Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia7910 wrote:Stopka bez sensu przykro mi, za 3 dni dołączę do ciebie w tym poczuciu beznadziei, wczoraj wieczorem coś niby lekkie plamienie było
Renia, ale u Ciebie to się może jeszcze okazać, że późne zagnieżdżenie może być, a u mnie to już kicha na całego.
Jeszcze mąż mnie do pracy wiózł samochodem, niedobrze mi było jak cholera, on mówi, że może coś jednak ten, ale ja sądze, że to ze złości na pewno (bo czasem tak reaguje).
Dobrze, że przyszłam do pracy zajmę się robotą może nie będę myśleć, bo już od rana mi się łzy cisną do oczu...
Z cyklu na cykl mam wrażenie, że nie pasuje tu w ogóle... większości się jakoś udaje, a ja u nas blada dupa...
Ale dzięki dziewczynki za wsparcie :*Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStopko to był mój 15 cykl starań
Po 9 cyklach udało nam się zajść w ciążę ale jej nie utrzymałam. Teraz znów mija 5 miesięcy prób i wiem już na pewno że mamy problem. Nie jesteś w tym sama kochana, kiedyś nam się uda i będziemy szczęśliwymi mamusiami. TulamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 08:47
-
ilonia1984 wrote:Dzien dobry.Stopko przykro mi,ale dopoki okresu nie ma jest nadzieja,monilka ja wierze,ze bedzie wszystko dobrze i dzidziusiowi nic nie bedzie...zobaczysz,trzymam kciuki za wizyte :* A ja mialam wkurw....noc,po 20 padlam ale za to o 1 juz bylam wyspana,wykrecilam sie zanim wstalam zrobilam melise,zjadlam bo bylam tak glodna,posiedzialam i usnelam ok 3,rano bym za to spala a tu cora mnie obudzila,do szkoly...boli mnie strasznie krzyz,w nocy bolal ciagnie do pupy,nog, sie wczoraj nalazilam za duzo,dzis leze i odpoczywam
Wypoczywaj Iloncia
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny! Nie lubię, jak tu tak smutno. Stopka,ja Ciebie rozumiem bardzo dobrze bo sama mam takie poczucie czasem,ze tu wszystkim się udaje,tylko nie mnie..a później sobie myślę, ze to vardzo niesprawiedliwe względem tych dziewczyn,ktore czekaja dłużej niz ja..bo i Sysia czekała i Monilka i Renia czeka,Niezapominajka,a Marzusia?
Ważne, żebyś byla zdrowa i fizycznie mogła zostać mamą, nuc innego się nie liczy ,bo wszystkie inne przeciwnosci mozesz sama pokonać :* !Renia7910, Wiaterek, Stópka lubią tę wiadomość
-
Kurka a mnie brzuch juz boli troche sie obawiam zr jak na @..obawiam się że mi się ten ctkl strasznie skraca,tzn ta druga faza,dziewczyny cokolwiek na własną rękę mogę brać? Bo mój ginekokig jest świetny ale zawsze trztma się tego,ze jak najmniej leków ..
-
lunadelrospo wrote:Kurka a mnie brzuch juz boli troche sie obawiam zr jak na @..obawiam się że mi się ten ctkl strasznie skraca,tzn ta druga faza,dziewczyny cokolwiek na własną rękę mogę brać? Bo mój ginekokig jest świetny ale zawsze trztma się tego,ze jak najmniej leków ..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Częstować się, kto chce-blok czekoladowy z orzechami brazylijskimi, herbatnikami, migdałami i skórką pomarańczową....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34d89dead954.jpg
Lunka a wieczorem coś dla Ciebie sok z jarmużu, szpinaku, jabłek i marchewkis1985, Rudzik39, ilonia1984, Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Pucus, Ilonia gratuluje cudnych fasolek !!!
Sysia beta idealna !
Renia jeszcze nic straconego,podtrzymuje słowa Agi
Stópka wierzę,że do konca 2015 uda nam sie zobaczyć dwie krechy na teście:)
Dziewczyny mój cykl w tym miesiącu jest po prostu obłędny,nie dość że miałam płodny śluz od 10 dcyklu to teraz jest 18 d cyklu i znów jest taki sam rozciągliwy ,przezroczysty ,jak kurze białko.
Mojego męża niestety nie ma i nie mam pojęcia jak ten cykl się zakończy.
Jak na razie boli mnie brzuch,krzyż a głowę mam po prostu pełną.
Jeszcze dzisiaj miałam sen ,że dałam mojemu mężowi zdjęcie z usg i pokazywałam mu dwa zarodki i śmiałam się ze będą bliźnięta jednojajowe.
Michaś [*]04.06.2014 (20 tc) - Aniołku to ja powinnam nad Tobą czuwaćAgnieszka0812, ilonia1984, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Rudzik, zazdroszczę rozciągliwego śluzu, u mnie jak zwykle ostatnio takiego ani widu, ale przynajmniej wodnistego jest znacznie więcej niż w poprzednich cyklach, więc może coś się w tym moim organizmie naprawia łaskawie
Marzusia, tekst boski! Już sobie wyobrażam mojego męża z tą jego miną "tylko bez paniki, tylko bez paniki, JEZUS MARIO CO JA ZROBIĘ?!"Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Stópka wrote:Renia, ale u Ciebie to się może jeszcze okazać, że późne zagnieżdżenie może być, a u mnie to już kicha na całego.
Jeszcze mąż mnie do pracy wiózł samochodem, niedobrze mi było jak cholera, on mówi, że może coś jednak ten, ale ja sądze, że to ze złości na pewno (bo czasem tak reaguje).
Dobrze, że przyszłam do pracy zajmę się robotą może nie będę myśleć, bo już od rana mi się łzy cisną do oczu...
Z cyklu na cykl mam wrażenie, że nie pasuje tu w ogóle... większości się jakoś udaje, a ja u nas blada dupa...
Ale dzięki dziewczynki za wsparcie :*
Stópko, już Ci dziewczyny natarły uszu i ja się dołączam. Właśnie minął mi rok starań, a część dziewczyn próbuje dłużej jak widziałaś. To skąd Ci do głowy wpadło, że nie pasujesz???Agnieszka0812, Stópka, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015