Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:No chce wlasnie,ale nie mam w co zbytnio,ale jutro bede kabinowac ;)wiecie ile mam w brzuszku haha 100weczke niezle czad co? tyle co moj A wiec sobie wyobrazcie jaki mam juz brzuszek moj dzis nas mierzyl,bo jemu sie tez w brzuszku przytylo a najbardziej kopary opadna tym co za bardzo od poczatku za mna nie byli,ale w dupie ja tam ich mam taki typ ze mnie,ze kiedys na rocznicy tesciow z chrzesnym mojego A sie w dyskusjie wdalam,to wszyscy z koparami wlasnie siedzieli i tak.od slowa do slowa sobie dawalalismy,az wujek sie poddal i jeszcze moj tesciu go zjebal a potem gratulowal,ze sobie swietnie rade dalam,a to taka najwieksza meda w rodzinie :)ja tam jestem soba,albo ktos mnie taka lubi albo wcale nie musi,chodz by to miala byc tesciowa,wojek czy prezydet
Ilonka zazdroszczę Ci takiego podejścia, ja jakoś nie do końca tak potrafię.ilonia1984 lubi tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Hej:) czy możecie mi pomóc? od niedawna prowadzę wykres na ovf i mam problem jak zaznaczyć śluz, tzn. jak połowie dnia mam suchy a następnie śluz jest taki wodnisty to jak mam to zaznaczyć? jako brak śluzu czy jak śluz wodnisty? a i co w przypadku jeśli śluz wodnisty pojawi się tylko jeden raz w ciągu dnia?
-
nick nieaktualny
-
Kiedys sie Martwilam z wielkiem mi przeszlo,jesc mi nikt nie daje,ani mieszkania ani nic sami sobie radzimy i rzadko widujemy sie z rodzina,z moja mama najczwsciej jeszcze,tesciow mam spoko to co mnie tam reszta,zwlaszcza jakies wredne wujki...obcy ludzie...
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny55monika5 wrote:Dzięki:) ja jestem 10 dpo i raczej w ciągu mam sucho ale dzisiaj np. jednorazowo zauważyłam sporo śluzu takiego wodnistego i zastanawiałam się jak to zaznaczyć na wykresie
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
No i wykrakałam sobie moje boleści jelitowe. Stwierdzam że ten ból macicy jednak to nie to. A kurde tak dawno nie miałam. Wszystko te orzechy... A ciągnie do nich jak muchy do gówna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 20:25
Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:No i wykrakałam sobie moje boleści jelitowe. Stwierdzam że ten ból macicy jednak to nie to. A kurde tak dawno nie miałam. Wszystko te orzechy... A ciągnie do nich jak muchy do gówna
Ja powrzucałam do koszyka co chciałam i przyszłam z młodszym do auta, brzuch coś ciągnie, no ale pakowałam dzisiaj letnie ciuchy w pudłamarzusiax lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAga uważaj na siebie...
Siedziałam jal głupia robiłam kolacje żeby J miał gorącą a ten ledwo zaczął jeść i zadzwonił jego telefon i już 15 minut pepla z kolegą z pracy. Jakby mu k...a całego dnia na peplanie mało było. Foch.marzusiax, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Aga ja tez musze chowac letnie rzeczy bo letnie i zimowe razem sie nie mieszcza. Ale jak otwieram szafe to nigdy nie mam sie w co ubrac to chyba mamy w kodzie genetycznym zapisane
Reniu strzel focha, masz prawo. Toba powinien sie zajac a nie wisiec na telefonies1985, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Moze wy wiecie - kupilam sobie satynowe szpilki na wesele i chcialam je czyms zaimpregnowac by nie chwytal sie ich brud tak latwo. U szefca kupie jakis preparato do tego? Chyba ze jest jakis domowy sposob na impregnacje materialowych butow?
marzusiax wrote:Aga ja tez musze chowac letnie rzeczy bo letnie i zimowe razem sie nie mieszcza. Ale jak otwieram szafe to nigdy nie mam sie w co ubrac to chyba mamy w kodzie genetycznym zapisane
Reniu strzel focha, masz prawo. Toba powinien sie zajac a nie wisiec na telefonie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Właśnie teraz są takie że trzeba obierac. Takie wysuszone juz mi tak nie smakuja. Cale dłonie już mnie bolą od zgniatania ich. Niestety nie posiadam dziadka do orzechow
marzusiax wrote:Właśnie teraz są takie że trzeba obierac. Takie wysuszone juz mi tak nie smakuja. Cale dłonie już mnie bolą od zgniatania ich. Niestety nie posiadam dziadka do orzechow
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Agnieszka0812 wrote:Odkryłam, że mam jedną nową bluzkę z metką, na niedzielę jak znalazł
s1985, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
s1985 wrote:kochana po co się meczyc tez nie mam dzidka uzywam noza ze szpicem i podwazam ;] i pięknie sie otwiera ;]
s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...