnie idealny :) Nie w tym sensie oczywiście, że nie ma wad, bo ma ich multum, ale ze mnie też nie anioł :D Ale te nasze wady i zalety są kompatybilne ze sobą i po prostu jest nam cudownie w swoim towarzystwie, a jesteśmy już ze sobą 7,5 roku i mieszkamy razem ponad 5 lat :)

Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzusiu ja dzisiaj troche spokoju miałam z brzuchem ale wiem że jutro znów będzie bolec, bo tak po prostu jest. Ponad rok temu miałam zapalenie śluzówki macicy i wydaje mi się że to od tamtej pory tak jest. Ale szczerze mówiąc nie jestem w stanie obiecać że wcześniej tak nie było, ja po prostu nie obserwowałam swojego organizmu :|
    Może ma jakiś związek to że mam żylaki na macicy? Ale wiem że wiele kobiet tak ma. I zespół jelita wrażliwego. Nie wydaje mi się abym myliła ten ból z dolegliwościami jelitowymi, ale też nie wiem jak jest u Ciebie. Może dojdziemy do wspólnych wniosków.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana to my mamy identyczny staz :-) a mieszkamy razem od slubu czyli 3 lata.

Ja to moze troche glupia jestem ale moj maz jest moim pierwszym i nie zamienilabym go na innego - zwlaszcza ze ja dla niego tez ta pierwsza :-) czasem mi sie sni ze go zdradzam ale w realu bym tego nie zrobila. Kiedys snilo mi sie ze na moich oczach kochal sie z inna mimo ze ja krzyczalam zebu tego nie robil - obudzilam sie z wrzaskiem i bylam na niego zła jak mogl mi sie w ten sposob przysnic :-) mam powalone sny

Renia7910, kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze swoim J jestem 1,5 roku, wiem że mogę na nim polegać w każdej sytuacji ale jednocześnie jest cholernie zazdrosny. W sumie nie mam co narzekać, to jest jedyny facet z którym zdecydowałam się na dziecko więc o czymś to świadczy. Może już w moim wieku bardziej pragmatycznie podchodzi się do tematu? Idę zaraz do niego bo śpi sam w sypialni, o 4 rano wychodzi do pracy.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miewam bardzo bolesne zaparcia i gazy. Ale to tak ze nie moge nabrac oddechu. To troch inny bol. Wczoraj i dzis pojadlam orzechow do tego stopnia ze mnie przeczyscilo. Jak jutro znowu bedzie bolalo tzn ze jednak nie od tego.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 1 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze poczytam chwile ksiazke. To milych snow

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak po resekcji woreczka żółciowego. Przeszło, ale też zmieniłam dietę. No nic, poobserwujemy się dalej :)

• s1985 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana z kawusia ;))

Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ja bez kawusi, jadę do laboratorium, czas zacząć badania okresowe przed powrotem do pracy :/ zimmo!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 06:16

Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

• s1985 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reniu to masz wolne dzis z okazji badan nie?

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
‹‹ 368 369 370 371 372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ