Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonka żeby aż tak coś zrobić to ładnie byś musiała przycedzić. Z 50km/h btyś w tym garażu musiała jechać. Nie martw się. Będzie dobrze, najwyżej Twój się sam wypości
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Przodu wlasnie...mi sie wydaje,ze to syczy z nawiewow,ale ja sie nie znam,ja tylko jezdze,pojedziemy potem do mechanika to sie zobaczy,jesli mnie moj A nie zamorduje hehe ale spokojnie nie dam sie tak.latwo ;)nas jest 2ka on sam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 14:14
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
O której twój mąż wraca z pracy? Jak nie będziesz dawać znaków życia po godzinie XX to powiadomimy odpowiednie władze haha Troszkę pofuczy i mu przejdzie Ja pewnie obruciłabym kota ogonem że to jego wina bo źle auto zaparkowane, albo za małe drzwi garażowe
Renia7910, ilonia1984, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
przed 17 wraca wiec mam 2 godziny laby jeszcze,wiec leze spokojnie i ogladam film w spokoju,bo teraz pare dni bedzie nabzdyczony chodzil,jak wtedy kiedy stuklam na skrzyzowaniu pewnego milego pana i troszke jego samochodzik ucierpial...jego wina,po tym powiedzial,ze musimy kupic 2 jakis maly ktory bym sobie stuknac mogla,ale zawsze kasy szkoda,i wez oplacaj drugiego jeszcze...ciezko w tym kraju zarobic na 2 samochody,niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 15:02
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Renia7910 wrote:No to Ilonia masz argument za mniejszym autem
Ja przyjechałam z laboratorium i od razu do łóżka, zbierało się zbierało i dzisiaj mnie dopadło, cała się trzęsłam, 3 godziny pod 2 koldrami i trochę lepiej teraz. Wzięłam panadol bo to z paracetamolem, może ten cholerny ból głowy przejdzie. Ale w gardle drapie
A oto co zastalam jak weszlam do salonu:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddc3ba01afa0.jpg
To Leon wpatruje się w kwiaty, wybiera sobie obiad bo on uwielbia kwiatki podjadać.
Tylko nje Leon..tak na imie bedzie mial moj syn ,jesli kiedys befe miała jeszcze jednego -
Ilonia,nie przejmuj się!
Garaże to podstepne bestie, moja siostra whezdzala rok temu do garazu samochodem taty,i nagle zahaczyla o lewa stronę, czuła że ryje blachę, ale skwitowala-(no jak już ruszylam,to jechalam do konca)ilonia1984, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Renia,Leonidas podziwia gozdziki;)
Tylko nje Leon..tak na imie bedzie mial moj syn ,jesli kiedys befe miała jeszcze jednego
Tak, juz sie poprawiam - LeonidasAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja początkiem roku tak cofałam na parkingu, cofam... cofam na lewe lusterko i sobie myśle "gdzie jest brązowy kangur co tam stał' i jeb!! Ale przytuliłam się tak centaralnie równolegle że nie było żadnej szkody
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ilonia my musimy wyjeżdżać z garażu bardzo wolno bo jest spory spadek między progiem, a podłożem na zewnątrz. Kiedyś wyjeżdżając zahaczylam zderzakiem i odpadł...chłop z tatą przyjechali a ja cała zaplakana, że auto uszkodzilam... Poszli oglądać i po kilku minutach wpieli go, bo był już częściowo wypiety, a ja wyjeżdżając całkowicie go wypięłam. Pamiętam jak oni się przestraszyli, że coś strasznego się stało jak widzieli mnie taką zaplakana. Także ten tego ten Płacz kobiety rozbraja facetów, nawet jeśli musiałabyś troszkę grać
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mam lilianna I Alan ale chlop powiedzial,ze beznadzieja a zwlaszacza Alan bo pedalskie a sam jeszcze nie wie jakie by mial do zaproponowania,mowi...poczekajmy,zobaczymy co bedzie...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Renia wiesz, że pierwszym z objawów ciąży jest przeziębienie
Nie przepadam za kotami, ale ten Twój rozbraja, naprawdę wzera kwiatki? Najpierw myślałam, że tv ogląda
Leonidas jest spoko, przytula się tylko wtedy kiedy ma na to ochotę czyli wyjątkowo rzadko i tylko w limitowanym przez siebie czasie. Na kolana wchodzi raz do roku, no jak zaszaleje to 2 razy i wtedy już mówię że dziwny taki jakis... Uwielbia kwiatki, systematycznie zmienia upodobania więc co jakis czas część doniczek wędruje na szafki wysoko, bo na te niższe to sobie wskoczy i dalej wcina w najlepsze. Dasz mu poduszkę to położy się obok. I ma manię wchodzenia pod koc, kołdrę, dywan, cokolwiek. Kiedyś wlazł mi w nogawkę od spodni bo leżały i czekały na wyprasowanie.Agnieszka0812, ilonia1984, pucek lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Wiecie co jest najgorsze...ze mi nie w glowie placz,jakis mam dobry humor,chyba jestem walnieta i jestm calkiem spokijna
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No ja zawsze rycze,nie ma to jak wziasc na litosc,ale dzis jakos nie bardzo...moze jak zacznie krzyczec :)Renik,faktycznie czesto czytalam wlasnie,ze uczucie grypy zwiastuje ciaze jeszcze troszke i testujesz...trzymam kciuki :*
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:No ja zawsze rycze,nie ma to jak wziasc na litosc,ale dzis jakos nie bardzo...moze jak zacznie krzyczec :)Renik,faktycznie czesto czytalam wlasnie,ze uczucie grypy zwiastuje ciaze jeszcze troszke i testujesz...trzymam kciuki :*
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ooo on tez potrafi jak sie czasem wkurzy...to skorpion,niby spokojny,stabilny ale ma odchyly niezle od normy,ale ja jestem lew i jakos wcale sie go nie boje...i nawet czasem mnie to bawi ale na szczescie nie klucimy sie za czesto,bo jak juz dochodzi do klutni to jest nie ciekawie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Ooo on tez potrafi to skorpion
P.s. Mój też skorpionAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...