Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś teściowie to jakiś inny gatunek człowieka. Moja czasami też jak dowali to się zastanawiam skąd się ta kobieta urwała... Najlepiej rzeczywiście udawać że nic się nie stało, nie reagować, mieć na to wylane.
Agnieszka0812, marzusiax lubią tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:I w tym miejscu dziekuje depilacji laserowej!
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
nick nieaktualnyTak wiaterku mialam dzis wizyte. Zarodek jest i serduszko bije. Jak na razie wszystko w porzadku jest. Gin przepisal dalej mi dupka.
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, niezapominajka, pucek, ilonia1984, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabiegi miałam 3. U mnie to wystarczylo ze wzgledu na kontrast skóry z włosem.
Oczywiscie,odrasta taki delikatniutkie wloski,w zasadzie to nawet nie wloski,a meszek.
Nie bolalo,czasami tylko jajby troszkę szczypalo..taki kontrolowany ból, jak uzywanie pensety.
Ogolem uwazam,ze warto.Bardzo.Ja mam skore sklonna do podraznien,wrazliwa,wiec wosk i depilator odpadal(wrastaly wloski), kremy uczulaly,golenie bardzo ostrożne bo bylo uczulenie..Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko strasznie się ciesze. Wreszcie przełamanie tego dnia. Normalnie dzisiaj to jakaś masakra. Kolega dzwonił ze jego żona miała zabieg wczoraj. Ale kurcze to jest jakaś porażka ze jej to zrobili. Była jakoś w 5 tygodniu, puste jajo plodowe. Zaczęła krwawic obficie, pojechali do szpitala a Ci jej zrobili zabieg. Sorry ze Wam i tym piszę teraz po takich dobrych wiesciach ale kurcze nie rozumiem po co przy tak wczesnej ciąży?
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Zabiegi miałam 3. U mnie to wystarczylo ze wzgledu na kontrast skóry z włosem.
Oczywiscie,odrasta taki delikatniutkie wloski,w zasadzie to nawet nie wloski,a meszek.
Nie bolalo,czasami tylko jajby troszkę szczypalo..taki kontrolowany ból, jak uzywanie pensety.
Ogolem uwazam,ze warto.Bardzo.Ja mam skore sklonna do podraznien,wrazliwa,wiec wosk i depilator odpadal(wrastaly wloski), kremy uczulaly,golenie bardzo ostrożne bo bylo uczulenie..Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:I tutaj mamy powód Twojego milczenia...
Aga naprawdę rzadko się zdarza aby takie nieszczęście zdarzyło się dwukrotnie pod rząd. Nie myśl tyle tylko leż i odpoczywaj, to jest najważniejsze a noe jakieś zamartwianie się.Renia7910 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Ogladam skazane i jem wafle ryzowe z ketchupem bez cukru i jajkiem..yummy!
A co do depilacji, to chyba musisz mieć wysoki próg bólu albo znieczulenie. Ja miałam 4 sesje i darlam się jak przy porodzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie robiłam sobie notatkę na wykresie - największe plamienie było rano ale utrzymywało się przez większość dnia. Teraz pod wieczór mam skurcze jak na @ ale jest 4 dni za wcześnie. No sama jestem ciekawa bo jeśli to @ to znaczy że ovu miałam 13dc, 3 dni wcześniej niż zwykle, pamiętam ze miałam okropny ból jakby pęcherza
-
nick nieaktualny
-
Reniu jak by sie dało jakieś " super lubię to" to bym o tych tesciach dala. Moi są z plutona tam gdzie swiatlo nie dochodzi.
No i sysia zrobila to co Justine. Poszła. Do lekarza i nie daje znaku co się dzieje. Ja od razu mam czarne myśli japitole...Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...