Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Rzygam listami motywacyjnymi i ofertami pracy.
Ot tak chciałam się z Wami podzielić swoimi odczuciami dotyczącymi stanu obecnego.
Renia, uwspólniam się w bólu. Trzy rozmowy kwalifikacyjne w tym tygodniu, kolejna wstępnie umówiona na przyszły, a na myśl o tym, że znowu powinnam poprzeglądać oferty czy nic nowego się nie pokazało i wysłać jeszcze parę CV robi mi się niedobrze.Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Jestem. Jest pęcherzyk i żółtko i nawet zarys zarodka. Dostałam dupka. Ogólnie fajnie mi to wszystko tłumaczył wiec ogólnie zadowolona jestem. Kazał za 3 tygodnie przyjść na serduszko ale wtedy to już będę po moim lekarzu, ale kto wie czy nie pójdę 2 raz do niego?
Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812, pucek, ilonia1984, Stópka, chomiczka, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Ilonia, ja mam bramę na podwórko kamienicy, do której trzeba skręcić idealnie pod kątem prostym albo wała a nie wjedziesz. No i krótko po tym jak się wprowadziliśmy źle skręciłam i cały bok samochodu podrapany masakrycznie. Na szczęście mąż nie miał za długiego czasu na patrzenie na mnie złym okiem, bo 3 dni później sam nie wycelował i ten sam bok jeszcze poprawił
Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyWiaterek wrote:Jestem. Jest pęcherzyk i żółtko i nawet zarys zarodka. Dostałam dupka. Ogólnie fajnie mi to wszystko tłumaczył wiec ogólnie zadowolona jestem. Kazał za 3 tygodnie przyjść na serduszko ale wtedy to już będę po moim lekarzu, ale kto wie czy nie pójdę 2 raz do niego?
Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Jestem. Jest pęcherzyk i żółtko i nawet zarys zarodka. Dostałam dupka. Ogólnie fajnie mi to wszystko tłumaczył wiec ogólnie zadowolona jestem. Kazał za 3 tygodnie przyjść na serduszko ale wtedy to już będę po moim lekarzu, ale kto wie czy nie pójdę 2 raz do niego?
Wiaterku, super wieści! To teraz czekamy na serduszko i na zdjęcia od Ciebie po następnej wizycie!Wiaterek, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Renia, uwspólniam się w bólu. Trzy rozmowy kwalifikacyjne w tym tygodniu, kolejna wstępnie umówiona na przyszły, a na myśl o tym, że znowu powinnam poprzeglądać oferty czy nic nowego się nie pokazało i wysłać jeszcze parę CV robi mi się niedobrze.
-
nick nieaktualny
-
Sorry ze tak długo ale prowadziłam samochód. Nie pytałam o zwolnienie. W poniedziałek pójdę do mojej kierowniczki i jej powiem żeby przeniosła mnie na lżejsze stanowisko a jak powie ze nie ma jak to załatwie zwolnienie. Czuje się dobrze, nic mnie nie boli, raczej ciągle zmęczona jestem. Dupka dal mi chyba raczej dla uśpokojenia. Za 2 tyg mam swojej lekarza to z nim pogadam o.zwolnieniu. Wiem ze to może głupie ale chcę być uczciwa w stosunku do Anki bo ona zawsze była wobec mnie w porządku. Ja tam raczej o macierzyńskim juz nie wrócę, dobrze by było żeby mieli o mnie pozytywna opinie bo moge kiedyś czegoś potrzebować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 17:07
Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Tez na pewno wykorzystam. No tutaj mam pakiet, bo mąż ma z pracy wiec w sumie czemu nie. Lecę coś zjeść dziewczyny, potem chciałam do kościoła skoczyć, a na koniec po mężulka na dworzec
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Dziewczyny,przestrzegam nigdy nie korzystajcie z usług niesprawdzonej osoby. Moja Asia od hybryd była na urlopie,a ja w krakowie utknelam gdy mialam termin u niej..i piszlan do jakiejs łajzy wytrzymały niecały tydzień dziś ratowała mj je Asia, mam przepiłowaną płytkę,paznokcie jak papier, trzeva było je spiłowac do zera,a tamta laska położyła mi wasrtwe żelu, jedna warstwe lakieru hybrydowego i uwaga! Odzywke zwykłą taka uv u dla picu do lampy kazała utrwalić..
W efekcie dzisiejszej akcji ratowniczej mam mega krociutkie,ale już bezpieczne i mnie bolesne paznokcie.. -
nick nieaktualny