Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No też się dzisiaj zastanawiałam gdzie Lunka wybyła...
Sysia czy po castagnusie bolały cię piersi? Albo w jakikolwiek sposób były inne? Traktuję cię jako wyrocznię, porównuje objawy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia ja miałam takie obrzmiale, lekko bolesne i swedzace sutki. Myślałam że to od Castangusa a to była ciąża, także czekam do piątku na pozytyw
Renia7910 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Jestem!
Wrocilam do domu już dwie godziny temu, ale dopiero teraz mam chwilę.. Młody pomylił dni sprawdziany z polskiego i jeszcze zapomniał i zadaniu z przyrody..a 3razy pytalan w piątek..
W międzyczasie kolacja,obiad na jutro bo maż wcześnie wychodzi,ogarnac kuchnje i inne bzdury i padam na pyszczek..
Pewnie też dlatego,ze o 7 rano poszlismy w góry..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd5dca1a1a02.jpg
Widoki z Pilska,swojego zdjecia nie wrzucam bo mam calą buzię w borowkach http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90631efd2182.jpg[/urls1985, Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Renia ja miałam takie obrzmiale, lekko bolesne i swedzace sutki. Myślałam że to od Castangusa a to była ciąża, także czekam do piątku na pozytyw
Ale u mnie ani castagnus ani ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 21:02
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Sysia,jak pierwsze ciążowe dni?
Dobrze się czujesz? Nie wiem nawet jak Twoj mąż zareagował, przeoczyłam?Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
No to popatrz na Monilke poczekamy, zobaczymy.
Idę spać dziewczyny bo padam na twarz. Dobrej nocys1985, Agnieszka0812, lunadelrospo lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
s1985 wrote:a dobrze a nawet bardzo dobrze ja zawsze dobrze sie czułam ;], a maż hmm.. głaska mnie po brzuchu i ma taka ochote na mnie, więkasz niz wczesniej ;p, mi tez sie chce sie dzieci są wszędzie ;p
s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
tez zniakm bo mój o 4 rano wraca z pracy i pewnie ebede juz na nogach 3majta się ;], lunka i 3mam kciuki za cycki twoje ;p2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyU mnie tak w sumie od owulacji, tyke że bardziej prawa pierś tak od pachy. Co chwilę je dotykam i sprawdzam czy dalej bolą, J się na mnie dziwnie patrzy hehe castagnusa biorę drugi cykl, przed ciążą miałam takie piersi bo podobno stres zwiększał wydzielanie prolaktyny. Teraz to też może być stres, związany z powrotem do pracy. Trudno, w sobotę się okaże
-
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Luna u ciebie to też może być prolaktyna spowodowana stresem. Chociaż wolałabym fasola dla Ciebie
Renia7910 lubi tę wiadomość