Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Na biegunkę najlepsza wygazowana coca colą i słone paluszki.
Ilonia badalas poziom TSH?
Takie objawy mogą wskazywać na problem z tarczycą.
Niestety wiele kobiet podczas ciąży ma problem z niedoczynnością.
Testowanie 18.10.2015
Michaś [ * ] 04.06.2014Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Tak mialam badanie tsh miesiac temu wynik idealny,wiec to nie to...no nie wiem w poniedzialek powiem o tym lekarzowi,zobaczymy co powie dzieki Agus,juz kreacjie wymyslilam zaraz sie za prasowanie biore,ale cos mi sie dzis mega nie chce tak mi dobrze w lozeczku :)ale soboe pojem pysznosci dzis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 10:10
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Dopiero co zaleczyłam jedno na dole to cewka mi teraz doskwiera... W przyszłym tyg obstawiam "chorobę 3 dziury" skoro jelitówki panują.
Miłego dnia dziewczyny.
P.S. Fajnie. Słońce świeci i księżyc też widaćilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyNie wiem czy u Was będzie to samo ale ja te kołatania serca miałam związane ze stresem. Długo nie mogłam zdiagnozować o co chodzi, lekarze rozkładali ręce, później sama zauważyłam że było to ściśle skorelowane z nagłym skokiem ciśnienia (czyt. nagłym wkurwieniem albo strachem), skutek mobbingu w pracy. Ostatni atak miałam jakiś tydzień po poronieniu, myślałam że zejdę w środku nocy w łóżku. Od tamtej pory spokój.
Co ważne - to nigdy nie działo się bezpośrednio po stresie, zawsze było kilka godzin albo nawet kilka dni po sytuacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 11:06
-
nick nieaktualnyNie dostałam babeczek, wzięłam muszle makaronowe i teraz myślę czy nadziać szpinakiem z twarogiem czy sałatką. Pewnie zrobię jedno i drugie.
Niezbyt lubię takie imprezy z zaskoczenia ale w sumie można ciekawe rzeczy wtedy wykombinować
Dodam że będzie tam również laska co na mnie tak ostatnio naskoczyła w związku z urodzinami J. Nie mogę się doczekaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Nie dostałam babeczek, wzięłam muszle makaronowe i teraz myślę czy nadziać szpinakiem z twarogiem czy sałatką. Pewnie zrobię jedno i drugie.
Niezbyt lubię takie imprezy z zaskoczenia ale w sumie można ciekawe rzeczy wtedy wykombinować
Dodam że będzie tam również laska co na mnie tak ostatnio naskoczyła w związku z urodzinami J. Nie mogę się doczekaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
ilonia1984 wrote:Tak mialam badanie tsh miesiac temu wynik idealny,wiec to nie to...no nie wiem w poniedzialek powiem o tym lekarzowi,zobaczymy co powie dzieki Agus,juz kreacjie wymyslilam zaraz sie za prasowanie biore,ale cos mi sie dzis mega nie chce tak mi dobrze w lozeczku :)ale soboe pojem pysznosci dzis
ilonia1984 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:A te muszelki makaronowe one nie wysychają? Gdzieś je widziałam i wyglądały super tylko mnie zastanawia czy one nie wysychają szybko i nie robią się twarde
-
nick nieaktualnys1985 wrote:Daj jej popalić
-
http://iv.pl/images/93266992329559008781_thumb.jpg http://iv.pl/images/47212865186810813274_thumb.jpg http://iv.pl/images/24638309111936835168_thumb.jpg wasze zyczenie jest dla mnie rozkazem...moj mega big brzuchatek z przodu ciezko zeobic zdjecie,zeby ukazac faktyczny stan...dzis bedzie prezetowany wszem i wobec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2015, 13:18
Renia7910, s1985, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyHiacynta chyba w innym temacue ci pisalam juz ze ja caly czas ciazy mialam biegunke intez po wszystkim bylam w wc... kolezanka tez tak miala 3 tyg a potem bylo zatwardzenie ze 11 dni na wc nie byla... mam nadzieje ze u ciebie tobtez nic powaznego a reakcja na zmiany hormonalne...
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Dopiero co zaleczyłam jedno na dole to cewka mi teraz doskwiera... W przyszłym tyg obstawiam "chorobę 3 dziury" skoro jelitówki panują.
Miłego dnia dziewczyny.
P.S. Fajnie. Słońce świeci i księżyc też widaćAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ilonia piękny zgrabniutki brzusio! ❤
Renia ja kiedyś robiłam muszle z mięsem mielonym i pieczarkami pod pierzynką z sera i wtedy nie wysychaly, bo sypałam startym żółtym seremilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyTe muszle to robię z tego co mi w domku zostało, niestety ser wybył
Zrobiłam 3 farsze, jeden klasyczny: Szpinak, zielony groszek, gałka muszkatołowa i twaróg; drugi sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej; trzeci to twaróg znów, ale z oliwkami i suszonymi pomidorami. A niech będzie kolorowo na półmiskuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Te muszle to robię z tego co mi w domku zostało, niestety ser wybył
Zrobiłam 3 farsze, jeden klasyczny: Szpinak, zielony groszek, gałka muszkatołowa i twaróg; drugi sałatka z tuńczyka i kapusty pekińskiej; trzeci to twaróg znów, ale z oliwkami i suszonymi pomidorami. A niech będzie kolorowo na półmisku
Ja po tych wypiekach zesłabłam strasznie...
Roxa jak po imprezie?Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny