Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
roxa wrote:Tak plan jest i to najważniejsze... w sumie plan byl od poronienia ale teraz nieco przyspieszyl bo do iui mielismy najszybciej w grudniu/styczniu podchodzic...
roxa, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dziewczyny, jakie to jest mile ze mi tak ciążę wrozycie;)
Ja sama przez moment tak zaczelam myslec,ze moze ciaza,jak zsumowalam sobie objawy z piersiami, takim uczuciem jak parcie na pecherz, czestym sikaniem i to oslabienie..ale pozniej sobje wytlumaczylam,ze nie tylko kobiety w ciazy maja takie odczucia,a to jest takie moje chciejstwo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 19:26
Wiaterek, Renia7910, Agnieszka0812, Rudzik39 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czytam książkę, J śpi z głową na moich kolanach, zmogło chłopaka po kilku dniach całodziennej pracy. Kot śpi, zmywarka chodzi, poza tym cisza spokój.
W brzuchu skurcze więc @ nadchodzi. I tak się wszystko toczy swoim zaklętym cyklem...lunadelrospo lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Aguś,już niedługo!
I tym razem Pan BEjbus wykurzy juz Pana krwiaka;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 20:25
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Aguś chyba ogólnie ostatnio w gorszej formie jesteś, coś tak to w kościach czuję. Trzymaj się ciepło kochana, będzie dobrze
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Mam nadzieję... Dziewczynie na majowkach krwiak się zmniejsźyl, ale serduszko nie bije... Ma skierowanie na zabieg...
Aga naprawdę rzadko się zdarza aby takie nieszczęście zdarzyło się dwukrotnie pod rząd. Nie myśl tyle tylko leż i odpoczywaj, to jest najważniejsze a noe jakieś zamartwianie się.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Ja też leżę.. co prawda załatwiłam dziś kilka spraw, ale to wieczne rzyganko mnie dobija. Zero energii a pracy tak wiele... Jako że siedzę w domu to mój M. ogarnął mi dodatkowe zajęcie w postaci pisania tekstów reklamowych i robienie tłumaczeń, mogę za to dorobić 1000 zł miesięcznie więc super, ale zanim się do tego zabiorę to pół dnia mija;/
Agnieszka0812, Wiaterek, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualny