Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba już sobie odpuściłam ale był moment kiedy nie mogłam wręcz spać w nocy
Przypisuję te zmiany w piersiach stresowi bo za bardzo nie wiem czemu jeszcze. Poprzednio brałam castagnusa właśnie na zredukowanie tych dolegliwości a teraz się pojawiły w związku z jego przyjmowaniem? Nielogiczne to dla mnie. -
Hejka dziewczynki
Ja już w pracy, ale lenia mam, jak zawsze
Dzisiaj trzeba się już brać do pracy bo szefy wróciły ehehhe
Luncia do końca trzeba wierzyć, ja bardzo mocno za Was trzymam kciuki codziennie sprawdzam Wasze tempki, serduszka, bo Wy mi pomogłyście i ja chce być przy Was w tych ważnych dla Was chwilach
Miłego dniaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Cześć wszystkim
Aga, jak było wczoraj u teściów? Coś małomówna ostatnio jesteś.Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś pewnie, powiesz jak będziesz miała ochotę. Ściskam Cie mocno, teściowie potrafią czasami dać w kość Ale popatrz na to w ten sposób - 1 miesiac i 1 dzień do II trymestru
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyNo to napiszę wam że zrobiłam właśnie pierwszy krok - zarezerwowałam w USC datę ślubu będzie małe przyjęcie - obiad dla najbliższych, a w innym terminie impreza dla znajomych. Stało się
Aguś tulamWiaterek, lunadelrospo, Agnieszka0812, s1985, kehlana_miyu, marzusiax, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny30 stycznia. Całe 3 miesiące na znalezienie sukienki, bo o schudnięciu mogę pomarzyć
Jakoś tak przemyślenia są i stres bo to jedna z najważniejszych decyzji w życiu, mam nadzieję że będzie dobrzeAgnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
Czasu niewiele,ale ja zawsze trzyman się tego,że że im mniej czasu tym lepsza mobilizacja. Zasada Pareto
A zredukować wagę i poprawić e swój wyglad w trzy miesiące można rewelacyjnie! Sama to przerobilam na sobie i w ostatnie trzy miesiące przed ślubem zrobiłam ogromny postęp..
Ja dziś wroculam na dobre na siłownię, juz po treningu,teraz masuje swoje sflaczale tyły
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/014f5d0f1a36.jpg
i korzystajac z czasu planuje do it list na dzisiaj, a w sluchawkach Idź swoją drogą RAz,dwa,trzy
To jest dobry dzień!Agnieszka0812, Renia7910, Wiaterek, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dziękuję
Właśnie dostałam telefon z pracy, wysyłają mnie na urlop na następny miesiąc. Jutro do kadrowej mam podjechać i wnioski pisać, a dzisiaj jeszcze lekarz medycyny pracy. Niech im będzie, kolejny miesiąc na starania
Walczę z molami. Powywieszałam lepy, łapią się tylko w jednej szafce, ale w ilościach hurtowych. Dziwne bo wszystkie pojemniki folią uszczelniłam. Przesypuję wszystko na talerz i pod lupę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny