Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie nie quixx kup w rosmanie te dwa w jednym pudełku go& cos tam one szybko wychodzą i są dorbre ;] strumieniowe ;]
Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:nie nie nie quixx kup w rosmanie te dwa w jednym pudełku go& cos tam one szybko wychodzą i są dorbre ;] strumieniowe ;]
s1985, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Witam sie z rana z bólem glowy. Dzisiaj na 10 do kościola bo Klaudia idzie do komuni wiec msza obowiazkowa. Pozniej RODOS i zakupy moze spacer uwielbiam jak nie musze isc do pracy ale jutro znowu pobudka 4:40
Do wizyty zostalo 4 dni
Aguś takie mysli u mnie tez sie czasem pojawiaja ogladam brzuszek czy nie jest mniejszy do wizyty juz tak blisko ale stres jest i on juz chyba nigdy mnie nie opuści
Aga a Ty kiedy masz wizyte ??
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dzien dobry...wczoraj posiedzialam dlugo na tych imieninach,najadlam sie przeokropnie a dzis glowa mi peka i moj zoladek nie domaga,bylo calkiem wesolo do poki sie nie nawalili za nadto,potem jeden przez drugiego zaczeli sie przekrzykiwac i zmeczyli mnie tragicznie,pewnie jak bym byla wypita bylo by zajebiscie,ale ciezko trzezwemu sie dogadac z nawalonymi Moj A sie nawalil strasznie,zygzakiem z taxowki szedl ale grzecznie do domku jak zonka kazala poszedl i ma szczescie:) ekscesow wiekszych nie bylo pru z wymiany zdan na temat imion dla dziecka i mojej bulwersacji,ze damy takie jakie nam sie bedzie podobac a nie jakies co oni uwazaja no i tyle,zneczona jestem,glowa mi peka chyba mam kaca po oddechu nocnym mojego krolewicza
Agnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyMój też niedomaga, ale fajnie było
Agnieszko aż mi się smutno zrobiło jak przeczytałam twój post, co się tam musi dziać w twojej głowie... Mam nadzieje że uspokoiłaś się już trochę. To jest jednak fakt - trauma poronienia zostaje w glowie i już się nie pozbędziemy obawy. Straszne to kiedy masz wizytę? -
Jezu dziewczyny.. Czy to normalne ze w 11 Tc przeszkadza brzuch? Czy to chodzi o to ze się trzeba przyzwyczaić do niego czy jak? Budzę się rano z prawie normalnym brzuchem, z taka pileczka na dole. A po pierwszym posilku tak mnie wywala ze ciężko nie zauważyć ze jestem w ciąży. Jeszcze nigdy nie miałam takiego ogromnego brzucha i on mi po prostu ciąży...juz leginsy nawet ciasne.. Jutro po wizycie jak będzie wszystko ok to pierwsze co t zamawiam jakies łaszki ciążowe. Dziewczyny które juz rodziny - mialyscie tak z tymi brzuchami?
ilonia1984, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek poka brzuszka :)teraz ty mi nie przeszkadza jescze,z cora zaczol mi przezzkadzac w 8 miesiacu,ale teraz taki jak wtedy w 8 bede miec w 6 pewnie jedyne co mi przeszkadza to tp,ze nie umiem spac juz na brzuchu,a zawsze spalam...bu
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
pucek wrote:Jezu dziewczyny.. Czy to normalne ze w 11 Tc przeszkadza brzuch? Czy to chodzi o to ze się trzeba przyzwyczaić do niego czy jak? Budzę się rano z prawie normalnym brzuchem, z taka pileczka na dole. A po pierwszym posilku tak mnie wywala ze ciężko nie zauważyć ze jestem w ciąży. Jeszcze nigdy nie miałam takiego ogromnego brzucha i on mi po prostu ciąży...juz leginsy nawet ciasne.. Jutro po wizycie jak będzie wszystko ok to pierwsze co t zamawiam jakies łaszki ciążowe. Dziewczyny które juz rodziny - mialyscie tak z tymi brzuchami?
Pucuś, moja mama tak miała w ciąży z moim bratem Ze mną brzuszek taki miała trochę jakby rozlany na boki i mówi, że do 8 miesiąca nosiła swoje normalne ubrania, a z moim bratem właśnie taka stercząca piłka od początku, większa po jedzeniu bo ją wtedy wszystko wypychało. No i ciązowe ciuchy od 4 miesiąca, bo inaczej się nie dało
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
pucek wrote:Jezu dziewczyny.. Czy to normalne ze w 11 Tc przeszkadza brzuch? Czy to chodzi o to ze się trzeba przyzwyczaić do niego czy jak? Budzę się rano z prawie normalnym brzuchem, z taka pileczka na dole. A po pierwszym posilku tak mnie wywala ze ciężko nie zauważyć ze jestem w ciąży. Jeszcze nigdy nie miałam takiego ogromnego brzucha i on mi po prostu ciąży...juz leginsy nawet ciasne.. Jutro po wizycie jak będzie wszystko ok to pierwsze co t zamawiam jakies łaszki ciążowe. Dziewczyny które juz rodziny - mialyscie tak z tymi brzuchami?
Ma juz swoje pory kopania wczoraj jak sie ruszal między 20-21 ja mu pukalam w brzuch a on za jakiś czas kopal w to samo miejsce ruchy juz bardzo wyraźne.
Cos pięknego!!Natalii00, kehlana_miyu, s1985, Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilonia brzusio super. Za chwile piersi przegoni ja mam troszke wieksze i w ciazy z poczatku pierwsze co sie rzucalo w oczy to te moje balony
Mnie brzuch zaczal przeszkadzac okolo 6 miesiaca. W sumie do 4 nosilam swoje normalne spodnie. Jedne biodrowki moglam i w 9 zalozyc a brzuch mnialam ogromny. Pucus wszystko przed tobailonia1984 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyboze dziewczyny wymiotuje jak kot.. nie moglam sie doczekac kiedy zaczna sie mdlosci i wymioty a teraz mam juz ich dosc.. boje sie cokolwiek zjesc bo wszystko podnosi mi sie do gardla... nie potrafie normalnie funkcjonowac. Na glupie zakupy nie moge isc bo poczuje jakis zapach i juz rzyganko w ruch :p nawet zapach mpjego psa mi przeszkadza... zjadlam obiadzik i siedze i sie modle zeby znowu nie leciec do kibelka...
-
nick nieaktualnypucek wrote:Pelna nadziei luzik u mnie jedenasty tydzień a dzis zaliczyłam najbardziej spektakularne rzyganie od początku ciąży:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 17:23
Stópka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja już po chrzcinach. Jak ta mała mojej siostry jest słodka. Wyprzytulalam ja, nosiłam no cudo. Mój dziś rano wstał z potężnym bólem brzucha. Myślałam że się czymś strul bo jedli wcziraj mięsko uwedzone u Taty, jeszcze ciepłe było. No ale dostał gorączki, w samochodzie wymiotów a teraz śpi. Słodki jest, nie pozwala mi się dotykać, cały czas gada ze jest głupi ze się rozchorowal bo nie chce mnie zarazić i boi się o nasze dziecko, ale co on winny ze jakas grypa go złapała. No w każdym razie uparł się ze dziś śpi w salonie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 19:20
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki