Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lunadelrospo wrote:Sysia to chlopiec i dziewczynka dla rownowagi
Agnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:Albo dwie dziewczynki :]
A co byś wolała?
Wiaterek, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:z tego co niby jest stwierdzone zechlopaki w dzien owulacji i dzien przed a dziewczynki szybciej to sądze ze chlopaki ;]
To jak tak to u mnie też chłopaks1985, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Dziewczyny właśnie powiedziałam kierowniczce. W sumie dosyć dobrze to przyjęła, nawet zapytała mnie czy nie znam kogoś kto szuka pracy, żeby mógł mnie zastapić jak będzie potrzeba. Ogólnie jestem zadowolona. Powiedziałam jej, że za 2 tygodnie mam wizytę i jeżeli lekarz mi powie, że trzeba pójść na zwolnienie to pójdę i nie będę się zastanawiać nawet nad tym.
Renia7910, Agnieszka0812, s1985, Stópka lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Dziewczyny właśnie powiedziałam kierowniczce. W sumie dosyć dobrze to przyjęła, nawet zapytała mnie czy nie znam kogoś kto szuka pracy, żeby mógł mnie zastapić jak będzie potrzeba. Ogólnie jestem zadowolona. Powiedziałam jej, że za 2 tygodnie mam wizytę i jeżeli lekarz mi powie, że trzeba pójść na zwolnienie to pójdę i nie będę się zastanawiać nawet nad tym.
Wiaterek, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam się z krainy anginowej ...
Wiaterek, jasne sytuacje są najlepsze, jakbyś musiała pójść na zwolnienie, nikt nie będzie miał do Ciebie żalu, a i jak widać będziesz miała dokąd wrócic...
Syśka, przyrost super, jest dobrze Mnie by chyba blizniaki przerażały, ale jakby były to bym się zastanawiała.
Luna, a moze jednak to ciąża...
Rudzik, ten spadek temp w 10 dpo, to może być zagnieżdżenie. Masz wszystkie objawy, jakie ja miałam przed pozytywnym testem. Też mnie nigdy brzuch nie bolał, jedynie 12h przed @, a w cyklu ciążowym od samej IUI.
Renia, u Ciebie też się chyba dzidziol mości. Dobrze, że zrobiliście krok do przodu Wy 3 m-ce, a my 3 tyg Za 3 tyg będę ponownie żoną... Dziwne uczucie. Atak paniki miałam w ostatni weekend
A ja dogorywam, okłądy na gardło robię, ale nic nie pomaga. Leżeć nie mogę za bardzo, bo Młodego trzeba do szkoły zawiezć, ze szkoły przywiezć... Już się nie mogę doczekać kiedy A przyjedzie, to mnie trochę odciąży...
Miłego wieczoraWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 16:34
Wiaterek, Renia7910, Rudzik39, kehlana_miyu, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
-
A ja się witam z krainy radości. 4,2 cm szczęścia machajacego rączkami i nóżkami. Nie mam niestety sweet foci ale slyszalam serduszko ismialam sie i plakalam na zmianę cudownie
Wiaterek, Agnieszka0812, pelna_nadziei, Renia7910, Rudzik39, kehlana_miyu, s1985, Stópka, monilia84 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek!!! Super, normalnie Ci zazdroszczę :] Szkoda, że nie masz zdjęcia
Niezapominajko, angina na pewno niedługo minie, a i Twój niedługo przyjeżdża. Póbowałaś jodyną pędzlować? Wiem, obrzydlistwo, ale mi zawsze pomagałoAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
pucek wrote:A ja się witam z krainy radości. 4,2 cm szczęścia machajacego rączkami i nóżkami. Nie mam niestety sweet foci ale slyszalam serduszko ismialam sie i plakalam na zmianę cudownie
s1985 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek wrote:Pucek!!! Super, normalnie Ci zazdroszczę :] Szkoda, że nie masz zdjęcia
Niezapominajko, angina na pewno niedługo minie, a i Twój niedługo przyjeżdża. Póbowałaś jodyną pędzlować? Wiem, obrzydlistwo, ale mi zawsze pomagało
A fuj, sama sobie tego nie zrobię, a do lekarza mi się nie chce latać. Dzisiaj już trochę lepiej, wczoraj pojechałam na dyżur i dostałam antybiotyk, widać, ze działa, ale jestem jeszcze mega osłabiona. Ciepłe okłady trochę pomagają. Mam tylko nadzieję, że młody nie podłapie -
Lekarz jak chcial "obrócić" dziecko to przycisnal mi glowice do brzucha i tak nią zaczął wibrowac i to dziecko tak podkurczylo raczki i nóżki wiec pewnie jak mocniej poglaszcze brzuszek to juz będzie mnie czulo
Lekarza zmartwilo jednak to ze mam sod poniżej normy. Powiedzial ze bardzo rzadko sie to zdarza i ze musze duuuuzo solićAgnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnywitam dziewczynki
Pucus strasznie sie ciesze, ze z malutkim pucusiem wszystko dobrze
wiaterku dobrze, ze powiedzialas o ciazy, na pewno bedzie teraz ci lzej
a ja wam powiem, ze dzis tylko raz mialam przywitanie z kibelkiem boze dziewczyny dzie poszlam sie ogarnac, bo jutro do gina az mi wstyd ze az tak sie zapuscilam. Takie zarosniete nogi, ze myslalam ze ich nie ogole heRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pucek wrote:Lekarz jak chcial "obrócić" dziecko to przycisnal mi glowice do brzucha i tak nią zaczął wibrowac i to dziecko tak podkurczylo raczki i nóżki wiec pewnie jak mocniej poglaszcze brzuszek to juz będzie mnie czulo
Lekarza zmartwilo jednak to ze mam sod poniżej normy. Powiedzial ze bardzo rzadko sie to zdarza i ze musze duuuuzo solić
To masuj ten swoj brzuszek i Leonka też
II jedz słone paluszkiAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Niezapominajko no ja ślubować będę po raz pierwszy, J po raz drugi. Chyba jestem nienormalna - pierwsza wyprawa "na sklepy" i znalazłam sukienkę ślubną kolor turkus
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Pucula,cudnie!!!
To masuj ten swoj brzuszek i Leonka też
II jedz słone paluszkiAgnieszka0812, matylda08 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...