Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Kurka chyba zlapalam zapalenie pecherza. Mam furagine w domu, myślicie ze mogę sobie tak sama zastosować?
Chce szybko dzialac poki nie jest źle, bo jeszcze nie boli tylko mam takue specyficzne uczucie w pecherzuAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
No hej, jestem
Człowiek się zajmie praca jednego dnia a tu takie newsy
Ilonka to niezły fikolek z tej Twojej fasoli (bo 6 cm to już duży człowieczek) Ale mi się spodobało to stwierdzenie o forumowej rodzince
Sysia przyrost piękny, może faktycznie bliźniaki, za jednym zamachem jakby się udało było by super
Pucus u Ciebie też same dobre wieści
No tak, ja jutro testuje zaopatrzylam się w test i pewnie już od 5tej rano będę nogi zaciskac, żeby o 6tej zmierzyć temp a potem biegiem do łazienki :p Trzymajcie mocno kciuki
A teraz uciekam bo musze się moja kaleką trochę zaopiekować Ale podczytuje co jakiś czasWiaterek, Renia7910, ilonia1984, kehlana_miyu, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Reniu pochwal się kiecką n ślub Cieszę się że zapisaliście się na termin. To dopiero początek załatwiania ale od czegoś trzeba zacząć
Dziewczyny gratuluję wizyt i betyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Renia7910 wrote:Marzuś, Twój wykres mi się podoba
W poprzednim cyklu miałam @ i cały czas piękną temp za razem więc wszystko możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:32
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKieckę szukałam na necie ale nie widziałam takiej, chociaż ta tutaj przypomina trochę mój wybór:
http://www.nikoletta.pl/odziez_damska/sukienki/sukienki/sukienka_tulipan_chabrowa_l104.html
Bo sama sobie fotkę zrobiłam ale nic na niej nie widać w sumie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47593cf3ca70.jpg
tak pospolicie wygląda na tej fotce, a ja byłam zachwycona jakością tkaniny, ogólnie bardzo mi się podobała, jakis nowy sklep wszedł do Pasażu we Wrocku (Dom Mody czy jakoś tak)s1985, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodejrzewam że jeszcze kilka razy mi się zdanie odmieni i pewnie wybiorę coś całkiem innego, ale jak na pierwszy dzień to mój wybór padł na tą.
Przygotowania taaaa, planujemy przy najbliższym spotkaniu z rodziną wręczyć zaproszenia, wiec mamy 3 tyg na ustalenie obiadu, zaproszenia, no i kto właściwie ma być na tym małym przyjęciu. W sumie nie będzie dużo załatwiania, wydaje mi sie że najgorzej będzie z wyborem obrączek i właśnie sukienki, ale na to jeszcze trochę czasu mamyAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Podejrzewam że jeszcze kilka razy mi się zdanie odmieni i pewnie wybiorę coś całkiem innego, ale jak na pierwszy dzień to mój wybór padł na tą.
Przygotowania taaaa, planujemy przy najbliższym spotkaniu z rodziną wręczyć zaproszenia, wiec mamy 3 tyg na ustalenie obiadu, zaproszenia, no i kto właściwie ma być na tym małym przyjęciu. W sumie nie będzie dużo załatwiania, wydaje mi sie że najgorzej będzie z wyborem obrączek i właśnie sukienki, ale na to jeszcze trochę czasu mamyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Bardzo fajna kiecka ale ja bym dla ciebie raczej widziała coś takiego:
Nie mówie że taka dokładnie ale tą habrową brzuszek ci nie ładnie zniekształci Najładniej się układają te odcinane pod biustemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:52
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:No jeśli brzuszek będzie to właśnie taki model kupię, ale póki co nic na to nie wskazuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 19:55
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyPowiem Ci szczerze że żałuję że nie mierzę, bo wiedziałabym na czym stoję. Tymi bólami brzucha się nie nakręcam wcale bo u mnie tak jest już od dłuższego czasu, więc nic nadzwyczajnego. Jedno co odbiega od normy to piersi, ale z kolei Sysia też tak miała po castagnusie. Dzisaij robiłam test 10 i nic, ani cienia cienia ani nic.
-
Renia7910 wrote:Kieckę szukałam na necie ale nie widziałam takiej, chociaż ta tutaj przypomina trochę mój wybór:
http://www.nikoletta.pl/odziez_damska/sukienki/sukienki/sukienka_tulipan_chabrowa_l104.html
Bo sama sobie fotkę zrobiłam ale nic na niej nie widać w sumie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47593cf3ca70.jpg
tak pospolicie wygląda na tej fotce, a ja byłam zachwycona jakością tkaniny, ogólnie bardzo mi się podobała, jakis nowy sklep wszedł do Pasażu we Wrocku (Dom Mody czy jakoś tak)
Ilonka piękna dzidzia
Stopka trzymamy kciukiRenia7910, Stópka, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Dziękuję Aguś ale takiego rozmiaru jak dzisiaj mierzyłam to jeszcze w swojej garderobie nie miałam Chyba czas pogodzić sie z tym że tak już będzie.
Kolor boski, zachorowałam na niegos1985 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Rozmiar rozmiarowi nie równy, poza tym różne firmy mają różne rozmiarówki
Reniu jeszcze nic straconegoRenia7910, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny