Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Roxa ja też trzymam kciuki za betę
Monis daj znać co po wizycie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 15:25
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyNo ciężki dzień Ale własnie przeczytałam wypowiedź kogoś mądrego że im większy dół tym większa radość później, więc nie ma tego złego... Dziewczyny trzymajmy się, następny miesiąc będzie lepszy
Agnieszka0812, lunadelrospo, roxa, Stópka lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:No ciężki dzień Ale własnie przeczytałam wypowiedź kogoś mądrego że im większy dół tym większa radość później, więc nie ma tego złego... Dziewczyny trzymajmy się, następny miesiąc będzie lepszy
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyDzieki moje kochane :*
Jest nowy plan... kazali mi sie zastanowic czy jeszcze sama stymulacja czy to juz czas na IUI...
Normalnie powiedzialabym ze IUI ale ten cykl mi sie nie podobal o czym juz tu niejednokrotnie pisalam... bardzo odstawal od normy moich poprzednich stymulowanych cykli zwlaszcza druga polowa...
Dlatego postanowilismy ostatni tylko stymulowany zaliczyc zeby zobaczyc jak to teraz bedzie a jak zpl nie wrocimy z Kiełkiem w brzuszku to w listopadzie IUIAgnieszka0812, kehlana_miyu, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
roxa wrote:Dzieki moje kochane :*
Jest nowy plan... kazali mi sie zastanowic czy jeszcze sama stymulacja czy to juz czas na IUI...
Normalnie powiedzialabym ze IUI ale ten cykl mi sie nie podobal o czym juz tu niejednokrotnie pisalam... bardzo odstawal od normy moich poprzednich stymulowanych cykli zwlaszcza druga polowa...
Dlatego postanowilismy ostatni tylko stymulowany zaliczyc zeby zobaczyc jak to teraz bedzie a jak zpl nie wrocimy z Kiełkiem w brzuszku to w listopadzie IUIroxa, Renia7910, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jestem bardzo zdeterminowana! Mialy byc 2 cykle i IUI ale jak jest szansa wczesniej skorzystam!
Skorzystalabym juz teraz gdyby nie ten dziwny cykl i to czy iui by sie nie zeszla z wyjazdem do pl... a jednak sami sie pobzykac mozemy nawet i w drodze
Juz z mezem rozmawialam i on mowi ze tez myslal dzis o tym czy nie lepiej iui szybciej jak sie mamy starac znow tracac cykle...
Tak wiec kiełku nasz kochany albo zaczniesz kiełkowac koncem tego miesiaca albo iui cie dopadnie w listopadzie haha...
Tak czy siak na święta bedzie w brzuszku!Renia7910, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRenia no ciezkie, nieciezkie bo w sumie bylismy na to przygotowani bo wczesniej udalo sie w ostatnim cyklu przed iui... teraz tez ale myslelismy ze nadejdzie to dopiero w grudniu... No ale skoro jest szansa to przyspieszyc czemu nie!
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,nie wiem co to,nie przeziebienie,ale dziwnie sie czuje dzis,zasnelam popołudniu, to akurat normalne ale dodatkowo mecze sie tak szybko dzis, mylam podłogę i myslalam ze zejde..dostaje jakichs uderzen goraca dziwn..jak menopauza doslownie..
-
To ja też zakręcona jestem, byłam pewna że Monilia dzisiaj.
Roxa ściskam mocno
Lunka a może to taki wirus, a bo ja wiem. Chyba ciąża się to nazywaRenia7910, roxa, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki